ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.333
- Πόντοι
- 24.596
:S :S :S
τυπε εγω λεω να το παρω παρτουζα με κανα κολληταρι :S :S :SΤυπε τι κανει αυτη η γκομεναρα στο καρπουζι; :S :S :S
τυπε εγω λεω να το παρω παρτουζα με κανα κολληταρι :S :S :S
καποιοι δεν πτοουνται τυπε :S :S :SΔεν λεει τυπε...δεν ειναι η εποχη του τωρα. :S :S :S
καποιοι δεν πτοουνται τυπε :S :S :S
δεν είμαι τραβεστοφιλος, είμαι βυζολαγνος,
αμα βαζανε γυναικειες ανθρώπινες βυζαρες σε κατσικα επισης θα πηγαινα να τις δω, δεν σημαινει ότι είμαι κατσικολαγνος ηλιθιε
τυπε εγω λεω να το παρω παρτουζα με κανα κολληταρι :S :S :S
Είχες βάλει και φωτό απο τον κώλο σου όμως.Ο άλλος ο πούστης που αποδεδειγμένα γαμιέται με τραβεστί θυμάται ακόμα το απίστευτο τρολάρισμα που είχα κάνει κάποτε λέγοντας ότι για να βρω λεφτά για τις πουτάνες θα δίνω τον κώλο μου σε παππούδες και το αναπαράγει συνεχώς. Τι νόημα έχει να απαντάς σε πούστηδες που βγάζουν όλο τον κομπλεξισμό τους στον ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ και ΑΝΤΡΙΚΙΟ νόμο του Picker;
Αντλείς ηδονή από την ερωτογονο ζώνη της κωλοτρυπιδας σου ρε πισωγλεντη?Όλες οι ομοφοβικές κρυφές αδερφές εδώ μαζευτήκανε.
Ο κώλος είναι ερωτογόνος ζώνη ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΦΥΛΑ. Στον άντρα ακόμα περισσότερο αφού υπάρχει ο προστάτης. Το να σου βάζει η γυναίκα λίγο δάχτυλο ή να σου γλείφει τον κώλο δεν έχει καμία σχέση με ομοφυλοφιλία. Ξυπνήστε.
Αντλείς ηδονή από την ερωτογονο ζώνη της κωλοτρυπιδας σου ρε πισωγλεντη?
Είχες βάλει και φωτό απο τον κώλο σου όμως.
Αν αυτοί ήταν αδερφές εσύ που μας μοστραρες τον κωλο σου τι είσαι;Ναι και μετά είχαν αρχίσει όλες οι κρυφές αδερφές να μου στέλνουν πμ και να με ρωτούν πόσο τον δίνω.
Αν αυτοί ήταν αδερφές εσύ που μας μοστραρες τον κωλο σου τι είσαι;
αφού είχες βάλει και τιμή ρε βλακάκο τι παπαριές μας λες;Βλάκα οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι όταν δείχνουν σε κάποιον τον κώλο τους το κάνουν για να τον προσβάλουν. Εγώ σε χέζω στη μάπα και σου λέω "kiss my ass" και εσύ καυλώνεις και με ρωτάς πόσο τον δίνω.
αφού είχες βάλει και τιμή ρε βλακάκο τι παπαριές μας λες;
Το παίζεις και ΑμερικανοΑγγλος τώρα ρε ναυάγιο;
Ο κώλος είναι ερωτογόνος ζώνη ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΦΥΛΑ. Στον άντρα ακόμα περισσότερο αφού υπάρχει ο προστάτης. Το να σου βάζει η γυναίκα λίγο δάχτυλο ή να σου γλείφει τον κώλο δεν έχει καμία σχέση με ομοφυλοφιλία.