You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker ποια είναι η γνώμη σου για τους Μεταξοσ κώληκες ; Αρέσουν στις πουτάνες του Μεταξουργείου;
Σιχαμένα λαμόγια δεν έχετε τα ΑΡΧΙΔΙΑ να λέτε στις γκόμενες ότι πάτε στις πουτάνες. Είστε κότες.
Εδώ ο γνωστός πλέον δικηγόρος Καρατσιώλης φαίνεται να συμφωνεί μαζί σου , βέβαια δεν αναφέρει τις πουτάνες αλλά κι αυτές γυναίκες είναι.
Επισκέπτης
Εδώ ο γνωστός πλέον δικηγόρος Καρατσιώλης φαίνεται να συμφωνεί μαζί σου , βέβαια δεν αναφέρει τις πουτάνες αλλά κι αυτές γυναίκες είναι.
Ο πραγματικός άντρας γαμάει όλες τις ωραίες γυναίκες και μόνον αυτές! Όλοι οι άλλοι είναι σαβουρογάμηδες, κτηνοβάτες και κότες !!!
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Σιχαμένα λαμόγια δεν έχετε τα ΑΡΧΙΔΙΑ να λέτε στις γκόμενες ότι πάτε στις πουτάνες. Είστε κότες.
Τις γυναικες μας τις αγαπαμε, δεν τις ενημερωνουμε για το παραμικρο, ιδιως οταν παμε σε πουτάνες.
με 200 φορες το χρονο δεν εισαι γαμιας.
εισαι στο μεσο ορο για γαμησια.
Πάρε να δεις ποιοι είναι οι μέσοι όροι για να μην πετάς άλλη φορά μαλακίες:
Με 210 γαμήσια το χρόνο όχι απλά είμαι γαμιάς... Είμαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΑΜΙΑΣ.
Τις γυναικες μας τις αγαπαμε, δεν τις ενημερωνουμε για το παραμικρο, ιδιως οταν παμε σε πουτάνες.
Θα την ενημερώσω εγώ μωρή κότα. Πουστράκια είστε που το παίζετε μάγκες πίσω από την πλάτη της γυναίκας σας.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ενας μαλακας εισαι που μαλακιζεται με το προφυλακτικο 10 λεπτα κάθε 2 μερες. καταρχήν να σε ενημερωσω πως εχουμε 2017 και οι μεσοι οροι εχουν ανεβει από το 2005 θεαματικα κυριως στις δυτικες κοινωνιες που ανήκουμε.Πάρε να δεις ποιοι είναι οι μέσοι όροι για να μην πετάς άλλη φορά μαλακίες:
Με 210 γαμήσια το χρόνο όχι απλά είμαι γαμιάς... Είμαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΑΜΙΑΣ.
οι μεσοι οροι που κοτσαρες είναι για ολες τις ηλικιες για αυτό πεφτει στην ελλαδα στο 138. βγαλε τους παππούδες και τα μικρα που κανουν 0 φορες το χρονο και είναι ο μισος πληθυσμος και θα δεις ότι η συχνοτητα για την ηλικια, το φυλο και την οικογενειακη σου κατασταση είναι μαλλον πανω απο 200 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ 15ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕ 30ΛΕΠΤΑ μεσα, σε αριθμο εκσπερματισεων μπορει να πιανεις τον μεσο ορο σε χρονο σεξ και ποιοτητα σεξ εισαι πατος το ειπαμε τελος.
BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
ενας μαλακας εισαι που μαλακιζεται με το προφυλακτικο 10 λεπτα κάθε 2 μερες.
οι μεσοι οροι που κοτσαρες είναι για ολες τις ηλικιες για αυτό πεφτει στην ελλαδα στο 138. βγαλε τους παππούδες και τα μικρα που κανουν 0 φορες το χρονο και είναι ο μισος πληθυσμος και θα δεις ότι η συχνοτητα για την ηλικια, το φυλο και την οικογενειακη σου κατασταση είναι κοντα στο 200 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕ 30 ΛΕΠΤΑ μεσα, σε αριθμο εκσπερματισεων μπορει να πιανεις τον μεσο ορο σε χρονο σεξ και ποιοτητα σεξ εισαι πατος το ειπαμε τελος.
Τύπε του γάμησες τα πρέκια. Είπαμε να λέμε μαλακίες αλλά υπάρχουν και κάποια όρια.
Εγώ θα συμφωνήσω ότι το γκομενικό ή το συζυγικό σεξ είναι ποιοτικά ανώτερο σε σχέση με το αγοραίο σε όλες του τις παραλλαγές (μπουρδέλο, στούντιο,βίζιτα,κλπ).Αν δεχτούμε αυτό εξορισμού,τι γυρεύετε οι δεσμευμένοι στο πληρωμένο γαμήσι αν γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι θα δηλητηριαστείτε ψυχικά και ηθικά; Είναι σαν να γνωρίζω πριν παραγγείλω πχ ένα σουβλάκι ότι θα μου προκαλέσει διάρροια και βαρυστομαχιά και παρόλο αυτά να το φάω!Προτιμάω να μείνω νηστικός μέχρι να βρω κάτι αξιοπρεπές να χορτάσω παρά να χαλαστώ...
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.812
- Πόντοι
- 41.129
Εγώ θα συμφωνήσω ότι το γκομενικό ή το συζυγικό σεξ είναι ποιοτικά ανώτερο σε σχέση με το αγοραίο σε όλες του τις παραλλαγές (μπουρδέλο, στούντιο,βίζιτα,κλπ).Αν δεχτούμε αυτό εξορισμού,τι γυρεύετε οι δεσμευμένοι στο πληρωμένο γαμήσι αν γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι θα δηλητηριαστείτε ψυχικά και ηθικά; Είναι σαν να γνωρίζω πριν παραγγείλω πχ ένα σουβλάκι ότι θα μου προκαλέσει διάρροια και βαρυστομαχιά και παρόλο αυτά να το φάω!Προτιμάω να μείνω νηστικός μέχρι να βρω κάτι αξιοπρεπές να χορτάσω παρά να χαλαστώ...
οι παντρεμένοι που πανε στα μπουρδελα ζητουν το αδυνατο για αυτό παντα φεύγουν ανικανοποίητοι,
πανε στα μπουρδελα προς αναζητηση νεας σαρκας-κορμιου για επαφη μιας και βαρεθηκαν της γυναικας τους
αλλα ταυτόχρονα θελουν και τις υπηρεσίες της γυναικας τους από την τανα.. ε δε γινονται αυτά.
Ηλίθιε nik1410 στις έρευνες αυτές δεν λαμβάνουν μέρος παιδιά. Και το 2005 ηλίθιε ο Έλληνας γάμαγε περισσότερο από ό,τι τώρα γιατί είχε και λεφτά.
Αυτοί είναι οι μέσοι όροι ηλίθιε - θες δεν θες. Αν γαμάς 4 φορές την εβδομάδα όλο το χρόνο είσαι ΠΟΛΥ πάνω από το μέσο όρο. Και αυτά που γράφεις ηλίθιε είναι ένα κάρο μαλακίες. Εγώ μιλάω με αποδείξεις κι εσύ λες ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Και ο μέσος χρόνος σεξ για τα ζευγάρια ΗΛΙΘΙΕ είναι 5,4 λεπτά όπως απέδειξε η άλλη επιστημονική έρευνα που είχα ανεβάσει. Και το σεξ με προφυλακτικό είναι κανονικότατο σεξ ΗΛΙΘΙΕ.
Απορώ πώς η διεύθυνση του site δεν μπανάρει τέτοια καθυστερημένα άτομα σαν εσένα και τον rigormortis που πετάνε ό,τι μαλακία τους κατέβει προκειμένου να σνομπάρουν τα ΓΑΜΗΣΙΑ μας στα μπουρδέλα.
Αυτοί είναι οι μέσοι όροι ηλίθιε - θες δεν θες. Αν γαμάς 4 φορές την εβδομάδα όλο το χρόνο είσαι ΠΟΛΥ πάνω από το μέσο όρο. Και αυτά που γράφεις ηλίθιε είναι ένα κάρο μαλακίες. Εγώ μιλάω με αποδείξεις κι εσύ λες ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Και ο μέσος χρόνος σεξ για τα ζευγάρια ΗΛΙΘΙΕ είναι 5,4 λεπτά όπως απέδειξε η άλλη επιστημονική έρευνα που είχα ανεβάσει. Και το σεξ με προφυλακτικό είναι κανονικότατο σεξ ΗΛΙΘΙΕ.
Απορώ πώς η διεύθυνση του site δεν μπανάρει τέτοια καθυστερημένα άτομα σαν εσένα και τον rigormortis που πετάνε ό,τι μαλακία τους κατέβει προκειμένου να σνομπάρουν τα ΓΑΜΗΣΙΑ μας στα μπουρδέλα.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
χαζουλη ως παιδια δεν αναφέρομαι προφανως στα ανηλικα κατω των 18, υπαρχουν αγορια και κορίτσια 19,20,21 χρονων παρθενα και οι παπουδες στα 70 μπορει να μην κανουν ποτε σεξ και παππους στα 55 να κανει 1 φορα την εβδομαδα. κατά τα αλλα η απντηση μου ισχυει ως εχει ΚΛΑΨΕ τωρα που δεν θα σε γλυφει 20 λεπτα η γκομενα, ουτε θα κωλοτριβεστε 1 ωρα στα σεντονια,Ηλίθιε nik1410 στις έρευνες αυτές δεν λαμβάνουν μέρος παιδιά. Και το 2005 ηλίθιε ο Έλληνας γάμαγε περισσότερο από ό,τι τώρα γιατί είχε και λεφτά.
5,4 λεπτα με προφυλακτικο χωρις σαλιαρίσματα και αγαπούλες
και πολλα σου είναι για την νοημοσυνη σου τελικα
Επιρρεπή ΑΡΧΙΔΙΑ ανώτερο είναι το συζυγικό και το γκομενικό σεξ. Ξέρεις πόσες γκόμενες και πόσες γυναίκες είναι τελείως φόλες στο κρεβάτι; Ευτυχώς που έχω γαμήσει και 7 γκόμενες και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι τα καλύτερα γαμήσια μου τα έχω κάνει με πουτάνες.
Απλά αυτοί εδώ είναι άτομα τελείως κομπλεξικά που δεν τους σηκώνεται και πετάνε μαλακίες για να βγούνε από πάνω.
Απλά αυτοί εδώ είναι άτομα τελείως κομπλεξικά που δεν τους σηκώνεται και πετάνε μαλακίες για να βγούνε από πάνω.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
χαιρομαι που ομολογεις ότι εχεις παει μονο με 7 γκομενες στα 40 σου.
πες μας τωρα ότι ο μεσος ορος στην ελλαδα για 40ριδες είναι μονο 7 γκομενες να γελασουμε παλι.
εισαι πολυ κατω του μεσου ορου και αντιμετωπισε την πραγματικοτητα μην τεμπελιαζεις και επαναπαβεσαι τρωγοντας μονο απο το σισιτιο, δουλεψε να βγαλεις φραγκα να φας καμμια φορα και σε εστιατοριο τεμπελη, ντροπη των αντρων, πισωγλεντη.
πες μας τωρα ότι ο μεσος ορος στην ελλαδα για 40ριδες είναι μονο 7 γκομενες να γελασουμε παλι.
εισαι πολυ κατω του μεσου ορου και αντιμετωπισε την πραγματικοτητα μην τεμπελιαζεις και επαναπαβεσαι τρωγοντας μονο απο το σισιτιο, δουλεψε να βγαλεις φραγκα να φας καμμια φορα και σε εστιατοριο τεμπελη, ντροπη των αντρων, πισωγλεντη.
Αν δηλαδή το κάνεις ακάποτα με πουτάνα που εμπιστεύεσαι για ένα τέταρτο με μισή ώρα το γαμήσι αυτό εξομοιώνεται με το γκομενικό σε ποιότητα;ενας μαλακας εισαι που μαλακιζεται με το προφυλακτικο 10 λεπτα κάθε 2 μερες. καταρχήν να σε ενημερωσω πως εχουμε 2017 και οι μεσοι οροι εχουν ανεβει από το 2005 θεαματικα κυριως στις δυτικες κοινωνιες που ανήκουμε.
οι μεσοι οροι που κοτσαρες είναι για ολες τις ηλικιες για αυτό πεφτει στην ελλαδα στο 138. βγαλε τους παππούδες και τα μικρα που κανουν 0 φορες το χρονο και είναι ο μισος πληθυσμος και θα δεις ότι η συχνοτητα για την ηλικια, το φυλο και την οικογενειακη σου κατασταση είναι μαλλον πανω απο 200 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ 15ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕ 30ΛΕΠΤΑ μεσα, σε αριθμο εκσπερματισεων μπορει να πιανεις τον μεσο ορο σε χρονο σεξ και ποιοτητα σεξ εισαι πατος το ειπαμε τελος.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις