Βλάκα nik1410 γαμάω 4 πουτάνες την εβδομάδα ενώ εσύ γαμάς το ίδιο μουνί όλο το μήνα. Στην πιάτσα δεν τολμάς να κατέβεις: 1) γιατί είσαι ανίκανος να σου σηκωθεί και να χύσεις στο 10-λεπτο και 2) γιατί είσαι κότα και φοβάσαι μη σε δουν. Όλοι καταλαβαίνουν το γιατί με ζηλεύεις και έχεις σκυλιάσει μαζί μου. Μείνε με την ηλίθια γκόμενά σου και σκάσε. :-*
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Εσύ γαμιόλα περίμενε την αφιέρωσή σου. :-*
Eλα με την οπισθεν
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.535
- Πόντοι
- 566
Προσέξτε τι λέει στα δεξιά του πίνακα: Ένας στους 5 ενήλικους κάνει σεξ 3-4 φορές την εβδομάδα και 5% των ενηλίκων κάνει σεξ κάθε μέρα. Ο nik1410 ανήκει σε αυτό το 5%. Επίσης πάω στοίχημα ότι η πούτσα του είναι τουλάχιστον 25 εκατοστά. :-*
Παλι πουτσες ονειρευεσαι....
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
γαμας 30 πουτανες το χρονο όπως και εγω,Βλάκα nik1410 γαμάω 4 πουτάνες την εβδομάδα ενώ εσύ γαμάς το ίδιο μουνί όλο το μήνα. Στην πιάτσα δεν τολμάς να κατέβεις: 1) γιατί είσαι ανίκανος να σου σηκωθεί και να χύσεις στο 10-λεπτο και 2) γιατί είσαι κότα και φοβάσαι μη σε δουν. Όλοι καταλαβαίνουν το γιατί με ζηλεύεις και έχεις σκυλιάσει μαζί μου. Μείνε με την ηλίθια γκόμενά σου και σκάσε. :-*
η διαφορα μας είναι ότι εγω γαμαω και 3 γκομενες πολύ καλυτερα και πολύ περισσοτερο,
σταματα να στελνεις φιλακια γκεουλα,
φιλακια κανουμε μονο με γκομενες εμεις οι ετεροφυλοφιλοι.
αηδιαστικε γκεη.
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
δεν μας τρομαζουν τα πρασινισματα
με τον πικερ δινουμε καθημερινα τη μαχη του πεζοδρομιου για τον διαγωνισμο εναντια στη σαπιλα του στουκα
με τον πικερ δινουμε καθημερινα τη μαχη του πεζοδρομιου για τον διαγωνισμο εναντια στη σαπιλα του στουκα
Επισκέπτης
δεν μας τρομαζουν τα πρασινισματα
Λαφαζανη του Μπου δεν σε βλεπω καλα...ο Στουκας εχει αμολησει τα μπουρδελοσκυλα να σε κατασπαραξουν.
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Λαφαζανη του Μπου δεν σε βλεπω καλα...ο Στουκας εχει αμολησει τα μπουρδελοσκυλα να σε κατασπαραξουν.
ο στουκας θα φαει καλα
Ρε συ Picker,όσο βρίζεις τόσο χάνεις το όποιο δίκιο σου και θα κοκκινιστείς!Τα πράγματα είναι απλά,όσο έχεις φράγκα και σπρώχνεις τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να γαμάς καλύτερα μουνιά,όταν τελειώσουν μένεις με το πουλί στο χέρι... Η διαφορά στους φτωχούς μπουρδελιάρηδες σε σχέση με τους κατά τις περιστάσεις είναι ότι οι πρώτοι έχουμε αναπτύξει μια κάποιου είδους "σχέση" με τις πουτάνες,ενώ οι περιστασιακοί κατά βάθος τις σιχαίνονται κι αυτές το καταλαβαίνουν με αποτέλεσμα να μετατρέπονται σε παθητικά κρέατα,εξού και η σύγκριση με το γκομενικό γαμήσι.Πουθενά δεν υπάρχει η απόλυτη αλήθεια,κάθε φορά μεταβάλλεται ανάλογα με τις ανάγκες και τις καταστάσεις...
BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
κατσε ρε φιλε τα πρωτα 3 είναι αποψη σου και διαφωνω.
το 4ο τι μπουρδες? τον κανει αγωνιστη και ρωμαλεο ότι εχει να κανει καμακι 10 χρονια? ερωτικα ενας μαλθακος δηλαδή ενας μαλακας είναι που φαβαται να φλερταρει γιατι 9 στις 10 τρωει απορριψη(όπως ολοι μας αλλα δεν τα παραταμε δεν ειμαστε κοτες, ειμαστε αντρες αρα ειμαστε κυνηγοι, αρα θα φαμε 10 ηττες για να χαρουμε 1 νικη δεν θα το βαζουμε στα ποδια όπως η κοτα , ο πικερ). αντι να προσαρμοστει και να κανει 100 πεσιματα για να παρει 10 νικες καθεται και κανει υποχωρηση, τους λεει από την αρχη ότι γαμαει πουτανες και δεν μπαινει στην μαχη του φλερτ η κοτα
Το 1ο εντάξει διαφωνείς. Το 2ο είναι γεγονός, τα μολύβια έχουν πολλές διαφορετικές αποχρώσεις. Το 3ο ήταν ότι απάντησες στην ερώτηση μου. Το 4ο που διαφωνείς έχω δίκιο. Αν έψαχνες την όποια επιβεβαίωση ως αρσενικό θα το έκανες όταν οι γκόμενες σου δείχνουν ενδιαφέρον από μόνες τους (Ναι, κάποιες φορές το κάνουν. Ουάου!). Το γεγονός ότι θέλεις να κάνεις καμάκι έχει να κάνει με το ότι θέλεις διακαώς να τους τονώνεις την αυτοπεποίθηση ακόμα και εις βάρος σου. Γενικώς η νοοτροπία του δούλου. Αυτά που λες εξάλλου τα λένε οι γκόμενες στην προσπάθεια τους να μας χειραγωγήσουν. Και πετυχαίνει σε πάρα πολλούς.
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.535
- Πόντοι
- 566
ο στουκας θα φαει καλα
Καλα βανακια παιξε μπαλιτσα, πας για τον μεγάλο τίτλο του MR MALAKAS 2017.
Και μην κριβεσαι στην παραγκα, θα παιξεις κανονικα μπαλιτσα στην επισημη διοργανωση της BOUEFA!!!
Συνημμένα
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
γεια σου κλωνε του τζον φυστικη
To warning - όπως και το mute στον Tasos78 - μου το έριξε ο Invisible Man. Προφανώς κανένα ελεεινό λαμόγιο θα είναι κι αυτός που ενοχλείται από τον τρόπο που τα γαμάω (τα λαμόγια). Antisthenis πού τον βρήκες αυτόν; Ξέρει ποιος είναι ο Picker;
[/color[/URL]]
[/color[/URL]]
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 26
- Like
- 12.172
- Πόντοι
- 14.615
Πες τα ρε Γίγαντα!Ρε συ Picker,όσο βρίζεις τόσο χάνεις το όποιο δίκιο σου και θα κοκκινιστείς!Τα πράγματα είναι απλά,όσο έχεις φράγκα και σπρώχνεις τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να γαμάς καλύτερα μουνιά,όταν τελειώσουν μένεις με το πουλί στο χέρι... Η διαφορά στους φτωχούς μπουρδελιάρηδες σε σχέση με τους κατά τις περιστάσεις είναι ότι οι πρώτοι έχουμε αναπτύξει μια κάποιου είδους "σχέση" με τις πουτάνες,ενώ οι περιστασιακοί κατά βάθος τις σιχαίνονται κι αυτές το καταλαβαίνουν με αποτέλεσμα να μετατρέπονται σε παθητικά κρέατα,εξού και η σύγκριση με το γκομενικό γαμήσι.Πουθενά δεν υπάρχει η απόλυτη αλήθεια,κάθε φορά μεταβάλλεται ανάλογα με τις ανάγκες και τις καταστάσεις...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ο αρσενικος είναι κυνηγος θηλυκων σε όλα τα ειδη, δεν είναι δουλικη συμπεριφορά, είναι ανδρικη συμπεριφορά.Το 1ο εντάξει διαφωνείς. Το 2ο είναι γεγονός, τα μολύβια έχουν πολλές διαφορετικές αποχρώσεις. Το 3ο ήταν ότι απάντησες στην ερώτηση μου. Το 4ο που διαφωνείς έχω δίκιο. Αν έψαχνες την όποια επιβεβαίωση ως αρσενικό θα το έκανες όταν οι γκόμενες σου δείχνουν ενδιαφέρον από μόνες τους (Ναι, κάποιες φορές το κάνουν. Ουάου!). Το γεγονός ότι θέλεις να κάνεις καμάκι έχει να κάνει με το ότι θέλεις διακαώς να τους τονώνεις την αυτοπεποίθηση ακόμα και εις βάρος σου. Γενικώς η νοοτροπία του δούλου. Αυτά που λες εξάλλου τα λένε οι γκόμενες στην προσπάθεια τους να μας χειραγωγήσουν. Και πετυχαίνει σε πάρα πολλούς.
το να παρει πρωτοβουλια η γυναικα γινεται σπανια. μου εχει τυχει σε μετρημένα στα δάκτυλα φορες και γινεται ολο και πιο συχνα γιατι οι αντρες γινονται ολο και πιο δειλοι φλωροι και οι γυναικες ολο και πιο επιθετικες, παιζει ρολο και οι ουσιες στα τροφιμα και το νερο που εχουν γεμισει με ψευδοοιστρογονα
Επισκέπτης
To warning - όπως και το mute στον Tasos78 - μου το έριξε ο Invisible Man. Προφανώς κανένα ελεεινό λαμόγιο θα είναι κι αυτός που ενοχλείται από τον τρόπο που τα γαμάω (τα λαμόγια). Antisthenis πού τον βρήκες αυτόν; Ξέρει ποιος είναι ο Picker;
Ποιος εισαι τυπε; :S :S :S
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 26
- Like
- 12.172
- Πόντοι
- 14.615
Μακάρι να 'ξερε κι ο ίδιος :S :S :SΠοιος εισαι τυπε; :S :S :S
BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
ο αρσενικος είναι κυνηγος θηλυκων σε όλα τα ειδη, δεν είναι δουλικη συμπεριφορά, είναι ανδρικη συμπεριφορά.
το να παρει πρωτοβουλια η γυναικα γινεται σπανια. μου εχει τυχει σε μετρημένα στα δάκτυλα φορες και γινεται ολο και πιο συχνα γιατι οι αντρες γινονται ολο και πιο δειλοι φλωροι και οι γυναικες ολο και πιο επιθετικες, παιζει ρολο και οι ουσιες στα τροφιμα και το νερο που εχουν γεμισει με ψευδοοιστρογονα
Όχι τύπε δεν είναι και αυτό αποδεικνύεται εύκολα από τον διμορφισμό.
BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnmute.gif[/img[/URL]] [color=orange][/color]
[/quote]
Α ρε μαλάκα Πίκερ, την έκανες τη μαλακία τελικά :(
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις