Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Λες να αρχίσω να ενοχλώ τους mods με pm για τις μαλακίες σου;

Δεν χρειαζεται τυπε.... και οι mods το γνωρίζουν, απλά δεν εχουν αποφασίσει να τον σουταρουν.

Ενα σουργελο ακόμα που φτιαχνει κλωνους τρομαρα του ειναι ο βανακιας.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Σε μπουρδέλο πήγα πρώτη φορά 18 στα 19, απλά έχω πει ότι μέχρι τα 28 γαμούσα περίπου 1 φορά το χρόνο.

Μιλαμε για τρελα γαμησια!!! 10 γαμησια 3 λεπτών σε 10 χρόνια, σύνολο 30 λεπτά μεσα σε 10 χρόνια!!!

Ε μετα από αυτό συγουρα εισαι μεγάλος γαμιάς χαζούλη πικερ!!!!!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Και μια ερώτηση στο λαμόγιο Stekas72 (και σε όλα τα λαμόγια):

Αν έχεις κόρη (που μάλλον έχεις) θα της πεις ότι είναι σωστό ο άντρας της να γαμάει πίσω από την πλάτη της πουτάνες; Εεε;

Αυτά ποτε δεν τα συζητά πατερας με κόρη βρε χαζούλη.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Τα λαμόγια και οι μαλάκες όπως ο Στέκας κι εσύ είναι επόμενο να μην μπορούν να γαμήσουν με 10 ευρώ και να μας ζηλεύουν.  :-*

Με την διαφορά ότι η μανα σου εβαλε πλυντηριο να πλυνει τις σοβρακο φανελες σου και βλεπει χυσια από πάκια. 

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:

- Κολωνού 30 2ος όροφος: Ντάνα και Βάλια. :-* Η Βάλια τελευταία είναι κακόκεφη και θέλει έμπειρο χειρισμό για ευτυχές τέλος. Πάντα είναι ωραίο βέβαια να βιάζεις ένα τόσο τρυφερό μωρό.

Το σημερινό μου γαμήσι είναι αφιερωμένο στο μουνάκι του ελεεινού και ανάρχιδου λαμόγιου Stekas72. Όλα μέσα.  :rockon:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:

- Κολωνού 30 2ος όροφος: Ντάνα και Βάλια. :-* Η Βάλια τελευταία είναι κακόκεφη και θέλει έμπειρο χειρισμό για ευτυχές τέλος. Πάντα είναι ωραίο βέβαια να βιάζεις ένα τόσο τρυφερό μωρό.

Το σημερινό μου γαμήσι είναι αφιερωμένο στο μουνάκι του ελεεινού και ανάρχιδου λαμόγιου Stekas72. Όλα μέσα.  :rockon:

γαμησε τα ολα ο στεκας ειναι λαμογιο
θα ψαξω να βρω τη γυναικα του

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Με την διαφορά ότι η μανα σου εβαλε πλυντηριο να πλυνει τις σοβρακο φανελες σου και βλεπει χυσια από πάκια.  

Όπως η γυναίκα σου βλέπει τα χύσια τα δικά μου στο μουνί της. Την ξεμουνιάζω την πουτάνα σου τελευταία.  :rockon:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686
Και μια ερώτηση στο λαμόγιο Stekas72 (και σε όλα τα λαμόγια):

Αν έχεις κόρη (που μάλλον έχεις) θα της πεις ότι είναι σωστό ο άντρας της να γαμάει πίσω από την πλάτη της πουτάνες; Εεε;
Δεν είναι διόλου απίθανο, εδώ μας έχει δηλώσει εμμέσως ότι διαβάζει με τη γυναίκα του το μπου...

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736

Πλάκα πλάκα ο πίκερ αν δεν δούλευε τηλεφωνητης θα μπορούσε άνετα να πιάσει δουλειά σαν ιδιωτικός ντετέκτιβ , με ειδικότητα να αναλαμβάνει γυναίκες (η και άντρες) που υποψιάζονται οτι τρώνε κέρατο. Οπότε σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να πληρωνόταν και σε είδος απο την γυναίκα του λαμογιου , με την κρίση που έχουμε ειδικά πολλές ίσως να μην είχανε τα λευτά για ντετέκτιβ :)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Όπως η γυναίκα σου βλέπει τα χύσια τα δικά μου στο μουνί της. Την ξεμουνιάζω την πουτάνα σου τελευταία.  :rockon:

Βρε αχρηστε αφου μονο σε πουτανες πας, εισαι ακινδυνος, σε κωλοδακτυλιαζουν και σε στραπωναρουν, ποτε δεν προκειται να γαμησεις την γυναίκα κάποιου.... ουτε στραβή δεν σου κάθεται!!!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Άμα δεις τον άντρα της κόρης σου στο μπουρδέλο τι θα κάνεις γελοίε μαλάκα;  :jerking:

Αμα δεις την αδερφή σου στο μπουρδέλο τι θα κανεις χαζούλη? θα εφαρμόσεις τον νόμο σου?

Αλλά μιας και ρωτάς, θα επρεπε να δεχθεί τις συνεπειες των πραξεών του.

Οποιος ξενογαμαει γνωρίζει πως αν κατι στραβώσει μαλλον την πατησε...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Δεν είναι διόλου απίθανο, εδώ μας έχει δηλώσει εμμέσως ότι διαβάζει με τη γυναίκα του το μπου...

Δεν το διαβάζει τυπε.... απλως ειχα κατεβασει φωτο του πικερ και της την εχω δειξει.

Της είπα παραμύθι πως είναι ενας γνωστος και ψαχνει για γκόμενα.

Μετα από καποιες μερες μου είπε για μια γνωστή της που γουσταρει να στραποναρει ανδρες.

Και αμεσως της είπα πος ο πικερ είναι ότι πρέπει.

Αλλα ποτέ δεν θελησε να γίνει το κονέ....

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Θα σου καψω το βανακι βανακια.... καρβουνο θα στο κανω....

URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom