Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Σε πολλές γκόμενες και πουτάνες που έχω γαμήσει στέλνω μηνύματα αγάπης γιατί μου αρέσει γενικά το ρομάντζο. Αυτό δεν σημαίνει ότι περιμένω κάτι. Στην τσατσά π.χ. που γαμούσα το 2013-2014 στέλνω ακόμα μηνύματα αγάπης πού και πού.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Σε πολλές γκόμενες και πουτάνες που έχω γαμήσει στέλνω μηνύματα αγάπης γιατί μου αρέσει γενικά το ρομάντζο. Αυτό δεν σημαίνει ότι περιμένω κάτι. Στην τσατσά π.χ. που γαμούσα το 2013-2014 στέλνω ακόμα μηνύματα αγάπης πού και πού.

''aka Picker''.
Με 2 λογαριασμους δηλαδη γραφεις τις μαλακιες σου?

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
''aka Picker''.
Με 2 λογαριασμους δηλαδη γραφεις τις μαλακιες σου?

Ναι, κι αυτό από βαρεμάρα το κάνω. Γενικά κάνω πολλές μαλακίες όταν βαριέμαι. Το μόνο που δεν κάνω είναι να μαλακίζομαι.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

τις παρακαλάς , τους γράφεις μηνύματα αγάπης , μυξοκλαψουρίζεις , σου αρέσει το ροματζο και οι αγαπούλες ...και μπαίνεις εδω μέσα και το παίζεις αντράκι και " δεν δινουμε σημασια στις γκομενες" ...

πιο πανηλίθιο αυτιστικό μαλάκιο απο σένα δεν έχω ξανασυναντησει στη ζωή μου

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
τις παρακαλάς , τους γράφεις μηνύματα αγάπης , μυξοκλαψουρίζεις , σου αρέσει το ροματζο και οι αγαπούλες ...και μπαίνεις εδω μέσα και το παίζεις αντράκι και " δεν δινουμε σημασια στις γκομενες" ...

Δεν δίνουμε σημασία στις γκόμενες που δεν έχουμε γαμήσει. Έχει τεράστια διαφορά. Αλλά εσύ είσαι ηλίθιος και δεν την καταλαβαίνεις.  :-*

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Δεν δίνουμε σημασία στις γκόμενες που δεν έχουμε γαμήσει. Έχει τεράστια διαφορά. Αλλά εσύ είσαι ηλίθιος και δεν την καταλαβαίνεις.  :-*

μα οποιος κανει σχεση με μια κοπελα ή πληρωνει μια πουτάνα προφανώς και θα τριψει το πουλί του στον κολπο της ... αν μετα ξεφτυλίζεται στα παρακαλια και στα μυξοκλαματα και στις αγαπες  και θεωρει αυτη τη φαση, περηφανη συμπεριφορα και " δεν δινω σημασια στις γκομενες" τοτε μιλαμε για αυτισμό πιθηκοειδους επιπεδου

και στην τελική δεν πας να γ... ρε ηλίθιε που καθομαι και ασχολούμαι τοση ωρα με τις μαλακίες σου ...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.127
Πόντοι
1.686
μα οποιος κανει σχεση με μια κοπελα ή πληρωνει μια πουτάνα προφανώς και θα τριψει το πουλί του στον κολπο της ... αν μετα ξεφτυλίζεται στα παρακαλια και στα μυξοκλαματα και στις αγαπες  και θεωρει αυτη τη φαση, περηφανη συμπεριφορα και " δεν δινω σημασια στις γκομενες" τοτε μιλαμε για αυτισμό πιθηκοειδους επιπεδου

και στην τελική δεν πας να γ... ρε ηλίθιε που καθομαι και ασχολούμαι τοση ωρα με τις μαλακίες σου ...

:2funny: :2funny: :2funny:

Ο Πικεροτάσος είναι σουρρεαλιστής !  :rockon: :2funny:

65694773879a000eb30c04a8808bc7b5.jpg

Να διασκεδάζεις, να μη θυμώνεις !  :rockon: :2funny:

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Δεν δίνουμε καμία αξία στις γκόμενες, δεν τους κάνουμε παιδιά, τις γαμάμε με καπότα και τους αφήνουμε 10 ευρώ.  :rockon:

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Θέτουμε μακροπρόθεσμο στόχο τα 10.200 γαμήσια ως τα 80 μας χρόνια και γαμάμε 3-4 φορές τη βδομάδα για πάντα.  :rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Θέτουμε μακροπρόθεσμο στόχο τα 10.200 γαμήσια ως τα 80 μας χρόνια και γαμάμε 3-4 φορές τη βδομάδα για πάντα.  :rockon:
αφου τωρα το εχεις 1 στις 2 μερες, μετα τα 50 σε κοβω 1 την εβδομαδα και μετα τα 70 θα επικαλείσαι τον πονο στην μεση και την βροχη εξω, ας το δεν τον πιανεις τον στοχο, αραξε στα κυβικα σου, στην επομενη ζωη, γιατι δεν το γυρνας σε 100% πουστης να πιασεις πιο ευκολα στοχους εκει δεν θα εχεις περιορισμο σε γαμησια αν ημερα, αντεχουν οι πουτανες και τα τραβελια τα κωλογαμησια

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.947
Πόντοι
41.129
πικερ χτες περασα δωματιο με κορασίδα που δε μπορω να πω ποια ήταν,
δεν ηταν βέβαια η πρώτη φορα μαζι της.
ηταν τοσο τρυφερή και με τοση πολυ συμμετοχή που στο τέλος της είπα οτι ένιωσα οτι εκανα ερωτα σαν με την κοπελα μου. αυτη μου είπε οτι στο δωμάτιο
για τα 10 λεπτά που ειναι μαζι μου,ΕΙΝΑΙ η κοπελα μου.
πιστεύω οτι η κορασιδα επιασε το νοημα του νομου σου.
καθε δωμάτιο ειναι και ενα διαφορετικό αγορι της και εχει "σχεση" με ολους τους πελατες της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom