Με το στόχο που ορίζει ο νόμος του Picker θα έχεις τουλάχιστον 10.200 ολοκληρωμένα γαμήσια στα 80 σου χρόνια έχοντας γαμήσει εκατοντάδες μουνιά. Δεν είναι "πουτάνες", είναι πραγματικές γυναίκες που για 2-3-5 χρόνια έκαναν τις πουτάνες και μετά πήγαν στις χώρες τους και έγιναν ξανά κυρίες. Φέρσου έξυπνα και εκμεταλλεύσου την περίοδο που έκαναν τις πουτάνες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
τασο ο πικερ ειναι καλα???
τωρα με τις βροχες θα παει πιατσα και πως σκεφτεται να αναπληρωσει τα γαμησια που τυχον θα χασει??
τωρα με τις βροχες θα παει πιατσα και πως σκεφτεται να αναπληρωσει τα γαμησια που τυχον θα χασει??
Όταν ακολουθείς το νόμο του Picker πας και γαμάς με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Πας και γαμάς ακόμα και άρρωστος, με πυρετό ή δεν ξέρω και εγώ τι. Είσαι αποφασισμένος να πεθάνεις γαμώντας.
Θέλω να μιλήσω λίγο και εδώ για το πλεονέκτημα του να γαμάς με 10 ευρώ. Η τιμή αυτή είναι πραγματικά ασυναγώνιστη και πρέπει να την υποστηρίξουμε ενεργά. Εγώ προσωπικά αρνούμαι να δώσω στο Μετάξι 15 ευρώ και ας μην αξιωθώ ποτέ να γαμήσω τη Ντορίνα. Σας προτρέπω και εσάς να σνομπάρετε στο Μετάξι τα μπουρδέλα των 15 ευρώ. Πολλοί από εμάς μπορούμε και γαμάμε 4 φορές την εβδομάδα ακριβώς επειδή η τιμή έχει πέσει στα 10 ευρώ. Αν η τιμή ανέβει ξανά στα 15 ευρώ θα αναγκαστούμε να μειώσουμε τη συχνότητα που γαμάμε στις 3 φορές την εβδομάδα για να ξοδεύουμε περίπου τα ίδια λεφτά.
Όταν ακολουθείς το νόμο του Picker πας και γαμάς με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Πας και γαμάς ακόμα και άρρωστος, με πυρετό ή δεν ξέρω και εγώ τι. Είσαι αποφασισμένος να πεθάνεις γαμώντας.
Δηλαδή άμα σπάσεις κανένα πόδι η χέρι η ξέρω γω .. κάτι που να μην μπορείς να σηκωθείς απο το κρεβάτι τι κάνεις ; Αμα γίνει ο δρόμος ποτάμι απο την βροχη μπορεί να αγοράσεις και βάρκα ;
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
Έχω διαπιστώσει ότι πέρα από τη μειωμένη κίνηση και τη μεγαλύτερη ανοχή στο τυπικό δεκάλεπτο όταν έχει κακοκαιρία,οι κοπέλες εκτιμάνε τους πελάτες τους που τις επισκέπτονται ''βρέξει-χιονίσει'',κι αν το χειριστείς έξυπνα και λίγο θεατρικά παίρνεις πολύ καλές υπηρεσίες! ;)
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Τυπε καποτε γαμησα ct κρυομενος, και μετα ειδα πως διεκοψε το tour.
Ακομα ειναι βαρια η συνειδηση μου
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
τασο ο πικερ ειναι καλα???
Ασε τις πουστιες Βανακια!
Τον ανοητο πικερ θα τον μαυρισουν οι εκατονταδες κλώνοι σου Κυριακη - Δευτέρα....
Ο Πικερ θα δει τι πραγματικά είναι οι κομμουνιστοσυμμορίτες!
Πικερ ξερουμε πως είσαι εδώ, ψηφισε βανακια μαζι με τους φίλους σου!!!
Επισκέπτης
ποτε θα ξεκινήσεi ο διαγωνισμός για τον Mr.Banned?Ασε τις πουστιες Βανακια!
Τον ανοητο πικερ θα τον μαυρισουν οι εκατονταδες κλώνοι σου Κυριακη - Δευτέρα....
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
Θέλω να μιλήσω λίγο και εδώ για το πλεονέκτημα του να γαμάς με 10 ευρώ. Η τιμή αυτή είναι πραγματικά ασυναγώνιστη και πρέπει να την υποστηρίξουμε ενεργά. Εγώ προσωπικά αρνούμαι να δώσω στο Μετάξι 15 ευρώ και ας μην αξιωθώ ποτέ να γαμήσω τη Ντορίνα. Σας προτρέπω και εσάς να σνομπάρετε στο Μετάξι τα μπουρδέλα των 15 ευρώ. Πολλοί από εμάς μπορούμε και γαμάμε 4 φορές την εβδομάδα ακριβώς επειδή η τιμή έχει πέσει στα 10 ευρώ. Αν η τιμή ανέβει ξανά στα 15 ευρώ θα αναγκαστούμε να μειώσουμε τη συχνότητα που γαμάμε στις 3 φορές την εβδομάδα για να ξοδεύουμε περίπου τα ίδια λεφτά.
Δεν είμαστε όλοι φτωχομπινέδες να γαμαμε μαζί με τα πακια ρε πικερ...
Προτειμω τα στουντιο και ας δεινω 50 ευρώ ή και εσκορτς με 250-300 ευρώ κάποιες φορές.
Επισκέπτης
πρόεδρε θα μου απαντησεις για το νεο διαγωνισμό?Η θα μου πεις παλι ότι είμαι καινούργιος?
Επισκέπτης
πρόεδρε θα μου απαντησεις για το νεο διαγωνισμό?Η θα μου πεις παλι ότι είμαι καινούργιος?
Ρε τυπε τι διαγωνισμος θα ειναι αυτος;Θα τον εχεις κερδισει πριν καν ξεκινησει! :S :S :S
Δεν είμαστε όλοι φτωχομπινέδες να γαμαμε μαζί με τα πακια ρε πικερ...
O νόμος του Picker απευθύνεται κυρίως στους φτωχομπινέδες μοναχικούς τύπους που θέλουν να γαμάνε τακτικά. Δεν είμαστε ρατσιστές. Εφόσον τα πάκια έχουν λεφτά μπορούν να γαμάνε μαζί μας. Το αν είναι νόμιμα εδώ είναι άλλο θέμα.
Θέλω να διευκρινίσω κάτι. Παρόλο που τώρα γαμάω 4 φορές την εβδομάδα, τη συχνότητα στο νόμο την κρατώ στις "3-4 φορές την εβδομάδα" γιατί αν η τιμή στο Μετάξι ανέβει πάλι κάποτε στα 15 ευρώ πιθανότατα θα αναγκαστώ να μειώσω τη συχνότητα που γαμάω. Πρέπει να παραδεχτούμε το γεγονός ότι η συχνότητα του σεξ για έναν μοναχικό μπουρδελιάρη εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις τιμές των μπουρδέλων. Και είναι αλήθεια ότι πολλοί γίναμε μάγκες το 2011 με τη μείωση της τιμής στα 10 ευρώ.
Ο διαγωνισμός σου είναι για τον πούτσο και τον γράφω στα αρχίδια μου. Λυπάμαι αν ο pussy wagon τον παίρνει στα σοβαρά.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
Ασε τις πουστιες Βανακια!
χασου σιχαμα απο δω παενε στο τραγηκο διαγονησμο σου βλακα.
εδω γραφουν οι χυστες
οχι μαλακες σα εσενα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 371
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις