stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
Πικερ πιστευα στην πειθω του pussy wagon :S :S :S
Ο Βανακιας μονο τους κλωνους του πείθει τύπε....
Πικερ πιστευα στην πειθω του pussy wagon :S :S :S
με αυτη τη παροχη τυπε ειχαμε περασει την ψηφοφορια του στουκα εκεινη τη βδομαδα
μεγαλες στιγμες
ψηφισε και ο χαρνχουλ :S
ναι ειπαμε το λυσαμε τελος,Αν είναι πούστηδες ο Rocco Siffredi και ο Nacho Vidal τότε είναι και ο Picker. Το σίγουρο είναι ότι εσείς είστε μαλάκες.
Picker, φίλος μου είπε ότι είδε προχθές το Σάββατο έξω από την Συναγωγή στην Πλάκα κάποιον που σου έμοιαζε πολύ! Μήπως ήσουν εσύ;
Φίλε εγώ ήμουν. Βαφτίστηκα χριστιανός αλλά στην πορεία κατάλαβα ότι είμαι πιο κοντά στην εβραϊκή θρησκεία. :-
Picker, φίλος μου είπε ότι είδε προχθές το Σάββατο έξω από την Συναγωγή στην Πλάκα κάποιον που σου έμοιαζε πολύ! Μήπως ήσουν εσύ;
Χριστιανός είσαι ή Εβραίος;
Τύπε όποιος περπατάει στο δρόμο έχει σχέση με τα κτήρια μπροστά από τα οποία περνάει
Όποτε πηγαίνω στον φούρνο της γειτονιάς για να αγοράσω ψωμί περνάω μπροστά από μία σχολή οδηγών και ένα φροντιστήριο. Τι σχέση έχω με αυτά;
Αυτό λέω τύπε.
Καλημερα με μια μικρη αφιερωση απο μενα
Και τώρα δέξου, για το ευχαριστώ, μια μικρή αλήθεια! Είμαι αρκετά γρια για να σου την πω!
Τύλιξέ την καλά, και κράτα κλειστό το στόμα της: γιατί αλλιώς φωνάζει πολύ δυνατά η μικρή αυτή αλήθεια."
"Δώσε μου, γυναίκα, τη μικρή σου αλήθεια!", είπα εγώ. Και έτσι μίλησε η γριούλα:
"Πηγαίνεις σε γυναίκες; Μην ξεχνάς το μαστίγιο!"
Έτσι μίλησε ο Ζαρατούστρα
καλο...ταιριάζει απόλυτα η αφιέρωση με τον νόμο του πίκη, τους πάκηδες, τα τραβέλια και τα κωλοδαχτυλιάσματα
αν ο νίτσε είχε γνωρίσει τον πίκη μάλλον θα έγγραφε το "ταδε έφη ζαραπούστρας"
ταιριάζει απόλυτα η αφιέρωση με τον νόμο του πίκη, τους πάκηδες, τα τραβέλια και τα κωλοδαχτυλιάσματα
αν ο νίτσε είχε γνωρίσει τον πίκη μάλλον θα έγγραφε το "ταδε έφη ζαραπούστρας"
Αχ δε μου παρακολουθειτε τον πικερ πιστα... νομιζω ο ιδιος εχει αναφέρει οτι εμπνευστηκε το νομο με επιρροες απο νιτσε και σοπενχαουερ...
Αχ δε μου παρακολουθειτε τον πικερ πιστα... νομιζω ο ιδιος εχει αναφέρει οτι εμπνευστηκε το νομο με επιρροες απο νιτσε και σοπενχαουερ...
απο την αγαμουχάουερ εμπνεύστηκε το νόμο!
Σε λιγο θα μας πεις οτι εχει επιρροες απο τον Αριστοτελη
Και οι κλωνοι εχουν τα ορια τους εσυ το ξεφτυλισες τελειως
MASTURBATION GOES CLOUD