Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
:heavymetalbig:
με αυτη τη παροχη τυπε ειχαμε περασει την ψηφοφορια του στουκα εκεινη τη βδομαδα :wanker:

μεγαλες στιγμες

ψηφισε και ο χαρνχουλ :S

Λες για τοτε που εβαλες το 2ο μπιλαρδο στον κωλο σου βανακια?  :heavymetalbig:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αν είναι πούστηδες ο Rocco Siffredi και ο Nacho Vidal τότε είναι και ο Picker. Το σίγουρο είναι ότι εσείς είστε μαλάκες.  :jerking:
ναι ειπαμε το λυσαμε τελος,
ολοι σας που γαματε τον κωλο σας πουστιδες ειστε,
μαλακες εμεις για να ειμαστε πρεπει να τραβαμε μαλακια και δεν το κανουμε εχουμε και γκομενες και πουτανες.

Επισκέπτης
Picker, φίλος μου είπε ότι είδε προχθές το Σάββατο έξω από την Συναγωγή στην Πλάκα κάποιον που σου έμοιαζε πολύ! Μήπως ήσουν εσύ;

Χριστιανός είσαι ή Εβραίος;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σήμερα μάθαμε ότι ο Picker, o Rocco Siffredi και ο Nacho Vidal είναι πούστηδες.

Ενώ ο τραβεστολάγνος nik1410 που ρουφάει το παπάρι του "Φιόνα" δεν είναι πούστης ούτε μαλάκας.  :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Picker, φίλος μου είπε ότι είδε προχθές το Σάββατο έξω από την Συναγωγή στην Πλάκα κάποιον που σου έμοιαζε πολύ! Μήπως ήσουν εσύ;

Φίλε εγώ ήμουν. Βαφτίστηκα χριστιανός αλλά στην πορεία κατάλαβα ότι είμαι πιο κοντά στην εβραϊκή θρησκεία.  :-

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36

Χριστιανός είσαι ή Εβραίος;

Τύπε όποιος περπατάει στο δρόμο έχει σχέση με τα κτήρια μπροστά από τα οποία περνάει :think:

Επισκέπτης
Τύπε όποιος περπατάει στο δρόμο έχει σχέση με τα κτήρια μπροστά από τα οποία περνάει :think:

Όποτε πηγαίνω στον φούρνο της γειτονιάς για να αγοράσω ψωμί περνάω μπροστά από μία σχολή οδηγών και ένα φροντιστήριο. Τι σχέση έχω με αυτά;

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα με μια μικρη αφιερωση απο μενα  :rose: :rose:

Και τώρα δέξου, για το ευχαριστώ, μια μικρή αλήθεια! Είμαι αρκετά γρια για να σου την πω!
Τύλιξέ την καλά, και κράτα κλειστό το στόμα της: γιατί αλλιώς φωνάζει πολύ δυνατά η μικρή αυτή αλήθεια."
"Δώσε μου, γυναίκα, τη μικρή σου αλήθεια!", είπα εγώ. Και έτσι μίλησε η γριούλα:

"Πηγαίνεις σε γυναίκες; Μην ξεχνάς το μαστίγιο!"

Έτσι μίλησε ο Ζαρατούστρα

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
Καλημερα με μια μικρη αφιερωση απο μενα  :rose: :rose:

Και τώρα δέξου, για το ευχαριστώ, μια μικρή αλήθεια! Είμαι αρκετά γρια για να σου την πω!
Τύλιξέ την καλά, και κράτα κλειστό το στόμα της: γιατί αλλιώς φωνάζει πολύ δυνατά η μικρή αυτή αλήθεια."
"Δώσε μου, γυναίκα, τη μικρή σου αλήθεια!", είπα εγώ. Και έτσι μίλησε η γριούλα:

"Πηγαίνεις σε γυναίκες; Μην ξεχνάς το μαστίγιο!"

Έτσι μίλησε ο Ζαρατούστρα

ταιριάζει απόλυτα η αφιέρωση με τον νόμο του πίκη, τους πάκηδες, τα τραβέλια και τα κωλοδαχτυλιάσματα
αν ο νίτσε είχε γνωρίσει τον πίκη μάλλον θα έγγραφε το "ταδε έφη ζαραπούστρας"

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.638
Πόντοι
6.056
ταιριάζει απόλυτα η αφιέρωση με τον νόμο του πίκη, τους πάκηδες, τα τραβέλια και τα κωλοδαχτυλιάσματα
καλο...

αν ειχε ομως ο νιτσε ακολουθησει τον νομο του πικερ
και γαμουσε στα μπουρδελα με συχνοτητα 3-4 φορες την βδομαδα
ισως να μην ηταν θεομουρλος

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16

Αχ δε μου παρακολουθειτε τον πικερ πιστα... νομιζω ο ιδιος εχει αναφέρει οτι εμπνευστηκε το νομο με επιρροες απο νιτσε και σοπενχαουερ...

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
Αχ δε μου παρακολουθειτε τον πικερ πιστα... νομιζω ο ιδιος εχει αναφέρει οτι εμπνευστηκε το νομο με επιρροες απο νιτσε και σοπενχαουερ...

απο την αγαμουχάουερ εμπνεύστηκε το νόμο!

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6

Σε λιγο θα μας πεις οτι εχει επιρροες απο τον Αριστοτελη
Και οι κλωνοι εχουν τα ορια τους  εσυ το ξεφτυλισες τελειως
MASTURBATION GOES CLOUD 

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
Μην του κάνετε την χάρη να γράφετε στο νήμα του. Αυτό ζητά λίγη αναγνώριση. Ένα ναυάγιο της ζωής είναι ο πικερακος που του αρέσουν τα δακτυλάκια...

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Σε λιγο θα μας πεις οτι εχει επιρροες απο τον Αριστοτελη
Και οι κλωνοι εχουν τα ορια τους  εσυ το ξεφτυλισες τελειως
MASTURBATION GOES CLOUD 

Θα μπορουσε... νομιζω και ο Αριστοτέλης αναγνωριζε υπεροχη στον αντρα και θεωρουσε τις γυναικες κατωτερες ,φτιαγμενες για να υπακούν και να εξουσιαζονται απο τους αντρες... :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom