Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τύπε είναι σεξ; Με ένα ναι ή ένα όχι.
δεν είναι ετσι ρε τυπε ασπρο μαυρο.
το μολυβι σου γραφει σκουρο ή ανοιχτο γκρι?
διεισδυση με προφυλακτικο = σεξ με την κυριολεκτικη εννοια
διεισδυση με προφυλακτικο = μαλακια με την κυριολεκτικη εννοια για οσους ισχυριζονται οτι σεξ ειναι μονο η απευθειας επαφη
διειδυση με προφυλακτικο στην περιπτωση του πικερ = σεξ με την κυριολεκτικη εννοια
διεισδυση με προφυλακτικο στην περιπτωση του πικερ = μαλακια με την μεταφορικη εννοια γιατι τον κανει μαλθακο, να μην αγωνιζεται για να κερδισει καλυτερο σεξ χωρις προφυλακτικο ή με μια "απληρωτη"

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Εσύ μωρή χαμούρα έχεις καύλες μόνο αργά τα βράδια που την παίζεις μόνος σου μέχρι να σου ματώσει.  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
συνηθως εχω πρωινες και ριχνω ένα γαμησι στην συζυγο ή γκομενα αν κοιμομαστε μαζι ή ένα απογευματινο αν κοιμομαστε σε διαφορετικα σπιτια. μερικες φορες ριχνω και δευτερο γαμησι στην ιδια μερα. 3ο και 4ο θα πρεπει να είναι καινουρια γκομενα ή να εχουμε να ειδωθουμε καιρο

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
δεν είναι ετσι ρε τυπε ασπρο μαυρο.

Είναι.

το μολυβι σου γραφει σκουρο ή ανοιχτο γκρι?

Αναλόγως το μολύβι.

διεισδυση με προφυλακτικο = σεξ με την κυριολεκτικη εννοια

ΟΚ

διεισδυση με προφυλακτικο στην περιπτωση του πικερ = μαλακια με την μεταφορικη εννοια γιατι τον κανει μαλθακο, να μην αγωνιζεται για να κερδισει καλυτερο σεξ με μια "απληρωτη"

Μπούρδες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
BLITZKRIEGER γιατί τους πειράζει τόσο πολύ ο νόμος του Picker; Αυτό είναι το θέμα. Υπάρχει κάτι στο νόμο που τους καίει.  :sunglasses:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και σου λέω εγώ: Πες ότι αυτός όντως γαμάει τόσο πολύ και με ευκολία όπως λέει. Γιατί τον καίει τόσο πολύ ένας νόμος που απευθύνεται σε μπακούρια που δεν έχουν επιτυχία στις γκόμενες αλλά θέλουν να γαμάνε συχνά; Δεν είναι όντως περίεργο;  :P

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Τύπε το θέμα είναι και περίεργο και ενδιαφέρον. Το νήμα αυτό προσφέρεται για μελέτη.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Για να καταλάβεις πόσο τους καίει ο νόμος, προσπαθούν να βγάλουν τα γαμήσια μας στα μπουρδέλα άκυρα με ένα κάρο γελοία επιχειρήματα, όπως ότι το σεξ των 5 λεπτών δεν είναι σεξ ή ότι το σεξ με καπότα δεν είναι σεξ. Μιλάμε για μεγάλο κάψιμο.  :P

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Παραθέτω ξανά τον πίνακα με τις μέσες συχνότητες σεξ σύμφωνα με την έρευνα της Durex το 2005:

vkXYWGG.png

Στον πίνακα είναι πρώτοι οι Έλληνες με μέση συχνότητα 138 φορές το χρόνο, δηλαδή περίπου 2,7 φορές την εβδομάδα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Προσέξτε τι λέει στα δεξιά του πίνακα: Ένας στους 5 ενήλικους κάνει σεξ 3-4 φορές την εβδομάδα και 5% των ενηλίκων κάνει σεξ κάθε μέρα. Ο nik1410 ανήκει σε αυτό το 5%. Επίσης πάω στοίχημα ότι η πούτσα του είναι τουλάχιστον 25 εκατοστά.  :-*

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
Ο nik1410 ανήκει σε αυτό το 5%. Επίσης πάω στοίχημα ότι η πούτσα του είναι τουλάχιστον 25 εκατοστά.  :-*

Έκανες την αρχή με το πιγκάλ και τώρα ονειρεύεσαι τις πούτσες συμφορουμιτών  :S

Δίνεις αφορμές να σε πούνε πούστη τύπε Picker

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Είναι.

Αναλόγως το μολύβι.

ΟΚ

Μπούρδες.
κατσε ρε φιλε τα πρωτα 3 είναι αποψη σου και διαφωνω.
το 4ο τι μπουρδες? τον κανει αγωνιστη και ρωμαλεο ότι εχει να κανει καμακι 10 χρονια? ερωτικα ενας μαλθακος δηλαδή ενας μαλακας είναι που φαβαται να φλερταρει γιατι 9 στις 10 τρωει απορριψη(όπως ολοι μας αλλα δεν τα παραταμε δεν ειμαστε κοτες, ειμαστε αντρες αρα ειμαστε κυνηγοι, αρα θα φαμε 10 ηττες για να χαρουμε 1 νικη δεν θα το βαζουμε στα ποδια όπως η κοτα , ο πικερ). αντι να προσαρμοστει και να κανει 100 πεσιματα για να παρει 10 νικες καθεται και κανει υποχωρηση, τους λεει από την αρχη ότι γαμαει πουτανες και δεν μπαινει στην μαχη του φλερτ η κοτα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Και σου λέω εγώ: Πες ότι αυτός όντως γαμάει τόσο πολύ και με ευκολία όπως λέει. Γιατί τον καίει τόσο πολύ ένας νόμος που απευθύνεται σε μπακούρια που δεν έχουν επιτυχία στις γκόμενες αλλά θέλουν να γαμάνε συχνά; Δεν είναι όντως περίεργο;  :P
δεν είναι περιεργο χαζουλη, διαφορετικη φιλοσοφια εχουμε.
όπως κραζω έναν φιλο μου που αν και εμφανίσιμος ειχε μονο 2 σχεσεις γιατι ηταν δειλος όπως εσυ, ετσι κραζω και σενα. κατά τα αλλα με συμφερει να υπαρχουν περισσοτεροι δειλοι σαν εσενα όπως και να υπαρχουν περισσοτεροι γκεη για να εχω λιγοτερο ανταγωνισμο. το ότι με συμφερετε οι δειλοι και οι γκεη δεν σημαινει ότι θα συμφωνω και μαζι σας.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Προσέξτε τι λέει στα δεξιά του πίνακα: Ένας στους 5 ενήλικους κάνει σεξ 3-4 φορές την εβδομάδα και 5% των ενηλίκων κάνει σεξ κάθε μέρα. Ο nik1410 ανήκει σε αυτό το 5%. Επίσης πάω στοίχημα ότι η πούτσα του είναι τουλάχιστον 25 εκατοστά.  :-*
μπουλουκο, σου ξαναπαντησα ότι το στατιστικο αυτό είναι παλιο, τα πραγματα εχουν βελτιωθεί και βελτιονονται οσο περναν τα χρονια.
επισης οι 5 ελληνες που λες είναι μεσα
ο 1 εικοσάρης που δεν εχει γκομενα=0 φορες,
ο 1 σαραντάρης που βαρεθηκε το σεξ με την γυναικα του και ασχολείται με τα παιδια του και δεν προλαβαινει,
ο 1 εξηνταρης που του σηκώνεται 1 φορα την εβδομαδα και αν,
ο 1 εβδομηνταρης που δεν του σηκώνεται καθολου.
εσυ και εγω ειμαστε στην κατηγορια 30αρης χωρις συζυγο και 40αρης χωρις συζυγο, ουτε ελλειψη χρονου εχουμε ουτε ελλεψη διάθεσης, οποτε το κανουμε 7-10 φορες την εβδομαδα και ανεβάζουμε τον μεσο ορο του πληθυσμου στο μερα παρα μερα.
εισαι ελλειματικος παραδεξου το. επισης εισαι και κοτα που φοβαται την χυλοπιττα και δηλωνει από την αρχη μπουρδελιαρης για να την αποφυγει, θα μπορουσες να δηλωσεις και γκεη είναι και τις μοδας χοχοχοχο

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Γελοίο υποκείμενο εγώ σου μιλάω με νούμερα κι εσύ μου μιλάς με υποθέσεις. Από πού προκύπτει ρε γελοίε ότι ο 60-άρης και ο 70-άρης δεν γαμάνε καθόλου ενώ ο 30-άρης και ο 40-άρης γαμάνε κάθε μέρα; Από πού προκύπτει ρε ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ότι στην Ελλάδα της κρίσης ο Έλληνας γαμάει περισσότερο από ό,τι το 2005 που το χρήμα έρεε άφθονο; Και στο τέλος γαμιόλη τι σε νοιάζει εσένα αν εγώ γουστάρω να μη δίνω την παραμικρή αξία στις γκόμενες και να γαμάω πουτάνες μέρα παρά μέρα;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Γελοίο υποκείμενο εγώ σου μιλάω με νούμερα κι εσύ μου μιλάς με υποθέσεις. Από πού προκύπτει ρε γελοίε ότι ο 60-άρης και ο 70-άρης δεν γαμάνε καθόλου ενώ ο 30-άρης και ο 40-άρης γαμάνε κάθε μέρα; Από πού προκύπτει ρε ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ότι στην Ελλάδα της κρίσης ο Έλληνας γαμάει περισσότερο από ό,τι το 2005 που το χρήμα έρεε άφθονο; Και στο τέλος γαμιόλη τι σε νοιάζει εσένα αν εγώ γουστάρω να μη δίνω την παραμικρή αξία στις γκόμενες και να γαμάω με τον κωλο που δινω για δακτυλα πουτάνες μέρα παρά μέρα;

:effemine: :gay: :effemine:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μοναχικέ μπουρδελιάρη δεν χαρίζουμε κάστανο στους γαμιόληδες που αμφισβητούν τον περήφανο τρόπο ζωής μας. Είναι γελοία υποκείμενα, είναι ψεύτες, είναι κότες. Θα γαμάνε μόνο τις ηλίθιες γυναίκες τους γιατί από εδώ και πέρα δεν θα τολμάνε να κατέβουν στην πιάτσα. Αν τους δεις να περιφέρονται σαν ζόμπι γάμα τους το κέρατο και δώσε τους στεγνά. Μόνο αυτό τους αξίζει. Αυτά τα ελεεινά καθάρματα θέλουν πόλεμο και θα τον έχουν. Θα γαμάνε το ίδιο βρωμόμουνο όλο το μήνα. Θα γαμάμε όποια πουτάνα γουστάρουμε εμείς. Είναι κότες, είναι ψεύτες, ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ. Και ξέρεις καλά το γιατί.  :sunglasses:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom