Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Ο πικερ δεν εχει γαμησει ποτε στη ζωη του πανω από πενταλεπτο και θελει να γαμησει και τις γυναικες μας. Ελα ομως που εκεινες εχουν συνηθισει στο μισαωρο και δε ξερουν να βαζουν κωλοδαχτυλο!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ο πικερ δεν εχει γαμησει ποτε στη ζωη του πανω από πενταλεπτο και θελει να γαμησει και τις γυναικες μας. Ελα ομως που εκεινες εχουν συνηθισει στο μισαωρο και δε ξερουν να βαζουν κωλοδαχτυλο!

Και ομως τυπε... τοσο ψηλα εβαλε τον πηχη ο αχρηστος.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.799
Πόντοι
7.195
Και μια ερώτηση στο λαμόγιο Stekas72 (και σε όλα τα λαμόγια):

Αν έχεις κόρη (που μάλλον έχεις) θα της πεις ότι είναι σωστό ο άντρας της να γαμάει πίσω από την πλάτη της πουτάνες; Εεε;

Τάσο αν είχα κόρη (που δεν έχω) θα της έλεγα ότι η βάση του γάμου της είναι να κάθεται να τον τρώει καθημερινά είτε έχει διάθεση είτε δεν έχει, και είτε της αρέσει είτε δεν της αρέσει.
Αν δεν το κάνει τότε είναι άξια της μοίρας της.
Το πρόβλημα με τις ελεεινίδες είναι ότι δεν έχουν καταλάβει πώς η σεξουαλική ζωή βελτιώνεται γαμιώντας και όχι απαιτώντας.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Τάσο αν είχα κόρη (που δεν έχω) θα της έλεγα ότι η βάση του γάμου της είναι να κάθεται να τον τρώει καθημερινά είτε έχει διάθεση είτε δεν έχει, και είτε της αρέσει είτε δεν της αρέσει.
Αν δεν το κάνει τότε είναι άξια της μοίρας της.
Το πρόβλημα με τις ελεεινίδες είναι ότι δεν έχουν καταλάβει πώς η σεξουαλική ζωή βελτιώνεται γαμιώντας και όχι απαιτώντας.

Τύπε σήμερα για τον άντρα ο γάμος είναι τελείως σκατά συμφωνία. Κυριολεκτικά δεν κερδίζουμε τίποτα ενώ πρέπει να δίνουμε τα πάντα.

Επισκέπτης
Picker, Picker, Picker : Συγνώμη , μπορώ να σου αφιερώσω ένα τραγουδάκι ;

Είναι το Rasputin των Boney M.  !

Ψάξε , βρες το !!!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Picker, Picker, Picker : Συγνώμη , μπορώ να σου αφιερώσω ένα τραγουδάκι ;

Είναι το Rasputin των Boney M.  !

Ψάξε , βρες το !!!

Κοπελια, σε τις αφιερώσεις.

Μπορείς να το δωσεις στον πικερ για ενα 3λεπτο σφυροκόπημα?

Αν αντεχεις φυσικά....

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
μου φαίνεται ότι ο αυτιστικός θα γαμήσει  :grin:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αλλά μιας και ρωτάς, θα επρεπε να δεχθεί τις συνεπειες των πραξεών του.

Οποιος ξενογαμαει γνωρίζει πως αν κατι στραβώσει μαλλον την πατησε...

Ωραία λογική.  :jerking:  Με τα λεγόμενά σου όμως ο σωστός άντρας είναι αυτός που ξενογαμάει. Άρα τέτοιον άντρα θες και για την κόρη σου. Ή μήπως όχι;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μιλάμε ότι είσαι ο κλασικός μπουζουκοπαίχτης Ελληναράς αρχιμαλάκας. Με κάτι τέτοιες λογικές φτάσαμε στα μνημόνια.  :jerking:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
και κάτι άλλο , όποιος γαμάει καλά έξω ...δεν παει κάν στο μεταξουργείο και το πιο φυσιολογικό ειναι να μην του σηκώνεται καν σε συνθηκες μεταξουργείου αν έχει συνηθίσει να γαμεί στο σπιτι του μουνάρες όλο το βραδυ

το να σου σηκώνεται στο μεταξουργείο σημαίνει ότι δεν γαμάς τιποτα άλλο έξω εκτος απο την παλάμη σου

άντε ηλίθιε αυτιστικέ κλαψομουνη
Εδώ ειλικρινά μπορώ να ομολογήσω ότι σε ζηλεύω πραγματικά,ότι δηλαδή έχεις βρει μουνάρα γκόμενα διαθέσιμη όποτε σου καυλώσει και για όσην ώρα γουστάρεις,και το κυριότερο,ΤΖΑΜΠΑ!!!  :kneel:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πάμε άλλη μία για να μην ξεχνιόμαστε:

Διάρκεια στο σεξ: Ποιος είναι ο μέσος όρος;

Η ερωτική επαφή άλλοτε μοιάζει να κρατάει υπερβολικά πολύ και άλλοτε τελειώνει «άδοξα» μέσα σε μερικά λεπτά...

Μια συχνή απορία σεξουαλικής φύσεως είναι ποια διάρκεια θεωρείται «φυσιολογική».

Ο ψυχολόγος Δρ Brendan Zietsch από το Πανεπιστήμιο του Κουίνσλαντ στην Αυστραλία έχει την απάντηση!

Αντλώντας στοιχεία από τις πιο πρόσφατες επιστημονικές έρευνες, ο ειδικός διαπίστωσε ότι η σεξουαλική επαφή μπορεί να διαρκέσει από 33 δευτερόλεπτα έως 44 λεπτά.

Βέβαια, ο Zietsch τονίζει ότι η διάρκεια στο σεξ είναι πολύ δύσκολο να μετρηθεί με ακρίβεια, κυρίως για δύο λόγους: πρώτον, οι περισσότεροι άντρες έχουν την τάση να υπερεκτιμούν τις επιδόσεις τους ως προς τη διάρκεια, αφού θεωρείται «κοινωνικά αποδεκτό» το σεξ να διαρκεί αρκετή ώρα. Από την άλλη, κανένα ζευγάρι δεν κάνει σεξ με το χρονόμετρο στο χέρι, άρα δεν γνωρίζει ακριβώς πόσο διαρκεί η επαφή.

Τα παραπάνω στοιχεία προκύπτουν από τη μεγαλύτερη έρευνα επάνω στο θέμα αυτό, η οποία περιελάμβανε 500 ζευγάρια από όλο τον κόσμο. Στο πλαίσιο της έρευνας, είχε ζητηθεί από τα ζευγάρια να κρατούν χρόνο (χρησιμοποιώντας χρονόμετρο!) για κάθε σεξουαλική συνεύρεση που είχαν σε διάστημα τεσσάρων εβδομάδων. Αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να πατούν το κουμπί του χρονομέτρου τη στιγμή της διείσδυσης και ξανά αμέσως μετά την εκσπερμάτιση, διαδικασία που αναμφίβολα επηρεάζει την ερωτική διάθεση του ζευγαριού και που επομένως μπορεί να επηρέασε και τα αποτελέσματα.

Σε κάθε περίπτωση, οι ερευνητές ανέλυσαν τις μετρήσεις και προσπάθησαν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Η πιο σημαντική διαπίστωση ήταν φυσικά ότι οι ακραίες τιμές απέχουν πολύ μεταξύ τους: η κατώτατη διάρκεια των 33 δευτερολέπτων είναι κατά 80 φορές μικρότερη από τη μέγιστη διάρκεια των 44 λεπτών που κατέγραψαν τα ζευγάρια. Από τη διαπίστωση αυτή καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι υπάρχει τεράστια ποικιλία από ζευγάρι σε ζευγάρι ή ακόμη και από μέρα σε μέρα για το ίδιο ζευγάρι κι έτσι εστιάζουμε περισσότερο στους μέσους όρους παρά στην έννοια του «φυσιολογικού».

Κατά μέσο όρο, βάσει των διαφόρων τιμών που κατέγραψαν τα ζευγάρια, οι ερευνητές υπολόγισαν ότι η σεξουαλική επαφή διαρκεί 5,4 λεπτά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ερευνητές διαπίστωσαν επίσης πως το προφυλακτικό δεν επηρέασε τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όσο για τη συχνότητα του σεξ, ο μέσος όρος παγκοσμίως είναι γύρω στις 2 φορές την εβδομάδα ενώ εμείς στην Ελλάδα - προφανώς λόγω των μπουρδέλων - είμαστε πρώτοι (κατά δήλωσή μας πάντα) με μέσο όρο περίπου 3 φορές την εβδομάδα.

Κάθε μέρα σεξ δηλώνει ότι κάνει το πολύ 1 στους 20 άντρες ενώ μέρα παρά μέρα το πολύ 1 στους 4 άντρες παγκοσμίως.

Οπότε όλα αυτά που λέτε για "καυλωμένες γκόμενες" είναι υπερβολές και τις περισσότερες φορές όνειρα θερινής νυκτός.  :-*

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ακομα δεν σε μαζεψε των ηθων;

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Εδώ ειλικρινά μπορώ να ομολογήσω ότι σε ζηλεύω πραγματικά,ότι δηλαδή έχεις βρει μουνάρα γκόμενα διαθέσιμη όποτε σου καυλώσει και για όσην ώρα γουστάρεις,και το κυριότερο,ΤΖΑΜΠΑ!!!  :kneel:

Εγώ πάλι δεν τον ζηλεύω καθόλου. Με όσες γκόμενες είχα το σεξ που έκανα διαρκούσε το πολύ 10 λεπτά και μετά δεν ήθελα να τις βλέπω μπροστά μου για τις επόμενες 24 - τουλάχιστον - ώρες.

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Ο κολλητός μου, που με ξέρει πολλά χρόνια και είναι σχεσάκιας, μου λέει συνέχεια πως είμαι μισογύνης. Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου απλά φαλλοκράτη. Δεν μου αρέσει να κάνω παρέα ή συντροφιά με γυναίκες. Το θεωρώ πολύ βαρετό.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ρε ηλιθιε ,τα παρακάλια και τα κλαψομουνιασματα που κανεις αφου σε σουταρουν , τι ειναι ?!

παρακαλας για σχεσουλα και επειδη δε σου καθεται τιποτα μυξοκλαψουριζεις

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
ρε ηλιθιε ,τα παρακάλια και τα κλαψομουνιασματα που κανεις αφου σε σουταρουν , τι ειναι ?!

Αυτά τα κάνω όταν βαριέμαι και γιατί μου αρέσει να δίνω αξία στις γυναίκες που έχω γαμήσει. Όταν είμαι μαζί τους όμως πάλι βαριέμαι. Είναι δύσκολο να καταλάβεις τον ψυχισμό μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom