Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.818
Πόντοι
41.129
Μυστη στη θεση σου δεν θα κοιμομουν απο τις τυψεις :'( :S :S :S

ειναι παντως πολυ ανεκτική κοπέλα...
το τι της εχω κανει στο δωμάτιο δεν λέγεται.
θα μπορούσε να μη με παίρνει δωμάτιο αλλα δεν το κάνει, δε μου κραταει κακία το νεαρό πορνιδιο  :respect:

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
20 άτομα διαβάζουν κι απόψε το νόμο του Picker. Aγαπάμε τα κορίτσια που γαμάμε, τσακίζουμε τα σιχαμένα λαμόγια.  :rockon:

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

URL]]

Επισκέπτης
Το ξέρουμε. Και αυτό σας κάνει ακόμα πιο σιχαμένους ως λαμόγια. Πείτε τους την αλήθεια ότι γαμάτε αλλού και αφήστε να τις γαμήσει και κανένας άλλος. Κρίμα είναι να μένουν αγάμητες οι γυναίκες σας λαμόγια.

Καμία ωραία γυναίκα δεν μένει αγάμητη στην Ελλάδα για πολλές μέρες! Εσένα Picker ποιος σε εμποδίζει να γαμήσεις μία παντρεμένη γυναίκα; Μήπως φοβάσαι τον κερατά;

Επισκέπτης
Τελευταία επικοινωνία με το Κορινάκι την περασμένη Δευτέρα:

Tasos: Κορινάκι τώρα θα με συγχωρέσεις; Εγώ ό,τι και να μου πεις θα σ' αγαπώ, να το ξέρεις.

Corina: Αι στο διαλο ρε

:-

Αφού Τάσο την αγαπάς τόσο πολύ γιατί την κερατώνεις συνέχεια; Σκέφτηκες ποτέ μήπως είσαι κι εσύ λαμόγιο σαν τους άλλους;

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
το να σε διαβαζουμε για να γελαμε μαζι σου δεν το σκεφτηκες?

Εγώ πιστεύω ότι με διαβάζουν γιατί λέω αλήθειες, είμαι τίμιος και μιλάω στην ψυχή του γνήσιου μοναχικού μπουρδελιάρη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Για να φτάσεις στο σημείο να γράφεις στα αρχίδια σου τις γκόμενες πρέπει να γαμάς στα μπουρδέλα 4 φορές την εβδομάδα.
δηλαδή αν γαμαμε στα μπουρδελα 2 φορες την εβδομαδα και άλλες 5 φορες την γκομενα μας ειμαστε προβληματικοι?

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
δηλαδή αν γαμαμε στα μπουρδελα 2 φορες την εβδομαδα και άλλες 5 φορες την γκομενα μας ειμαστε προβληματικοι?

Αν το κάνεις αυτό είσαι λαμόγιο. Εγώ απευθύνομαι στα μπακούρια που βαρέθηκαν να τρώνε χυλόπιτες από την κάθε καριόλα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
λαμογιο και τομαρι εισαι εσυ που δεν δινεις λιγη ευτυχια στις συμπατριώτισσες σου.
γαμα και καμμια ελλεινιδα δεν κανει κακο, ετσι για την αλλαγη.
εκτος αν εισαι φοβισμένος που δεν σου σηκώνεται κανα μισαωρο να την ικανοποιήσεις την κοπελα τι να πω

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Τελευταία επικοινωνία με το Κορινάκι την περασμένη Δευτέρα:

Tasos: Κορινάκι τώρα θα με συγχωρέσεις; Εγώ ό,τι και να μου πεις θα σ' αγαπώ, να το ξέρεις.

Corina: Αι στο διαλο ρε

:-

Τασο να πας στο μπουρδελο της κορινας με ενα μεγαλο μπουκετο τριανταφυλλα, κοκκινο κρασι και γλυκα.... στην ουρα με τα πακια θα περασεις μπροστα, θα πεις είναι δωρο από τον πικερ.

Αντε ρε... να δεις που θα γαμήσεις!!!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Εγώ πιστεύω ότι με διαβάζουν γιατί λέω αλήθειες, είμαι τίμιος και μιλάω στην ψυχή του γνήσιου μοναχικού μπουρδελιάρη.

Και κυπελουχος MR MALAKAS 2016 εισαι, να μην το ξεχνάμε...

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
λαμογιο και τομαρι εισαι εσυ που δεν δινεις λιγη ευτυχια στις συμπατριώτισσες σου.
γαμα και καμμια ελλεινιδα δεν κανει κακο, ετσι για την αλλαγη.
εκτος αν εισαι φοβισμένος που δεν σου σηκώνεται κανα μισαωρο να την ικανοποιήσεις την κοπελα τι να πω

Τύπε φτάνεις σε σημείο να βρίζεις όποιον απαξιώνει τις Ελλεεινίδες; Και όχι απλά ασχολείσαι μαζί τους αλλά θες και να τις ικανοποιείς; Μετά από όλα όσα έχουν κάνει; :S :S :S

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σιχαμένα λαμόγια παντού, έχουν κατακλύσει την Ελλάδα. Ελεεινά άτομα που έχουν κάνει σημαία τους το ψέμα, την υποκρισία και τη λαμογιά. Άτομα που ντροπιάζουν την αρχαία περήφανη ιστορία αυτού του τόπου. Γελοία υποκείμενα χωρίς ίχνος μπέσας και ανδρισμού, χέζονται πάνω τους μη μάθει η γυναίκα τους ότι πάνε στα μπουρδέλα.

Είμαστε οι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες και αντιπροσωπεύουμε τον αληθινό ανδρισμό και το ήθος. Αυτά τα γελοία υποκείμενα και η απέχθεια για το ψέμα μας έκαναν να στραφούμε στα μπουρδέλα. Τώρα όμως ήρθε η ώρα της εκδίκησής μας. Με πίστη στο Θεό και με όπλο μας την αλήθεια τσακίζουμε τα ελεεινά λαμόγια και τα γαμάμε όλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom