You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
για τα 10 λεπτά που ειναι μαζι μου,ΕΙΝΑΙ η κοπελα μου.
πιστεύω οτι η κορασιδα επιασε το νοημα του νομου σου.
Μπράβο φίλε. Καταλαβαίνουν σιγά-σιγά όλοι και όλες την απλή αλήθεια του νόμου του Picker.
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Βλάκα nik1410 μέχρι τα βαθιά μου γεράματα θα γαμάω 4 φορές την εβδομάδα και θα πιάσω σίγουρα το στόχο.
Εχεις μείνει πίσω από τον στόχο χαζουλη... αφου μεχρι τα 28 μονο 10 φορες γαμήσες....
Εχεις μείνει πίσω από τον στόχο χαζουλη... αφου μεχρι τα 28 μονο 10 φορες γαμήσες....
Όμως τα τελευταία 12 χρόνια έχω γαμήσει πολύ. Το στόχο θα τον πιάσω αν συνεχίσω να γαμάω με τον ίδιο ρυθμό ως τα 80.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.282
- Πόντοι
- 5.506
[size=60pt]ΘΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ![/size]
Οτι θες ρε παικτη αλλα γιατι το "φωναζεις";
Οτι θες ρε παικτη αλλα γιατι το "φωναζεις";
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.282
- Πόντοι
- 5.506
Αυτα τα κωλοδαχτυλα τα βαζεις ταυτοχρονα στον πατο σου ή με συχνοτητα 4 φορες την εβδομαδα; κανε και εναν υπολογισμο, ποσα δαχτυλα θα εχεις χωσει στη σουφρα σου μεχρι τα 80;
Αυτα τα κωλοδαχτυλα τα βαζεις ταυτοχρονα στον πατο σου
Στο μουνί σου τα βάζω.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.282
- Πόντοι
- 5.506
Στο μουνί σου τα βάζω.
Εχεις βαφτισει τη σουφρα σου το μουνι του μπαροκ;
Σε καλο δρομο εισαι.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.953
- Πόντοι
- 41.129
picker το αλλο δε στο ειπα...
συναντήθηκα τυχαία στο δρόμο με κορασιδα που ειμαι τακτικός πελατης της
και όπου στο δωματιο πεφτουν αρκετα γλωσσοφιλα.
ηταν μονη της στο δρομο και οταν "τρακαραμε" εκανα κίνηση να της πιάσω το χερι για χειραψία αλλα η ιδια ηθελε αγκαλιτσα όπου μου εδωσε καταμεσής στο δρομο φιλι τριζατο στο στομα με τα χειλη της.
πως το εξηγείς το φιλι στο στομα εκτος μπουρδελου με πελάτη ?
συνήθειο ? ειναι υποτακτική ? μπερδεψε την προσωπική της ζωη με τη "δουλειά" ?
ηταν μονη της στο δρομο και οταν "τρακαραμε" εκανα κίνηση να της πιάσω το χερι για χειραψία αλλα η ιδια ηθελε αγκαλιτσα όπου μου εδωσε καταμεσής στο δρομο φιλι τριζατο στο στομα με τα χειλη της.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
γιατι δεν την τραβηξες σε καμια γωνια για κανα τελειωτικο μπουκι στα ορθια μυστη; :S :S :Spicker το αλλο δε στο ειπα...
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.953
- Πόντοι
- 41.129
γιατι δεν την τραβηξες σε καμια γωνια για κανα τελειωτικο μπουκι στα ορθια μυστη; :S :S :S
μυστη μου τις κοραδισες τις σεβομαι περισσοτερο εκτος μπουρδελου παρα μεσα σε αυτο, ετσι βεβαια πιστευω οτι ειναι ειναι και το σωστο,
ωστοσο η αληθεια ειναι οτι με καυλωσε με την κινηση της το καργιολοπουτανο αλλα κρατηθηκα να μης της πιασω τα κωλομερια, φοραγε και κολαν το ξεκωλιδι.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
μυστη μου τις κοραδισες τις σεβομαι περισσοτερο εκτος μπουρδελου παρα μεσα σε αυτο, ετσι βεβαια πιστευω οτι ειναι ειναι και το σωστο,
ωστοσο η αληθεια ειναι οτι με καυλωσε με την κινηση της το καργιολοπουτανο αλλα κρατηθηκα να μης της πιασω τα κωλομερια, φοραγε και κολαν το ξεκωλιδι.
Εχεις βαφτισει τη σουφρα σου το μουνι του μπαροκ;
Όχι μωρή καριόλα. Εννοούσα ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΟΥ. :-*
Δεν είναι δουλειά ρε φίλε η πορνεία. Ζητιάνες είναι οι κοπέλες, που προσφέρουν και το κορμί τους.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Επισκέπτης
Όμως τα τελευταία 12 χρόνια έχω γαμήσει πολύ. Το στόχο θα τον πιάσω αν συνεχίσω να γαμάω με τον ίδιο ρυθμό ως τα 80.
Δύσκολος στόχος! Αν αποτύχεις με ποιο τρόπο θα τιμωρήσεις τον εαυτό σου;
Δύσκολος στόχος! Αν αποτύχεις με ποιο τρόπο θα τιμωρήσεις τον εαυτό σου;
Δεν θα αποτύχω. Θα γαμάω όσο πρέπει για να πιάσω το στόχο. Το πολύ-πολύ να πεθάνω γαμώντας.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις