Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Βλάκα nik1410 μέχρι τα βαθιά μου γεράματα θα γαμάω 4 φορές την εβδομάδα και θα πιάσω σίγουρα το στόχο.  :rockon:

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
για τα 10 λεπτά που ειναι μαζι μου,ΕΙΝΑΙ η κοπελα μου.
πιστεύω οτι η κορασιδα επιασε το νοημα του νομου σου.

Μπράβο φίλε. Καταλαβαίνουν σιγά-σιγά όλοι και όλες την απλή αλήθεια του νόμου του Picker.  :rockon:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Βλάκα nik1410 μέχρι τα βαθιά μου γεράματα θα γαμάω 4 φορές την εβδομάδα και θα πιάσω σίγουρα το στόχο.  :rockon:

Εχεις μείνει πίσω από τον στόχο χαζουλη... αφου μεχρι τα 28 μονο 10 φορες γαμήσες....

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Εχεις μείνει πίσω από τον στόχο χαζουλη... αφου μεχρι τα 28 μονο 10 φορες γαμήσες....

Όμως τα τελευταία 12 χρόνια έχω γαμήσει πολύ. Το στόχο θα τον πιάσω αν συνεχίσω να γαμάω με τον ίδιο ρυθμό ως τα 80.

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.282
Πόντοι
5.506

Αυτα τα κωλοδαχτυλα τα βαζεις ταυτοχρονα στον πατο σου ή με συχνοτητα 4 φορες την εβδομαδα; κανε και εναν υπολογισμο, ποσα δαχτυλα θα εχεις χωσει στη σουφρα σου μεχρι τα 80;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.953
Πόντοι
41.129
picker το αλλο δε στο ειπα...
συναντήθηκα τυχαία στο δρόμο με κορασιδα που ειμαι τακτικός πελατης της
και όπου στο δωματιο πεφτουν αρκετα γλωσσοφιλα.
ηταν μονη της στο δρομο και οταν "τρακαραμε" εκανα κίνηση να της πιάσω το χερι για χειραψία αλλα η ιδια ηθελε αγκαλιτσα όπου μου εδωσε καταμεσής στο δρομο φιλι τριζατο στο στομα με τα χειλη της.
πως το εξηγείς το φιλι στο στομα εκτος μπουρδελου με πελάτη ?
συνήθειο ? ειναι υποτακτική ? μπερδεψε την προσωπική της ζωη με τη "δουλειά" ?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
picker το αλλο δε στο ειπα...
συναντήθηκα τυχαία στο δρόμο με κορασιδα που ειμαι τακτικός πελατης της
και όπου στο δωματιο πεφτουν αρκετα γλωσσοφιλα.
ηταν μονη της στο δρομο και οταν "τρακαραμε" εκανα κίνηση να της πιάσω το χερι για χειραψία αλλα η ιδια ηθελε αγκαλιτσα όπου μου εδωσε καταμεσής στο δρομο φιλι τριζατο στο στομα με τα χειλη της.
γιατι δεν την τραβηξες σε καμια γωνια για κανα τελειωτικο μπουκι στα ορθια μυστη; :S :S :S

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.953
Πόντοι
41.129
γιατι δεν την τραβηξες σε καμια γωνια για κανα τελειωτικο μπουκι στα ορθια μυστη; :S :S :S

μυστη μου τις κοραδισες τις σεβομαι περισσοτερο εκτος μπουρδελου παρα μεσα σε αυτο, ετσι βεβαια πιστευω οτι ειναι ειναι και το σωστο,
ωστοσο η αληθεια ειναι οτι με καυλωσε με την κινηση της το καργιολοπουτανο αλλα κρατηθηκα να μης της πιασω τα κωλομερια, φοραγε και κολαν το ξεκωλιδι.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
μυστη μου τις κοραδισες τις σεβομαι περισσοτερο εκτος μπουρδελου παρα μεσα σε αυτο, ετσι βεβαια πιστευω οτι ειναι ειναι και το σωστο,
ωστοσο η αληθεια ειναι οτι με καυλωσε με την κινηση της το καργιολοπουτανο αλλα κρατηθηκα να μης της πιασω τα κωλομερια, φοραγε και κολαν το ξεκωλιδι.
:bigdick: :bigdick: :bigdick:

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1

Δεν είναι δουλειά ρε φίλε η πορνεία. Ζητιάνες είναι οι κοπέλες, που προσφέρουν και το κορμί τους.

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom