Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
BLITZKRIEGER

ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΣ

ρε εδω υπαρχει φωλια

η

παραγωγη κλωνων

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
εσυ ρε μαστορα εβγαλες κανα νομοσχεδιο;

η

εστω μια τροπολγια;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τύπε εγώ δεν είμαι νομοθέτης. Χέστηκα τί θα κάνουν οι άλλοι στη ζωή τους. Απλά λέω την άποψη μου.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Picker πρέπει να κόψεις τήν βραδυνή  ανησυχούμε όλοι για τήν υγεία σου !

Τύπε αν εννοείς τη μαλακία την έχω κόψει από τον Δεκέμβριο του 2010. Φέτος κλείνω 7 χρόνια αμαλάκιστος.  :sunglasses:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Τύπε αν εννοείς τη μαλακία την έχω κόψει από τον Δεκέμβριο του 2010. Φέτος κλείνω 7 χρόνια αμαλάκιστος.  :sunglasses:

υπαρχει η σωματικη και η πνευματικη

η πνευματικη σου παραμενει

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Ο ανδρας περναει και από την φαση της μαλακιας ιδίως στα εφηβικά του χρόνια... Περναει από πουτάνες αλλά γαμάει αβερτα και γκόμενες.

Εσύ δεν εφτασες στα σταδιο του "γαμαω γκόμενες". Η συμπεριφορά σου είναι ενός 15χρονου σπιριαρη που τον κοροιδευουν οι γκομενες, περπατουσε εξω από ενα μπουρδέλο, μπήκε μέσα και είδε μουνί.

Περασαν 25 χρονια από τότε, ο Πικερ κάνει το ίδιο ακριβώς δρομολόγιο.

Μετά γυρίζει σπίτι του, η μαμα του σερβίρει ρεβίθια και ο πατέρας του του βάζει νερό να πιει.

Τρωγοντας τους λεει την θεωρεία του... ενώ η μανα του βάζει στο πλυντήριο τα χυμενα από πάκια σωβρακο φανέλες.... 

Μερικοι γονείς έχουν μεγάλα βάσανα.......

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Ενώ εσύ για πάντα θα είσαι ένα σιχαμένο ελεεινό λαμόγιο και θα πηγαίνεις τοίχο-τοίχο.  :birdman:

Gator9

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2017
Κριτικές
2
Like
119
Πόντοι
0
Ο ανδρας περναει και από την φαση της μαλακιας ιδίως στα εφηβικά του χρόνια... Περναει από πουτάνες αλλά γαμάει αβερτα και γκόμενες.

Εσύ δεν εφτασες στα σταδιο του "γαμαω γκόμενες". Η συμπεριφορά σου είναι ενός 15χρονου σπιριαρη που τον κοροιδευουν οι γκομενες, περπατουσε εξω από ενα μπουρδέλο, μπήκε μέσα και είδε μουνί.

Περασαν 25 χρονια από τότε, ο Πικερ κάνει το ίδιο ακριβώς δρομολόγιο.

Μετά γυρίζει σπίτι του, η μαμα του σερβίρει ρεβίθια και ο πατέρας του του βάζει νερό να πιει.

Τρωγοντας τους λεει την θεωρεία του... ενώ η μανα του βάζει στο πλυντήριο τα χυμενα από πάκια σωβρακο φανέλες.... 

Μερικοι γονείς έχουν μεγάλα βάσανα.......
  Ωραίος!

Επισκέπτης
Πικεροτυπε μου κυκλοφορει στο φορουμ σαδιστης που του αρεσει να βαζει κωλοδακτυλα για να δει πως μυριζουν οι κωλοι....να εχεις το νου σου. :S :S :S

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Πικεροτυπε μου κυκλοφορει στο φορουμ σαδιστης που του αρεσει να βαζει κωλοδακτυλα για να δει πως μυριζουν οι κωλοι....να εχεις το νου σου.

Δεν συνηθίζω να τρώω κωλοδάχτυλα. Τα κωλοδάχτυλα για μένα (μόνο από γυναίκες) αποτελούν την έσχατη λύση όταν δεν μπορώ να χύσω αλλιώς.  :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
υπαρχει η σωματικη και η πνευματικη

η πνευματικη σου παραμενει

ναι ενω η σωματική δεν παραμένει ?

το να πηγαινεις καταναγκαστικά στο μεταξουργείο για να αμβλύνεις την ιδεοληψία σου ότι είσαι μαλάκας και να τρίβεις  γρηγορα και αγχωμένα το μαρουλιασμένο και υποτροφικό πέος σου
ντυμένο με πλαστικό στον κόλπο ενος παθητικού πληρωμένου κρέατος που σε σιχαίνεται ...και μετα να μπαίνεις εδω μέσα και να το παίζεις άντρας και να πιστευεις ότι αυτό που κάνεις είναι "έρωτας" ...δεν αποτελεί μαλακία ε ?!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ρε μαλάκα πικερ ...γραψε επιτέλους το παρακάλι και το μυξοκλαψούρισμα που κάνεις επι μια 15ετία για μια γκομενα που είχες για να το αποθηκευσω στην συλλογη μου !!

τι φοβάσαι ? αφου εσυ είπες ότι εισαι ειλικρινης και ντρομπρος

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
πικερ φιλε μου επιτρεπεις να καταχρασθω λιγο το θρεντ σου για ενα σοβαρο ζητημα που πιστευω εχει καποια σχεση με τον νομο σου
τι εννοω??

τι αλλο φιλε τη λαμογια του στεκα

λοιπον μετα την απογευματινη κοροιδια μπρος στα ματια μας τα πραγματα εχουν ως εξης

Ψηφιζουμε εδω γιατι συμφωνα με τα αποτελεσματα του αγωνα
ass_kavlos   286
nikos_plat   224
Σύνολο ψηφοφόρων:    510

περναει ο ας καυλος ενω ο στεκας μηδενισε τις ψηφους για να περασει ο νικος πλατ

ανεξαρτητα το τι κανει ο καθενας πιστευω πρεπει να γινει σεβαστο το αποτελεσμα που ψηφισαν ολοι και οχι να αλλαζει το λαμογιο ο στεκας την ψηφοφορια

ντροπη του να κανει τετοια πραματα

τουλαχιστον η νοθεια του ας μην ηταν τοσο εξοφθαλμη

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=269593.msg7992490#new]https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=269593.msg7992490#new[/url]

ευχαριστω για τη φιλοξενια πικερ
συνεχισε να γαμας και να πονας τα λαμογια σαν το στεκα
αληθεια με την γυναικα του βγηκατε που μου λεγες? :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom