νταξει απο τις φωτο που εχω δει τον πικη δεν τον λες και κουασιμοδο
οι πουτανες στο μεταξι βλεπουνε καθε μερα τερατα. πραγματικους κουασιμοδους, αναπηρους, βρωμιαρηδες, μπεκρουλιακες, ατομα με δερματικες παθησεις, καθυστερημενους κλπ.
θυμαμαι μια φορα πριν καμια 10ετια που ειχα παει στο μεταξι να γαμησω μια ρωσιδα μεσοκοπη θεια σε μπουρδελακι, ετυχε να ειναι η πρωτη και μοναδικη μεχρι σημερα φορα που δεν ειχα κανει μπανιο αμεσως πριν παω και δεν ειχα φορεσει καθαρα εσωρουχα. οποτε της λεω μη με πολυγλειφεις στα αρχιδια γιατι δεν εκανα μπανιο πριν ερθω εδω, εχω να κανω μπανιο απο χτες το βραδυ
με κοιταει και χαμογελαει με ενα πικρο χαμογελο και μου λεει: αγορι μου εσυ φαινεσαι οτι λαμπεις, ξερεις τι ερχεται καθε μερα εδω; δεν παει ο νους σου. αλλα δε διωχνουμε κανεναν...
οποτε ο λογος που η πουτανιτσα του πικη εβαλε το χερι στα ματια της για να μη βλεπει δε νομιζω οτι εχεξ να κανει με το οτι ειναι ασχημος κλπ γιατι ο τυπος δεν ειναι ασχημος
πιστευω θα τους λεει σιχαμενα πικεροερωτολογα οταν γαμαει, θα τις ξεφτιλιζει τελειως και για να μην φουνταρουν κανουν υπομονη και δε βλεπουνε
διοτι ακομα και στα μπουρδελα ο πελατης εχει παντα δικιο