Επισκέπτης
Τουλάχιστον δεν επιμένει και πάει κατευθείαν στην επόμενη. Κάτι είναι κι αυτό...
Ασκεί κοινωνικό λειτούργημα !!!
Τουλάχιστον δεν επιμένει και πάει κατευθείαν στην επόμενη. Κάτι είναι κι αυτό...
Ασκεί κοινωνικό λειτούργημα !!!
Σε όσες είναι πάνω από 60 ετών έχει μεγάλη επιτυχία! Έχει δημιουργήσει χαρέμι από χήρες! Για αυτό στην παρέα τον λέμε "Σουλτάνο"!
Κι εγώ αυτό πιστεύω. Προτιμώ να γαμάω λιγότερο αν χρειαστεί αλλά καλύτερης ποιότητας παρά περισσότερο αλλά κακής ποιότητας.
Οι παντρεμένοι, μετά από χρόνια γάμου, γαμάνε στη χάση και στη φέξη.Κάτω από 3 φορές την εβδομάδα είναι πολύ λίγο. Το θέμα είναι να είσαι τουλάχιστον στην ίδια συχνότητα που είναι π.χ. ένας παντρεμένος. Και βέβαια μια συχνότητα που σου επιτρέπει να κόψεις τελείως τη μαλακία.
Κάτω από 3 φορές την εβδομάδα είναι πολύ λίγο. Το θέμα είναι να είσαι τουλάχιστον στην ίδια συχνότητα που είναι π.χ. ένας παντρεμένος. Και βέβαια μια συχνότητα που σου επιτρέπει να κόψεις τελείως τη μαλακία.
Κι εγώ κάποτε γαμούσα στη Φυλής 2 φορές την εβδομάδα αλλά δεν μου έφτανε και στο ενδιάμεσο αναγκαζόμουν να μαλακιστώ. Όταν άρχισα να γαμάω στο Μετάξι μέρα παρά μέρα άλλαξε η ζωή μου. Μεγάλη δουλειά να χύνεις συχνά και ποτέ μόνος.
Οι παντρεμένοι, μετά από χρόνια γάμου, γαμάνε στη χάση και στη φέξη.
Και αν...
Μετά από μερικά χρόνια γάμου όλοι οι ωραίοι και οι ωραίες παντρεμένες κερατώνουν !!!
Οι παντρεμένοι, μετά από χρόνια γάμου, γαμάνε στη χάση και στη φέξη.
Με μένα αντίθετα είναι τελείως ανέκφραστη όταν τη γαμάω. Και, πίστεψέ με, άλλες πονάνε όταν τις γαμάω. Αυτή ποτέ. :-
Μυστη στη θεση σου δεν θα κοιμομουν απο τις τυψεις :'( :S :S :Sπικερ ειδες τη Νικολ στο ιας 37 ισογειο προσφατα ?
εχει μουνεψει πολύ... την εβαλα κατω σημερα και της εδωσα το μουνι στο χερι..
φωναζε ποναγε τραβιότανε εκανε ερανε αλλα την πουτσα την εφαγε δεν την γλιτωσε
παλι σηκωθηκε και εφυγε απο το δωματιο με μουτρα επειδη τη γαμησα δυνατα... δεν πειραζει θα της περασει.
ποτε θα γυρισει ρε Τασο να γαμησουμε; :S :S :SΤελευταία επικοινωνία με το Κορινάκι την περασμένη Δευτέρα:
Tasos: Κορινάκι τώρα θα με συγχωρέσεις; Εγώ ό,τι και να μου πεις θα σ' αγαπώ, να το ξέρεις.
Corina: Αι στο διαλο ρε
:-