Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.333
Πόντοι
24.596
νταξει απο τις φωτο που εχω δει τον πικη δεν τον λες και κουασιμοδο
οι πουτανες στο μεταξι βλεπουνε καθε μερα τερατα. πραγματικους κουασιμοδους, αναπηρους, βρωμιαρηδες, μπεκρουλιακες, ατομα με δερματικες παθησεις, καθυστερημενους κλπ.
θυμαμαι μια φορα πριν καμια 10ετια που ειχα παει στο μεταξι να γαμησω μια ρωσιδα μεσοκοπη θεια σε μπουρδελακι, ετυχε να ειναι η πρωτη και μοναδικη μεχρι σημερα φορα που δεν ειχα κανει μπανιο αμεσως πριν παω και δεν ειχα φορεσει καθαρα εσωρουχα. οποτε της λεω μη με πολυγλειφεις στα αρχιδια γιατι δεν εκανα μπανιο πριν ερθω εδω, εχω να κανω μπανιο απο χτες το βραδυ
με κοιταει και χαμογελαει με ενα πικρο χαμογελο και μου λεει: αγορι μου εσυ φαινεσαι οτι λαμπεις, ξερεις τι ερχεται καθε μερα εδω; δεν παει ο νους σου. αλλα δε διωχνουμε κανεναν...
οποτε ο λογος που η πουτανιτσα του πικη εβαλε το χερι στα ματια της για να μη βλεπει δε νομιζω οτι εχεξ να κανει με το οτι ειναι ασχημος κλπ γιατι ο τυπος δεν ειναι ασχημος
πιστευω θα τους λεει σιχαμενα πικεροερωτολογα οταν γαμαει, θα τις ξεφτιλιζει τελειως και για να μην φουνταρουν κανουν υπομονη και δε βλεπουνε
διοτι ακομα και στα μπουρδελα ο πελατης εχει παντα δικιο
τυπε ετσι εσκασες στο γκρανυ :think: :S :S :S

Συνημμένα

• dirty.jpg
    dirty.jpg
    9,4 KB · Εμφανίσεις: 36

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο άλλος ο πούστης που αποδεδειγμένα γαμιέται με τραβεστί θυμάται ακόμα το απίστευτο τρολάρισμα που είχα κάνει κάποτε λέγοντας ότι για να βρω λεφτά για τις πουτάνες θα δίνω τον κώλο μου σε παππούδες και το αναπαράγει συνεχώς. Τι νόημα έχει να απαντάς σε πούστηδες που βγάζουν όλο τον κομπλεξισμό τους στον ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ και ΑΝΤΡΙΚΙΟ νόμο του Picker;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ο άλλος ο πούστης που αποδεδειγμένα γαμιέται με τραβεστί θυμάται ακόμα το απίστευτο τρολάρισμα που είχα κάνει κάποτε λέγοντας ότι για να βρω λεφτά για τις πουτάνες θα δίνω τον κώλο μου σε παππούδες και το αναπαράγει συνεχώς. Τι νόημα έχει να απαντάς σε πούστηδες που βγάζουν όλο τον κομπλεξισμό τους στον ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ και ΑΝΤΡΙΚΙΟ νόμο του Picker;
που βρε αποδεδειγμενα γαμιεμαι με τραβεστι???
επειδη μου αρεσουν η γυναικειες βυζαρες των τρνας και η τζενη χειλουδακη στα νειατα της με την ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΤΗς ΕΜΦΑΝΙΣΗ?

μου αρεσεις που εισαι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΣ

Συνημμένα

• a.jpg
    a.jpg
    19,1 KB · Εμφανίσεις: 22

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο νόμος του Picker είναι ένα από τα θέματα με την υψηλότερη επισκεψιμότητα στο site. Αυτό συμβαίνει γιατί αντιπροσωπεύει τον ΓΝΗΣΙΟ ΜΟΝΑΧΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗ που δεν διστάζει να λέει παντού ότι γαμάει στα μπουρδέλα. Εχθροί του νόμου είναι οι παρείσακτες ΚΟΤΕΣ που γαμάνε πουτάνες μια φορά το μήνα και αυτή στα κρυφά. Αυτές οι ΚΟΤΕΣ μισούν το νόμο του Picker.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έχει δίκιο πάντως ο πούστης ότι μου αρέσει να με σιχαίνονται οι γκόμενες λέγοντάς τους τα πάντα για τη ζωή μου στα μπουρδέλα. Είμαι ΓΝΗΣΙΟΣ ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΣ και γουστάρω να τους πετάω στη μάπα την αλήθεια. Δεν τις έχω ανάγκη, ξέρω ότι σήμερα ή αύριο θα ξαναγαμήσω ένα υπέροχο πουτανάκι με 10 ευρώ. Μόνο οι ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΚΟΤΕΣ κρύβουν από τις γκόμενες την αλήθεια.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.333
Πόντοι
24.596
ο Πικερ ειναι μια χαρα εμφανισιακα.οι φωτο εδω τον αδικουν.
επιπλεον δεν ειναι πουστης.
καποιοι που εχουν πιαστει με τη γιδα στην πλατη καλο να μην μιλουν :S :S :S

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.295
Πόντοι
2.586
Διαβαζω τακτικα το νημα αν και δεν συμμετεχω.. Με τις δύο τελευταίες σελίδες από περιγραφές, εξομολογήσεις και πειράγματα, έχω να γελάσω έτσι στο ίντερνετ δεν θυμάμαι και εγώ από πότε..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
είναι πουστης γιατι ονειρευται αντρες και γιατι γαμαει τον κωλο του.
ασχετο ότι παει και με γυναικες.
μπαη λεγεται το ειδος του πουστη αυτό.

γι αυτο δεν δικαιουται να μιλαει για αντρικη υπερηφανεια.

ειδικα σε αλλους που δεν εχουν γαμηθει ποτε τους.
ουτε γουσταρουν αντρικη παρεα απο μαυρους και παππουδες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.861
Πόντοι
41.129
πικερ εγω σημερα γαμησα με 9,99 !!!
σκέφτομαι να πηγαινω στα μπορδελα επίτηδες με 9 - 9,5 ευρω και να ζηταω να περασω.
πιστευω θα γαμαω ακομα και ετσι

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.861
Πόντοι
41.129
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
πρωτη εικονα αντρικη φαντασιωση.

δευτερη εικονα φαντασιωση υπερηφανου αντρα πικερ

Συνημμένα

• xeloydaki.jpg
    xeloydaki.jpg
    46,4 KB · Εμφανίσεις: 25
  • a.png
    a.png
    55,8 KB · Εμφανίσεις: 69
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
την βικη την εχω δει στην θεσσαλονικη, πολύ σεξυ μου φανηκε, δεν ξερω σε αφη αν είναι γυναικεια ή αν είναι τραχεια ανδρική να την κρατησουμε για τον πικερ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
την βικυ την ειχα χουφτωσει στο κασανδρας όταν δουλευε κατά τη διαρκεια του σαλοναρισματος
σε πληροφορω ότι εχει πολύ απαλο δερμα, μη σου πω και πιο απαλο από γυναικα
προσεχε αφου φτιαχθηκες από την ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ομορφια της βικης μπορει να σε ταμπελιασει ο πικερ για πουστη.
κι ας του αρεσοθυν οι ηλικιωμένοι ΑΝΤΡΕΣ μαυροι, και ας εχει γαμηθει, δεν το παραδεχεται ότι αυτος είναι ο πουστης με τιποτα.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.861
Πόντοι
41.129
την βικη την εχω δει στην θεσσαλονικη, πολύ σεξυ μου φανηκε, δεν ξερω σε αφη αν είναι γυναικεια ή αν είναι τραχεια ανδρική να την κρατησουμε για τον πικερ

την βικυ την ειχα χουφτωσει στο κασανδρας όταν δουλευε κατά τη διαρκεια του σαλοναρισματος
σε πληροφορω ότι εχει πολύ απαλο δερμα, μη σου πω και πιο απαλο από γυναικα

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Τύποι τραβελονήμα το καταντήσατε :S :S :S