Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αγωνισου να ριξεις καμμια γκομενα τεμπέλαρε πικερ. μαθε να μιλας στις γυναικες σωστα όχι να λες την αληθεια που δεν θελουν να ακουσουν και να τους προκαλεις αηδια. αμα εχεις βαρια αμαρτια το ψεμα, απλα μη λες ολη την αληθεια.

εγω παντως που δεν είμαι χριστιανος δεν εχω κανενα ηθικο φραγμο να πω ψεματα για καλο σκοπο.
πχ για την πατριδα μου ή για να αναπαραχθώ.
εφαγες παραμυθι από τις θρησκείες και εσυ στο μυαλουδακι σου φαινεται

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μοναχικέ μπουρδελιάρη βλέπεις τι σου προτείνουν τα λαμόγια: Να γίνεις ένας απατεώνας προκειμένου να βρεις τον έρωτα. Ο έρωτας λοιπόν είναι βασισμένος σε μία απάτη. Και μετά σου λένε τα λαμόγια ότι οι πουτάνες σε θέλουν μόνο για τα λεφτά σου.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
1) Έχεις παιδιά;
2) Όλες οι γκόμενες σε αφήνουν να τις χύνεις;
από οσο ξερω δεν εχω, μπορει και να εχω όμως χωρις να το ξερω.
καποιες με εχουν αφησει να τις χυσω ή και το επιζητουσαν κιολας και 2 από αυτές γκαστρωθηκαν και απεβαλαν

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μοναχικέ μπουρδελιάρη βλέπεις τι σου προτείνουν τα λαμόγια: Να γίνεις ένας απατεώνας προκειμένου να βρεις τον έρωτα. Ο έρωτας λοιπόν είναι βασισμένος σε μία απάτη. Και μετά σου λένε τα λαμόγια ότι οι πουτάνες σε θέλουν μόνο για τα λεφτά σου.
δεν είναι απατη είναι παιχνιδι. μπλοφαρεις μπλοφαρω, αν εισαι τοσο κωλυμενος και απεχθάνεσαι το ψεμα ειπαμε απλα μην λες ολη την αληθεια. πες πχ εσυ ότι ειχες μονο 7 σχεσεις μην εισαι τρομπας να πεις ότι πας και με πουτανες για να τις διωξεις και να προκαλέσεις αηδια. αηδιαστηκε.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Με άλλα λόγια, τα λαμόγια σου λένε να γίνεις ψεύτης για να βρεις τον "αληθινό" έρωτα και χλευάζουν το "ψεύτικο" σεξ με τις πουτάνες, στις οποίες δεν χρειάζεται να πεις κανένα ψέμα. Τώρα καταλαβαίνεις μοναχικέ μπουρδελιάρη πόσο μαλάκες είναι!

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
από οσο ξερω δεν εχω, μπορει και να εχω όμως χωρις να το ξερω.
καποιες με εχουν αφησει να τις χυσω ή και το επιζητουσαν κιολας και 2 από αυτές γκαστρωθηκαν και απεβαλαν

Άρα αναπαραγωγικά μάλλον είσαι στο ίδιο σημείο με τον Πίκερ (και εμένα). Αυτές που δεν σε άφησαν να τις χύσεις σύμφωνα με τα λεγόμενα σου δεν τις πήδηξες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Mην κανεις τον κινεζο, τα δακτυλα που τρως στον κώλο ειναι μαλακια ή σεξ???

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Άρα αναπαραγωγικά μάλλον είσαι στο ίδιο σημείο με τον Πίκερ (και εμένα). Αυτές που δεν σε άφησαν να τις χύσεις σύμφωνα με τα λεγόμενα σου δεν τις πήδηξες.
όχι δεν ειπα κατι τετοιο και δεν καταλαβαίνω και γιατι παραποιεις και σε άλλες περιπτώσεις τα λεγομενα μου.
και αυτές που το εκανα με προφυλακτικο και αυτές που το εκανα χωρις προφυλακτικο και αυτές που τις εχυσα μεσα ΤΙΣ ΠΗΔΗΞΑ ΟΛΕΣ.
αλλα εχει διαφορα το safe sex από το natural sex και από το natural sex με κρεμπιε.
τι να λεμε ότι όλα είναι ιδια?
δεν είναι το ιδιο πηδημα με χυσιμο μεσα χωρις λατεξ με τα 5,4 λεπτα που χαιρεται ο χαζούλης ο πικερ πως να το κανουμε? να λεμε ότι είναι το ιδιο για να χαιρεται ότι δεν υστερει????

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΠΟΤΕ δεν γαμάμε χωρίς καπότα όσο και να θέλει η άλλη. Η καπότα είναι η μεγαλύτερη εφεύρεση όλων των εποχών.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τύπε ο τύπος δεν μίλησε για ποιότητα αλλά ότι δεν είναι καν σεξ. Σταμάτα να τρολλάρεις.

Φίλε και ποιος σου είπε ότι χωρίς καπότα είναι καλύτερα; Όσοι γαμάνε χωρίς καπότα τελειώνουν πάντα με το χέρι.  :jerking:

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
όχι δεν ειπα κατι τετοιο και δεν καταλαβαίνω και γιατι παραποιεις και σε άλλες περιπτώσεις τα λεγομενα μου.
και αυτές που το εκανα με προφυλακτικο και αυτές που το εκανα χωρις προφυλακτικο και αυτές που τις εχυσα μεσα ΤΙΣ ΠΗΔΗΞΑ ΟΛΕΣ.
αλλα εχει διαφορα το safe sex από το natural sex και από το natural sex με κρεμπιε.
τι να λεμε ότι όλα είναι ιδια?
δεν είναι το ιδιο πηδημα με χυσιμο μεσα χωρις λατεξ με τα 5,4 λεπτα που χαιρεται ο χαζούλης ο πικερ πως να το κανουμε? να λεμε ότι είναι το ιδιο για να χαιρεται ότι δεν υστερει????

κι όταν μια πουτσα δεν μπαινει σε μουνι αλλα σε προφυλακτικο?
την πατησες με το ιδιο σου το επιχειρημα καραγκιοζη.
συνεχισε να μαλακιζεσαι με το λατεξ και ασε τους πραγματικούς γαμιαδες να γαμανε πραγματικα μουνια.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τύπε ο τύπος δεν μίλησε για ποιότητα αλλά ότι δεν είναι καν σεξ. Σταμάτα να τρολλάρεις.
εσυ τρολλαρεις.
βαζεις ταμπελες και λογια στο στομα μας.
ο πικερ κανει σεξ με προφυλακτικο.
και ενας μαλακας μπορει να ισχυριστεί ότι κανει σεξ μονος του.
εγω κανω σεξ με προφυλακτικο με τις πουτανες και με καποιες γκομενες.
και με καποιες αλλες λιγοτερες γκομενες πχ τις 4 που ξεπαρθενιασα συν 5-6 ακομη που εμπιστευτηκα χωρις.
ε ηταν πολυ καλυτερα χωρις και ειναι λαθος και για την αναπαραγωγη για την οποια προοριζομαστε ως ζωντανοι οργανισμοι το κυρηγμα του πικερ. ειναι ενας τρελος που λεει οτι καλυτερα να γαμαμε λιγοτερο και παντα με προφυλαξη και παντα μονο πουτανες επειδη ο ιδιος αισθανεται ευτυχισμενος με την περιορισμενη σεξουαλικη ζωη του.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Γιατί δεν λέτε ΜΑΛΑΚΕΣ μου τον τρόπο που χύνετε όταν περήφανα γαμάτε "με ποιότητα" χωρίς καπότα;  :jerking: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

αν είναι μαλακες σαν και εσενα ναι, εμενα συνηθως στο στομα ή στον κωλο τα επαιρναν τα χυσια μεσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom