Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
Tην αηδιάζει να του βάζει κωλοδάχτυλο λες τύπε;

μπορεί σε συνδυασμό με την "ποδολαγνία" τύπε
πάντως να βάζει τα χέρια για να μην βλέπει τπτ είναι ακραίο
ούτε εφιάλτη να βλέπε η καημένη η τάνα

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.612
Πόντοι
2.646
Τύποι,πιστεύετε ότι χαιρετανε τον Τάσο συναγωνιστές όταν τον βλέπουν στο μετάξι?

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.607
Πόντοι
6.056
το λεει ξεκαθαρα ο πικερ
οτι κανει τετοια γιαυτο και την πηρε
για να την γαμησει και να χυσει στο μουνι της
περηφανα και υποτασσοντας την..

:headbang2:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.532
Πόντοι
566
τύπε το μόνο που χρειάζεται ο πίκης είναι μια γκόμενα, αλλά όταν σου λέει οτι στο μπουρδέλο οι τάνες κλείνουν τα μάτια να μην τον βλέπουν καταλαβαίνεις πόσο άσχημα είναι τα πράματα  :( :( :(

Τυπε του ειχα προτεινει για γκομενα μια γνωστή της γυναικας μου, αλλά ποτέ δεν μου ζητησε να την γνωρίσει.

Της ειχε δειξει και φωτο του από αυτές που βαζει εδώ μέσα και τον γουσταρε... "ετσι θα σκουζει οταν θα τον κωλοδακτυλιαζω" είπε... η γυναικα μου λέει πως θα είναι ταιριαστο ζευγαρι γιατί η γνωστή της εχει καποιες "ιδιαιτερότητες"....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
με την ιδια εμφανιση ο πικερ αν δεν ελεγε μαλακιες θα ειχε μια χαρα γκομενες. εχει την καλυτερη ηλικια. και οι γκομενες δεν κοιταζουν εμφανιση τοσο οσο να είναι ο άλλος πχ σε ηλικια γαμου... αλλα είναι ψυχακιας, προτιμα να τους λεει την αληθεια για να τις αηδιαζει. αντι να την βρισκει να  ριξει κανα μουνι, την βρισκει να προκαλει αηδια στις γκομενες, ψυχασθενης. ασε που εχει το κομπλεξ να μην θελει να παραδεχτει τις ερωτικες του προτιμήσεις ότι είναι ομοφυλοφιλικες,

ρε πικερ ανθρωπος που ονειρευεται μαυρους και παπουδες τι είναι? στρεητ?

ανθρωπος που γαμαει τον κωλο του και το ευχαριστιεται τι είναι?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
νταξει απο τις φωτο που εχω δει τον πικη δεν τον λες και κουασιμοδο
οι πουτανες στο μεταξι βλεπουνε καθε μερα τερατα. πραγματικους κουασιμοδους, αναπηρους, βρωμιαρηδες, μπεκρουλιακες, ατομα με δερματικες παθησεις, καθυστερημενους κλπ.
θυμαμαι μια φορα πριν καμια 10ετια που ειχα παει στο μεταξι να γαμησω μια ρωσιδα μεσοκοπη θεια σε μπουρδελακι, ετυχε να ειναι η πρωτη και μοναδικη μεχρι σημερα φορα που δεν ειχα κανει μπανιο αμεσως πριν παω και δεν ειχα φορεσει καθαρα εσωρουχα. οποτε της λεω μη με πολυγλειφεις στα αρχιδια γιατι δεν εκανα μπανιο πριν ερθω εδω, εχω να κανω μπανιο απο χτες το βραδυ
με κοιταει και χαμογελαει με ενα πικρο χαμογελο και μου λεει: αγορι μου εσυ φαινεσαι οτι λαμπεις, ξερεις τι ερχεται καθε μερα εδω; δεν παει ο νους σου. αλλα δε διωχνουμε κανεναν...
οποτε ο λογος που η πουτανιτσα του πικη εβαλε το χερι στα ματια της για να μη βλεπει δε νομιζω οτι εχεξ να κανει με το οτι ειναι ασχημος κλπ γιατι ο τυπος δεν ειναι ασχημος
πιστευω θα τους λεει σιχαμενα πικεροερωτολογα οταν γαμαει, θα τις ξεφτιλιζει τελειως και για να μην φουνταρουν κανουν υπομονη και δε βλεπουνε
διοτι ακομα και στα μπουρδελα ο πελατης εχει παντα δικιο

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.861
Πόντοι
41.129
Ευχαριστώ τον Αντισθένη για το ξεμιουτάρισμα .........

πικερ εισαι μεγαλη μουρη στο μπορδελα.ψομ
εισαι η διαφημιση του σαη.εκατομυρια αναγνωστες διαβαζουν το νομο σου..
εκτελεις λειτουργημα  :respect:
                        :hi:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.164
Πόντοι
25.467
Ποιο είναι το κάθε βρωμόμουνο που θα απαιτήσει από μένα να τη φέρω σε οργασμό; Χίλιες φορές να γαμάω πουτάνες που είναι κομοδίνα. Αυτές αντιλαμβάνονται τον παθητικό τους ρόλο στο σεξ. Είμαι άντρας, είσαι γυναίκα. Άνοιξε τα πόδια σου και άσε με να σε γαμήσω. Έχω μια κύστη να αδειάσω, τα δικά σου υγρά είναι μόνο για να διευκολύνουν τη διείσδυση στο μουνί σου. Κατάλαβε μωρή καριόλα τον ρόλο σου στο σεξ. Ξενερώνουμε με τις φεμινίστριες και λατρεύουμε τις πουτάνες.  :sunglasses:

Μάταια προσπαθείς και πάλι να κρύψεις την ομοφυλοφιλία σου και την ανικανότητα σου να προσφέρεις γαμήσι μέχρι ηδονής σε μία γυναίκα, πίσω από δήθεν νόμους.

Επίσης σεβάσου κάποια στιγμή ό,τι έχει απομείνει από τον σε αποσύνθεση εαυτό σου, και σταμάτα να γλείφεις συνέχεια το παπάρι του Αντισθενη προκειμένου να σε ξεμπαναρει.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
το ξεμπαν συμφερει καποια στιγμη να γινεται για να εχουμε πισω τον χαζο του χωριου να γελαμε,
αλλα και το μπαν καλο για να μη ξεφευγει στο βρισιμο.

Επισκέπτης
Πικερ, κόψε τα βρισίδια και να απαντάς με καυστικό τρόπο. Κι εγώ δέχομαι συνεχώς επιθέσεις αλλά ΤΖΟΓΟΣ, ΤΙΜΗ & ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΗ ΨΩΛΗ :rockon:

To τραγούδι της ημέρας από εμένα  :dancing:

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
O Πικερ μαζευει επισκεψιμοτητα τρολλαρωντας ασυστολα και λεγωντας μαλακιες ,ειναι και αυτος ενας τροπος για να σε προσεχουν
Παντα υπαρχουν και χειροτερα 

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ο πικερ και ο νομος του στο μπου θα αποτελεσει το θεμα διδακτορικης διατριβης μελλοντικου υποψηφιου διδακτορα της ψυχιατρικης στην κατευθυνση της σεξολογιας

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
οκ όχι ευθεως.
πλαγιως πλαγιως
σου αρεσουν οι μαυροι γερασμένοι φαλλοι????

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έχω αποφασίσει να μην απαντώ πλέον ευθέως σε κανέναν. Μπορεί έτσι να ρίχνω κάποιους φίλους τους οποίους ευχαριστώ για την υποστήριξή τους. Αλλά βλέπετε πόσα μαλακομπουκώματα μαζεύονται στο θέμα δείχνοντας συνεχώς τον κομπλεξισμό τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom