barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.245
- Πόντοι
- 5.506
Η κοιλια τους Πικεροτυπε ποναει;Απο τα γελια;
Τα δάχτυλά τους πονάνε τύπε, από τη σούφρα του πίκερ.
Η κοιλια τους Πικεροτυπε ποναει;Απο τα γελια;
Τα δάχτυλά τους πονάνε τύπε, από τη σούφρα του πίκερ.
Μυστη στη θεση σου δεν θα κοιμομουν απο τις τυψεις :'( :S :S :S
Εσένα πάντως πονάει η χούφτα σου από την πολλή μαλακία.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Το ξέρουμε. Και αυτό σας κάνει ακόμα πιο σιχαμένους ως λαμόγια. Πείτε τους την αλήθεια ότι γαμάτε αλλού και αφήστε να τις γαμήσει και κανένας άλλος. Κρίμα είναι να μένουν αγάμητες οι γυναίκες σας λαμόγια.
Τελευταία επικοινωνία με το Κορινάκι την περασμένη Δευτέρα:
Tasos: Κορινάκι τώρα θα με συγχωρέσεις; Εγώ ό,τι και να μου πεις θα σ' αγαπώ, να το ξέρεις.
Corina: Αι στο διαλο ρε
:-
το να σε διαβαζουμε για να γελαμε μαζι σου δεν το σκεφτηκες?20 άτομα διαβάζουν κι απόψε το νόμο του Picker. Aγαπάμε τα κορίτσια που γαμάμε, τσακίζουμε τα σιχαμένα λαμόγια.
το να σε διαβαζουμε για να γελαμε μαζι σου δεν το σκεφτηκες?
Εγώ πιστεύω ότι με διαβάζουν γιατί λέω αλήθειες, είμαι τίμιος και μιλάω στην ψυχή του γνήσιου μοναχικού μπουρδελιάρη.
Εξαρτάται και από το άτομο.
δηλαδή αν γαμαμε στα μπουρδελα 2 φορες την εβδομαδα και άλλες 5 φορες την γκομενα μας ειμαστε προβληματικοι?Για να φτάσεις στο σημείο να γράφεις στα αρχίδια σου τις γκόμενες πρέπει να γαμάς στα μπουρδέλα 4 φορές την εβδομάδα.
δηλαδή αν γαμαμε στα μπουρδελα 2 φορες την εβδομαδα και άλλες 5 φορες την γκομενα μας ειμαστε προβληματικοι?
Τελευταία επικοινωνία με το Κορινάκι την περασμένη Δευτέρα:
Tasos: Κορινάκι τώρα θα με συγχωρέσεις; Εγώ ό,τι και να μου πεις θα σ' αγαπώ, να το ξέρεις.
Corina: Αι στο διαλο ρε
:-
Εγώ πιστεύω ότι με διαβάζουν γιατί λέω αλήθειες, είμαι τίμιος και μιλάω στην ψυχή του γνήσιου μοναχικού μπουρδελιάρη.
λαμογιο και τομαρι εισαι εσυ που δεν δινεις λιγη ευτυχια στις συμπατριώτισσες σου.
γαμα και καμμια ελλεινιδα δεν κανει κακο, ετσι για την αλλαγη.
εκτος αν εισαι φοβισμένος που δεν σου σηκώνεται κανα μισαωρο να την ικανοποιήσεις την κοπελα τι να πω