Σε πολλές γκόμενες και πουτάνες που έχω γαμήσει στέλνω μηνύματα αγάπης γιατί μου αρέσει γενικά το ρομάντζο. Αυτό δεν σημαίνει ότι περιμένω κάτι. Στην τσατσά π.χ. που γαμούσα το 2013-2014 στέλνω ακόμα μηνύματα αγάπης πού και πού.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Σε πολλές γκόμενες και πουτάνες που έχω γαμήσει στέλνω μηνύματα αγάπης γιατί μου αρέσει γενικά το ρομάντζο. Αυτό δεν σημαίνει ότι περιμένω κάτι. Στην τσατσά π.χ. που γαμούσα το 2013-2014 στέλνω ακόμα μηνύματα αγάπης πού και πού.
''aka Picker''.
Με 2 λογαριασμους δηλαδη γραφεις τις μαλακιες σου?
''aka Picker''.
Με 2 λογαριασμους δηλαδη γραφεις τις μαλακιες σου?
Ναι, κι αυτό από βαρεμάρα το κάνω. Γενικά κάνω πολλές μαλακίες όταν βαριέμαι. Το μόνο που δεν κάνω είναι να μαλακίζομαι.
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Ναι, κι αυτό από βαρεμάρα το κάνω. Γενικά κάνω πολλές μαλακίες όταν βαριέμαι. Το μόνο που δεν κάνω είναι να μαλακίζομαι.
καλυτερη η σωματικη παρα η πνευματικη
καλυτερη η σωματικη παρα η πνευματικη
Η σωματική μαλακία πρέπει να κόβεται μαχαίρι.
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Πω πω,ψηφιζεις κιολας?
Πω πω,ψηφιζεις κιολας?
Νέα Δημοκρατία για περισσότερη σιγουριά.
Επισκέπτης
Η σωματική μαλακία πρέπει να κόβεται μαχαίρι.
Το ίδιο ισχύει και για την πνευματική μαλακία!
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
τις παρακαλάς , τους γράφεις μηνύματα αγάπης , μυξοκλαψουρίζεις , σου αρέσει το ροματζο και οι αγαπούλες ...και μπαίνεις εδω μέσα και το παίζεις αντράκι και " δεν δινουμε σημασια στις γκομενες" ...
πιο πανηλίθιο αυτιστικό μαλάκιο απο σένα δεν έχω ξανασυναντησει στη ζωή μου
τις παρακαλάς , τους γράφεις μηνύματα αγάπης , μυξοκλαψουρίζεις , σου αρέσει το ροματζο και οι αγαπούλες ...και μπαίνεις εδω μέσα και το παίζεις αντράκι και " δεν δινουμε σημασια στις γκομενες" ...
Δεν δίνουμε σημασία στις γκόμενες που δεν έχουμε γαμήσει. Έχει τεράστια διαφορά. Αλλά εσύ είσαι ηλίθιος και δεν την καταλαβαίνεις. :-*
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Δεν δίνουμε σημασία στις γκόμενες που δεν έχουμε γαμήσει. Έχει τεράστια διαφορά. Αλλά εσύ είσαι ηλίθιος και δεν την καταλαβαίνεις. :-*
μα οποιος κανει σχεση με μια κοπελα ή πληρωνει μια πουτάνα προφανώς και θα τριψει το πουλί του στον κολπο της ... αν μετα ξεφτυλίζεται στα παρακαλια και στα μυξοκλαματα και στις αγαπες και θεωρει αυτη τη φαση, περηφανη συμπεριφορα και " δεν δινω σημασια στις γκομενες" τοτε μιλαμε για αυτισμό πιθηκοειδους επιπεδου
και στην τελική δεν πας να γ... ρε ηλίθιε που καθομαι και ασχολούμαι τοση ωρα με τις μαλακίες σου ...
και στην τελική δεν πας να γ... ρε ηλίθιε που καθομαι και ασχολούμαι τοση ωρα με τις μαλακίες σου ...
Αφού με λατρεύεις σαν θεό σου ρε μαλάκα. Γιατί δεν το παραδέχεσαι;
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.127
- Πόντοι
- 1.686
μα οποιος κανει σχεση με μια κοπελα ή πληρωνει μια πουτάνα προφανώς και θα τριψει το πουλί του στον κολπο της ... αν μετα ξεφτυλίζεται στα παρακαλια και στα μυξοκλαματα και στις αγαπες και θεωρει αυτη τη φαση, περηφανη συμπεριφορα και " δεν δινω σημασια στις γκομενες" τοτε μιλαμε για αυτισμό πιθηκοειδους επιπεδου
Ο Πικεροτάσος είναι σουρρεαλιστής !
Να διασκεδάζεις, να μη θυμώνεις !
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Νέα Δημοκρατία για περισσότερη σιγουριά.
ολοι οι νουνουδες σαν και σενα ειναι;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
αφου τωρα το εχεις 1 στις 2 μερες, μετα τα 50 σε κοβω 1 την εβδομαδα και μετα τα 70 θα επικαλείσαι τον πονο στην μεση και την βροχη εξω, ας το δεν τον πιανεις τον στοχο, αραξε στα κυβικα σου, στην επομενη ζωη, γιατι δεν το γυρνας σε 100% πουστης να πιασεις πιο ευκολα στοχους εκει δεν θα εχεις περιορισμο σε γαμησια αν ημερα, αντεχουν οι πουτανες και τα τραβελια τα κωλογαμησιαΘέτουμε μακροπρόθεσμο στόχο τα 10.200 γαμήσια ως τα 80 μας χρόνια και γαμάμε 3-4 φορές τη βδομάδα για πάντα.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.947
- Πόντοι
- 41.129
πικερ χτες περασα δωματιο με κορασίδα που δε μπορω να πω ποια ήταν,
δεν ηταν βέβαια η πρώτη φορα μαζι της.
ηταν τοσο τρυφερή και με τοση πολυ συμμετοχή που στο τέλος της είπα οτι ένιωσα οτι εκανα ερωτα σαν με την κοπελα μου. αυτη μου είπε οτι στο δωμάτιο
για τα 10 λεπτά που ειναι μαζι μου,ΕΙΝΑΙ η κοπελα μου.
πιστεύω οτι η κορασιδα επιασε το νοημα του νομου σου.
καθε δωμάτιο ειναι και ενα διαφορετικό αγορι της και εχει "σχεση" με ολους τους πελατες της.
δεν ηταν βέβαια η πρώτη φορα μαζι της.
ηταν τοσο τρυφερή και με τοση πολυ συμμετοχή που στο τέλος της είπα οτι ένιωσα οτι εκανα ερωτα σαν με την κοπελα μου. αυτη μου είπε οτι στο δωμάτιο
για τα 10 λεπτά που ειναι μαζι μου,ΕΙΝΑΙ η κοπελα μου.
πιστεύω οτι η κορασιδα επιασε το νοημα του νομου σου.
καθε δωμάτιο ειναι και ενα διαφορετικό αγορι της και εχει "σχεση" με ολους τους πελατες της.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις