Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Γιατί δεν λέτε ΜΑΛΑΚΕΣ μου τον τρόπο που χύνετε όταν περήφανα γαμάτε "με ποιότητα" χωρίς καπότα;  :jerking: :2funny:
το ειπα μαλακα.
στο στομα μεσα τον ειχαν για το τελειωμα και τα καταπιναν ή άλλες δεχονταν κρεμπιε στην κωλοτρυπα,

ζηλευε στερημενε

ή και στο μουνακι καποιες απομ όλα ειχε ο μπαξες, ο δικος σου μπαξες δεν ειχε τιποτα παρα τελειωμα στο προφυλακτικο

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Mην κανεις τον κινεζο, τα δακτυλα που τρως στον κώλο ειναι μαλακια ή σεξ???

Σου έχω απαντήσει ΜΑΛΑΚΑ μου στην προηγούμενη σελίδα. Σύντομα θα έχεις και αφιέρωση γιατί σε τρώει ο κώλος σου.  :-*

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Φίλε και ποιος σου είπε ότι χωρίς καπότα είναι καλύτερα; Όσοι γαμάνε χωρίς καπότα τελειώνουν πάντα με το χέρι.  :jerking:

Στο στομα της γκομενας τελειωνουμε που ανυπομονει να καταπιει τα μύχια μας οπως τα ονομαζε μια κουλτουριαρα μουνιτσα που καταπινε και την τελευταια σταγονα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Σου έχω απαντήσει ΜΑΛΑΚΑ μου στην προηγούμενη σελίδα. Σύντομα θα έχεις και αφιέρωση γιατί σε τρώει ο κώλος σου.  :-*

Θα μου αφιερώσεις το κωλοδακτύλιασμα που εφαγες πάλι μωρή πουσταρα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Σου έχω απαντήσει ΜΑΛΑΚΑ μου στην προηγούμενη σελίδα. Σύντομα θα έχεις και αφιέρωση γιατί σε τρώει ο κώλος σου.  :-*
αυτό που στελνεις φιλακια σε αγορια να το κοιτάξεις , δεν συναδει με το κατά τα αλλα αντρικο σου κυρηγμα, κρυπτοομοφυλοφιλε

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
εσυ τρολλαρεις.
βαζεις ταμπελες και λογια στο στομα μας.
ο πικερ κανει σεξ με προφυλακτικο.
και ενας μαλακας μπορει να ισχυριστεί ότι κανει σεξ μονος του.
εγω κανω σεξ με προφυλακτικο με τις πουτανες και με καποιες γκομενες.
και με καποιες αλλες λιγοτερες γκομενες πχ τις 4 που ξεπαρθενιασα συν 5-6 ακομη που εμπιστευτηκα χωρις.
ε ηταν πολυ καλυτερα χωρις και ειναι λαθος και για την αναπαραγωγη για την οποια προοριζομαστε ως ζωντανοι οργανισμοι το κυρηγμα του πικερ. ειναι ενας τρελος που λεει οτι καλυτερα να γαμαμε λιγοτερο και παντα με προφυλαξη και παντα μονο πουτανες επειδη ο ιδιος αισθανεται ευτυχισμενος με την περιορισμενη σεξουαλικη ζωη του.

Τύπε ο τύπος είναι αποδεδειγμένα τρολλ. Και εσύ συνεχίζεις να λες τα ίδια και μετά θα λες ότι σου βάζω λόγια στο στόμα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μοναχικέ μπουρδελιάρη όλοι αυτοί που βλέπεις εδώ μέσα και το παίζουν γαμιάδες κάθε βράδυ τραβάνε μαλακία και έχουν να γαμήσουν 2-3 μήνες ο καθένας. Εφάρμοσε το νόμο του Picker και ζήσε περήφανα για πάντα.  :rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
οριστε μονος σου παραθεσες τα λεγομενα μου.
επειδή εσυ θεωρεις ότι η μαλακια δεν είναι σεξ.
λες επειδή ειπα το τρίψιμο στο λατεξ είναι μαλακια αυτόματα λεω ότι δεν είναι και σεξ.

συνελθε.

και η πιπα ελεγε ο κλιντον δεν είναι σεξ, είναι αναρμοστη σεξουαλικη συμπεριφορά...
σεξ είναι και μια αγκαλια ένα φιλι.
γαμησι είναι η διεισδυση.
και είναι καλυτερο και το σεξ και η διεισδυση χωρις προφυλακτικο και με τελειωμα μεσα ,
για λογους υγειηνης το ανεχόμαστε το προφυλακτικο όχι ότι είναι καλυτερο σεξ 5,4 λεπτα με προφυλακτικο που λεει ο τρελος του σαητ

επισης η λεξη μαλακια εχει και μεταφορικη εννοια εκτος από την κυριολεκτικη και στην συγκεκριμενη περιπτωση και οι 2 εννοιες υπαρχουν στην υποτιμηση του πικερ

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
οριστε μονος σου παραθεσες τα λεγομενα μου.
επειδή εσυ θεωρεις ότι η μαλακια δεν είναι σεξ.
λες επειδή ειπα το τρίψιμο στο λατεξ είναι μαλακια αυτόματα λεω ότι δεν είναι και σεξ.

συνελθε.

και η πιπα ελεγε ο κλιντον δεν είναι σεξ, είναι αναρμοστη σεξουαλικη συμπεριφορά...
σεξ είναι και μια αγκαλια ένα φιλι.
γαμησι είναι η διεισδυση.
και είναι καλυτερο και το σεξ και η διεισδυση χωρις προφυλακτικο και με τελειωμα μεσα ,
για λογους υγειηνης το ανεχόμαστε το προφυλακτικο όχι ότι είναι καλυτερο σεξ 5,4 λεπτα με προφυλακτικο που λεει ο τρελος του σαητ

επισης η λεξη μαλακια εχει και μεταφορικη εννοια εκτος από την κυριολεκτικη και στην συγκεκριμενη περιπτωση και οι 2 εννοιες υπαρχουν στην υποτιμηση του πικερ

:S :S :S

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΜΑΛΑΚΕΣ μου nik1410 και acapoeira πόσες μαλακίες τραβήξατε σήμερα; Ειλικρινά. Σφεντόνα την έχετε κάνει ρε μαλάκες.  :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ανοιξε ένα λεξικο ή δες κανενα βιντεο από σεξολογο πχ του ασκητη.
σεξ=φυλο=φυλετικη συμπεριφορά, όχι απαραίτητα διεισδυση ή γαμησι πχ όταν γλειφομουνιαζονται χωρις δακτυλο και διεσδυση 2 λεσβιες δεν κανουν σεξ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ΜΑΛΑΚΕΣ μου nik1410 και acapoeira πόσες μαλακίες τραβήξατε σήμερα; Ειλικρινά. Σφεντόνα την έχετε κάνει ρε μαλάκες.  :2funny:
εγω γαμησα σημερα μια ρωσσιδα ξανθια γαλανοματα με μεγαλα βυζια χωρις προφυλακτικο για 8,4 λεπτα αφου την ειχα γλυφομουνιασει για 19 λεπτα  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

α και φιλιομασταν αλλα 5 λεπτα και μου πηρε και 6 λεπτα πιπα.

τα εκανες εσυ αυτά στερημενε αυτό το διημερο?

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
ανοιξε ένα λεξικο ή δες κανενα βιντεο από σεξολογο πχ του ασκητη.
σεξ=φυλο=φυλετικη συμπεριφορά, όχι απαραίτητα διεισδυση ή γαμησι πχ όταν γλειφομουνιαζονται χωρις δακτυλο και διεσδυση 2 λεσβιες δεν κανουν σεξ?

Ωραία τύπε η διείσδυση με καπότα τί είναι;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
O nik1410 φίλε είναι παθολογικός ψεύτης. Γαμάει 8 φορές την εβδομάδα και τις χύνει όλες ακάποτα στο στόμα και τον κώλο. Όταν βλέπεις να γράφονται τέτοιες υπερβολές να ξέρεις ότι πρόκειται για ελεεινό ψεύτη. Αντίθετα εγώ μιλάω πάντα βάσει της λογικής και χωρίς την παραμικρή υπερβολή. Π.χ. 4 φορές σεξ σταθερά κάθε εβδομάδα θεωρείται πολύ σεξ. O nik1410 το θεωρεί πολύ λίγο γιατί απλά είναι αγάμητος και ψεύτης.  :-*

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ωραία τύπε η διείσδυση με καπότα τί είναι;
για τον πικερ ειναι
σεξ από αποψης ευχαρίστησης.
μαλακια από αποψη προτίμησης, γιατι θα μπορουσε να αγωνιστει για να γαμαει και ακαποτα κανενα γκομενακι στην  ηλικια που εφτασε.

για μενα είναι
μια εναλλαγή στο σεξ για να εχω μεγαλυτερη ποικιλια σε ερωτικούς συντρόφους πχ πηγαίνοντας με πουτανες.

αρα για τον πικερ ειναι μαλακια σεξ.
για μενα ειναι σεξ αλλα οχι μαλακισμενο με τη μεταφορικη εννοια γιατι δεν κολλησα εκει σαν το κολλημενο μυαλο του πικερ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
O nik1410 φίλε είναι παθολογικός ψεύτης. Γαμάει 8 φορές την εβδομάδα και τις χύνει όλες ακάποτα στο στόμα και τον κώλο. Όταν βλέπεις να γράφονται τέτοιες υπερβολές να ξέρεις ότι πρόκειται για ελεεινό ψεύτη. Αντίθετα εγώ μιλάω πάντα βάσει της λογικής και χωρίς την παραμικρή υπερβολή. Π.χ. 4 φορές σεξ σταθερά κάθε εβδομάδα θεωρείται πολύ σεξ. O nik1410 το θεωρεί πολύ λίγο γιατί απλά είναι αγάμητος και ψεύτης.  :-*
καραγκιοζη αν εισαι παντρεμένος ή γκομενα σου είναι 20 λεπτα από το σπιτι σου τα εχεις αυτά. βεβαια εσυ μπορει να εχεις και λιγοτερες καυλες μιας και εισαι κατω από τον μεσο ορο για το, φυλο, την ηλικια και την χωρα που ζεις.

εισαι στο μεσο ορο αν λαβεις υποψη τους 70χρονους ελληνες ή τους ξενέρωτους εσχιμωους

εγω παντα ημουν πανω από τον μεσο ορο

κλαψε

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
για τον πικερ ειναι
σεξ από αποψης ευχαρίστησης.
μαλακια από αποψη προτίμησης, γιατι θα μπορουσε να αγωνιστει για να γαμαει και ακαποτα κανενα γκομενακι στην  ηλικια που εφτασε.

για μενα είναι
μια εναλλαγή στο σεξ για να εχω μεγαλυτερη ποικιλια σε ερωτικούς συντρόφους πχ πηγαίνοντας με πουτανες.

αρα για τον πικερ ειναι μαλακια σεξ.
για μενα ειναι σεξ αλλα οχι μαλακισμενο με τη μεταφορικη εννοια γιατι δεν κολλησα εκει σαν το κολλημενο μυαλο του πικερ.

Τύπε είναι σεξ; Με ένα ναι ή ένα όχι.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
καραγκιοζη αν εισαι παντρεμένος ή γκομενα σου είναι 20 λεπτα από το σπιτι σου τα εχεις αυτά. βεβαια εσυ μπορει να εχεις και λιγοτερες καυλες μιας και εισαι κατω από τον μεσο ορο για το, φυλο, την ηλικια και την χωρα που ζεις.

Εσύ μωρή χαμούρα έχεις καύλες μόνο αργά τα βράδια που την παίζεις μόνος σου μέχρι να σου ματώσει.  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom