Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Λευτερια στον Τασο...ποιος τον γαμαει τον Πικερ να πουμε. :S :S :S

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ευχαριστώ τον Αντισθένη για το ξεμιουτάρισμα αλλά πρέπει να υπάρξει μια προστασία στο θέμα μου γιατί δεν μπορεί να μπαίνει ο κάθε μαλάκας εδώ και να το μπαχαλεύει. Και είδατε τι άτομα είναι τελικά αυτοί που μου μπαχαλεύουν το thread. Ο άλλος με έλεγε πούστη επειδή έχω δεχτεί 2-3 φορές κωλοδάχτυλο από γυναίκα ενώ ο ίδιος αποδείχτηκε ότι γαμιέται με τραβεστί.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.722
Πόντοι
5.827
Welcome back, Picker!  :rockon: :rockon: :rockon:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ευχαριστώ τον Αντισθένη για το ξεμιουτάρισμα αλλά πρέπει να υπάρξει μια προστασία στο θέμα μου γιατί δεν μπορεί να μπαίνει ο κάθε μαλάκας εδώ και να το μπαχαλεύει. Και είδατε τι άτομα είναι τελικά αυτοί που μου μπαχαλεύουν το thread. Ο άλλος με έλεγε πούστη επειδή έχω δεχτεί 2-3 φορές κωλοδάχτυλο από γυναίκα ενώ ο ίδιος αποδείχτηκε ότι γαμιέται με τραβεστί.

Από δάκτυλα ξεκινάνε μετά έρχονται οι τραβελοπουτσες και στο τέλος Πίκερ θα σε γαμάνε μουστακαληδες

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μια, δυο, τρεις... Κάποια στιγμή θα τα πάρεις και θα αρχίσεις να τους βρίζεις τη μάνα μπας και συνετιστούν αυτά τα μουνιά.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ήδη πλάκωσε η αδερφάρα του ελέους από πάνω να πει τη μαλακία της. Πόσες αφιερώσεις στο μουνί σου θες μωρή αδερφή;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Μια, δυο, τρεις... Κάποια στιγμή θα τα πάρεις και θα αρχίσεις να τους βρίζεις τη μάνα μπας και συνετιστούν αυτά τα μουνιά.
Ρε φίλε όταν μας λες για δάκτυλα στην κωλοτρυπιδα σου δεν θεωρείς το σκουπίδιασμα αναμενόμενο?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο νόμος του Picker καταλαβαίνω ότι πονάει αρκετούς. Είναι πολύ απλό το γιατί. Με έναν τρόπο απόλυτα εφικτό και χωρίς την παραμικρή προσπάθεια σου λέει ότι μπορείς να έχεις τουλάχιστον 10.200 γαμήσια ως τα 80 σου χρόνια. Δεν τον αντέχουν τα λαμόγια που δεν μπορούν να γαμήσουν χωρίς το ψέμα και οι ανίκανοι που θέλουν μία ώρα και αποστειρωμένο περιβάλλον για να τους σηκωθεί. Ο νόμος του Picker είναι ένας νόμος αντρίκιος και υπερήφανος - φαλλοκρατικός και φιλελεύθερος μαζί.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πέμπτη μεσημέρι στο Μετάξι:

- Ιάσωνος 1γ: Χριστινάκι. :-* Επέστρεψε πολύ περιποιημένο με σκούρο μαλλάκι που της πάει πολύ.

Άλλο ένα γαμήσι μου αφιερωμένο στο μουνί της Βραζιλιάνας πόρνης acapoeira. :-*

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
:rose: :rose:Κάθε αλήθεια περνάει από τρία στάδια. Πρώτα γελοιοποιείται. Μετά βρίσκει σφοδρή αντίθεση. Και στο τέλος θεωρείται αυτονόητη. A.schopenhauer

Μην ανησυχεις αγαπη ,ολοι οι μεγαλοι αντρες αντιμετωπισαν την κοροιδια των συγχρονων τους... εισαι πολυ μπροστα εσυ ... :rose:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.531
Πόντοι
566
Πικερ, εγω πάντως σε καλωσορίζω...

To Muted του πικερ θα πρεπει να ανακληθεί παντως.

Ως MR MALAKAS 2016 εχει το δικαίωμα να μιλάει ελευθερα.... :jerking: :jerking: :jerking:

...και από σημερα θα αρχίσω πάλι να στα χώνω για τις μαλακίες σου.

Ασε τις μανες στην άκρη και όλα καλά......

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.722
Πόντοι
5.827
"Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς"

Μαχάτμα Γκάντι

:rockon: :rockon: :rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
:rose: :rose:Κάθε αλήθεια περνάει από τρία στάδια. Πρώτα γελοιοποιείται. Μετά βρίσκει σφοδρή αντίθεση. Και στο τέλος θεωρείται αυτονόητη. A.schopenhauer

Μην ανησυχεις αγαπη ,ολοι οι μεγαλοι [size=30pt]αντρες[/size] αντιμετωπισαν την κοροιδια των συγχρονων τους... εισαι πολυ μπροστα εσυ ... :rose:

Πίκη και άντρες έννοιες αντίθετες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom