Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.607
Πόντοι
6.056
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:
καλωσηρθες πικερ...
γραφτους στα παπαρια σου και μη βριζεις παλι

εχει και μια ντορα εδω που ακολουθει το νομο
:coffee:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Ο νόμος του Picker είναι ένας νόμος αντρίκιος και υπερήφανος - φαλλοκρατικός και φιλελεύθερος μαζί.

. Θέλω να έχω ελεύθερα τα πρωινά για να πηγαίνω να παρακαλάω τις πουτάνες που με έχουν απορρίψει. Ειδικά τη Μιρέλλα, όταν ήταν στο Κεραμεικού 13 υπόγειο με την παχουλή τσατσά με το κοντό μαύρο μαλλί, πήγαινα και την παρακάλαγα για κανένα μισάωρο κάθε φορά. Αυτή καθόταν γυμνόστηθη στον καναπέ μέσα στο κουζινάκι και με άκουγε με κατεβασμένο κεφάλι και απλά μου έλεγε "όχι". Μετά φτιαγμένος όπως ήμουν πήγαινα και γάμαγα άλλη, συνήθως την Κορίνα.

Έχω φάει πολύ μεγαλύτερα κολλήματα με γκόμενες παρά με πουτάνες, (δλδ ξεφτυλίζομαι στα παρακάλια και στα γονατίσματα περισσότερο με γκομενες παρά με πουτάνες)

Ο άλλος με έλεγε πούστη επειδή έχω δεχτεί 2-3 φορές κωλοδάχτυλο από γυναίκα

Νάσο Αθανασιάδη η Άννα το μαϊμουδάκι από Κολωνού 11 με δαχτύλιαζε συνέχεια. Ήταν πολύ εύκαμπτη και είχε ένα πολύ επιδέξιο τρόπο να με δαχτυλιάζει καθώς εγώ τη γαμούσα ιεραποστολικά. Όπως καταλαβαίνεις με έκανε τούρμπο. Τη γαμούσα και της έλεγα: "Έτσι μωράκι μου, να  σε γαμάω και να με γαμάς κι εσύ." Να τα ακούει αυτά και ο rigormortis που λέει ότι στο μπουρδέλο αυνανιζόμαστε.  :grin:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ποιοι μισούν το νόμο του Picker; Οι αγαπούληδες φυσικά, αυτοί που τους νοιάζει πρώτα να έρχεται σε οργασμό η γυναίκα και μετά οι ίδιοι. Εμείς αντίθετα θεωρούμε ότι ο γυναικείος οργασμός είναι καθαρά προαιρετικός. Η ευχαρίστηση που παίρνει η γυναίκα από το σεξ δεν έγκειται στον οργασμό της αλλά στην ικανοποίηση που προσφέρει αυτή στο ισχυρό αρσενικό.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τυπε φοβερη οργανωση
μηπως εχεις καταχωρισει τα ποσταρισματα του πικη και σε κλασερ και τα εχεις σε ντεξιον ανα θεματολογια γιατι ψαχνω ενα παλιο

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μια-δυο γκόμενες που μου έτυχαν και απαιτούσαν από μένα να τις κάνω να τελειώνουν στο σεξ τις ξαπέστειλα με συνοπτικές διαδικασίες. Το σεξ γίνεται για να τελειώνει ο άντρας περήφανα και όχι με μαλακία. Οι δήθεν ηδονιστές που νοιάζονται για τη γυναικεία απόλαυση είναι στην πραγματικότητα οι μεγαλύτεροι φλώροι. Είναι αυτοί που πληρώνουν πάντα μισά-μισά, είναι αυτοί που έχουν τις πιο απεριποίητες γυναίκες, είναι αυτοί που δεν έχουν καμία σχέση με τη γνήσια φαλλοκρατική Δεξιά.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Μια-δυο γκόμενες που μου έτυχαν και απαιτούσαν από μένα να τις κάνω να τελειώνουν στο σεξ τις ξαπέστειλα με συνοπτικές διαδικασίες. Το σεξ γίνεται για να τελειώνει ο άντρας περήφανα και όχι με μαλακία. Οι δήθεν ηδονιστές που νοιάζονται για τη γυναικεία απόλαυση είναι στην πραγματικότητα οι μεγαλύτεροι φλώροι. Είναι αυτοί που πληρώνουν πάντα μισά-μισά, είναι αυτοί που έχουν τις πιο απεριποίητες γυναίκες, είναι αυτοί που δεν έχουν καμία σχέση με τη γνήσια φαλλοκρατική Δεξιά.

δεν το καταλαβαίνεις απο μόνος σου ότι χρειάζεσαι φαρμακευτική αγωγή ?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
Γύρισε το καθυστερημένο στραπονιάρικο;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τρίτη μεσημέρι στο Μετάξι:

- Κολωνού 30 1ος όροφος: Γκάμπι και Βάλια. Πήρα τη Βάλια ξέροντας ότι θα γαμηθεί άλλη μια φορά με το ζόρι. Αυτό είναι όμως που με καυλώνει πιο πολύ. Ξάπλωσε ανάσκελα και έβαλε το χέρι της στα μάτια της για να μη βλέπει τίποτα, μου έδωσε όμως τα υπέροχα πόδια της στο στόμα και κατόπιν πάτησε στο στήθος μου αφήνοντάς με να τη γαμήσω ιεραποστολικά. Μια πραγματική γυναίκα, μια γυναίκα που δεν γουστάρει το σεξ αλλά το κάνει. Μια γυναίκα που σε κάνει να αισθάνεσαι θύτης και όχι θύμα. Μια όμορφη ζητιάνα που κάνει τους άντρες περήφανους επιβήτορες για 10 ευρώ.  :-*

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ποιο είναι το κάθε βρωμόμουνο που θα απαιτήσει από μένα να τη φέρω σε οργασμό; Χίλιες φορές να γαμάω πουτάνες που είναι κομοδίνα. Αυτές αντιλαμβάνονται τον παθητικό τους ρόλο στο σεξ. Είμαι άντρας, είσαι γυναίκα. Άνοιξε τα πόδια σου και άσε με να σε γαμήσω. Έχω μια κύστη να αδειάσω, τα δικά σου υγρά είναι μόνο για να διευκολύνουν τη διείσδυση στο μουνί σου. Κατάλαβε μωρή καριόλα τον ρόλο σου στο σεξ. Ξενερώνουμε με τις φεμινίστριες και λατρεύουμε τις πουτάνες.  :sunglasses:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

- Κολωνού 30 1ος όροφος: Γκάμπι και Βάλια. Πήρα τη Βάλια ξέροντας ότι θα γαμηθεί άλλη μια φορά με το ζόρι. Αυτό είναι όμως που με καυλώνει πιο πολύ. Ξάπλωσε ανάσκελα και έβαλε το χέρι της στα μάτια της για να μη βλέπει τίποτα, μου έδωσε όμως τα υπέροχα πόδια της στο στόμα και κατόπιν πάτησε στο στήθος μου αφήνοντάς με να τη γαμήσω ιεραποστολικά. Μια πραγματική γυναίκα, μια γυναίκα που δεν γουστάρει το σεξ αλλά το κάνει. Μια γυναίκα που σε κάνει να αισθάνεσαι θύτης και όχι θύμα. Μια όμορφη ζητιάνα που κάνει τους άντρες περήφανους επιβήτορες για 10 ευρώ.  :-*
ποιημα

Επισκέπτης
Ποιο είναι το κάθε βρωμόμουνο που θα απαιτήσει από μένα να τη φέρω σε οργασμό; Χίλιες φορές να γαμάω πουτάνες που είναι κομοδίνα. Αυτές αντιλαμβάνονται τον παθητικό τους ρόλο στο σεξ. Είμαι άντρας, είσαι γυναίκα. Άνοιξε τα πόδια σου και άσε με να σε γαμήσω. Έχω μια κύστη να αδειάσω, τα δικά σου υγρά είναι μόνο για να διευκολύνουν τη διείσδυση στο μουνί σου. Κατάλαβε μωρή καριόλα τον ρόλο σου στο σεξ. Ξενερώνουμε με τις φεμινίστριες και λατρεύουμε τις πουτάνες.  :sunglasses:

Με αρεσεις ρε Τασο γιατι εισαι ρομαντικη ψυχη κατα βαθος... :S :S :S

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Ποιο είναι το κάθε βρωμόμουνο που θα απαιτήσει από μένα να τη φέρω σε οργασμό; Χίλιες φορές να γαμάω πουτάνες που είναι κομοδίνα. Αυτές αντιλαμβάνονται τον παθητικό τους ρόλο στο σεξ. Είμαι άντρας, είσαι γυναίκα. Άνοιξε τα πόδια σου και άσε με να σε γαμήσω. Έχω μια κύστη να αδειάσω, τα δικά σου υγρά είναι μόνο για να διευκολύνουν τη διείσδυση στο μουνί σου. Κατάλαβε μωρή καριόλα τον ρόλο σου στο σεξ. Ξενερώνουμε με τις φεμινίστριες και λατρεύουμε τις πουτάνες.  :sunglasses:
Βέβαια στις πουτανες αν τύχει και έρθει η κοπελα σε οργασμό δεν μας χαλάει , άλλοι γουσταρουν να πίνουν μουνοζουμα όπως ο συναγωνιστής dmtrsxx , η αν συμβεί κατα την ωρα της διείσδυσης σε σφίγγει πολύ που είναι κι αυτό καλό , εμένα το δεύτερο μου χει τύχει μια φορά μονο , το πρωτο παλι μου χει τύχει αλλά ποτέ σε ικανοποιητική ποσότητα ...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.531
Πόντοι
566

Μα δεν μπορείς να προκαλέσεις οργασμό σε γυναίκα πικερ...

Είσαι αναπηρος και οι πουτάνες το ξέρουν, ανικανος να προσφέρεις ποιοτικό σεξ.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.531
Πόντοι
566
Πήρα τη Βάλια ξέροντας ότι θα γαμηθεί άλλη μια φορά με το ζόρι. Αυτό είναι όμως που με καυλώνει πιο πολύ. Ξάπλωσε ανάσκελα και έβαλε το χέρι της στα μάτια της για να μη βλέπει τίποτα, ....

Ατυχη κοπέλα.... ο πικερ δεν βλέπεται με τιποτα  :vomit: :vomit: :vomit:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.607
Πόντοι
6.056

δεν υπαρχει ... >:cheesy:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.531
Πόντοι
566
δεν το καταλαβαίνεις απο μόνος σου ότι χρειάζεσαι φαρμακευτική αγωγή ?

Τύπε θα επρεπε να υπάρχει ψυχιατρική αστυνομία για να μαζευει τυπους σαν τον Πικερ, που χρειαζονται εγκλεισμό και βαρειά θεραπεία.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
καλωσορίζω και εγω τον πικερ.

πικερ τελικα ξεκαθαρισε μας τι το γυναικειο σε ελκει στους παππούδες και στους μαυρους?

ετσι επειδή εισαι αντρας και σου αρεσει να γαμας τον κωλο σου.

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
Τύπε θα επρεπε να υπάρχει ψυχιατρική αστυνομία για να μαζευει τυπους σαν τον Πικερ, που χρειαζονται εγκλεισμό και βαρειά θεραπεία.

τύπε το μόνο που χρειάζεται ο πίκης είναι μια γκόμενα, αλλά όταν σου λέει οτι στο μπουρδέλο οι τάνες κλείνουν τα μάτια να μην τον βλέπουν καταλαβαίνεις πόσο άσχημα είναι τα πράματα  :( :( :(

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
τύπε το μόνο που χρειάζεται ο πίκης είναι μια γκόμενα, αλλά όταν σου λέει οτι στο μπουρδέλο οι τάνες κλείνουν τα μάτια να μην τον βλέπουν καταλαβαίνεις πόσο άσχημα είναι τα πράματα  :( :( :(

Νομίζω οτι ο αγωνιστής πίκηπόκος εννοεί οτι το κάνει με όλους τους πελάτες, δε νομίζω να είναι πιο άσχημος από το μέσο πακιστανάκι.

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
Νομίζω οτι ο αγωνιστής πίκηπόκος εννοεί οτι το κάνει με όλους τους πελάτες, δε νομίζω να είναι πιο άσχημος από το μέσο πακιστανάκι.

δεν είναι θέμα εμφάνισης προφανώς, από αλλού πηγάζει η αηδία πιστεύω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom