Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Με το στόχο που ορίζει ο νόμος του Picker θα έχεις τουλάχιστον 10.200 ολοκληρωμένα γαμήσια στα 80 σου χρόνια έχοντας γαμήσει εκατοντάδες μουνιά. Δεν είναι "πουτάνες", είναι πραγματικές γυναίκες που για 2-3-5 χρόνια έκαναν τις πουτάνες και μετά πήγαν στις χώρες τους και έγιναν ξανά κυρίες. Φέρσου έξυπνα και εκμεταλλεύσου την περίοδο που έκαναν τις πουτάνες.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τασο ο πικερ ειναι καλα???

τωρα με τις βροχες θα παει πιατσα και πως σκεφτεται να αναπληρωσει τα γαμησια που τυχον θα χασει??

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
τωρα με τις βροχες θα παει πιατσα και πως σκεφτεται να αναπληρωσει τα γαμησια που τυχον θα χασει??

Όταν ακολουθείς το νόμο του Picker πας και γαμάς με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Πας και γαμάς ακόμα και άρρωστος, με πυρετό ή δεν ξέρω και εγώ τι. Είσαι αποφασισμένος να πεθάνεις γαμώντας.

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Θέλω να μιλήσω λίγο και εδώ για το πλεονέκτημα του να γαμάς με 10 ευρώ. Η τιμή αυτή είναι πραγματικά ασυναγώνιστη και πρέπει να την υποστηρίξουμε ενεργά. Εγώ προσωπικά αρνούμαι να δώσω στο Μετάξι 15 ευρώ και ας μην αξιωθώ ποτέ να γαμήσω τη Ντορίνα. Σας προτρέπω και εσάς να σνομπάρετε στο Μετάξι τα μπουρδέλα των 15 ευρώ. Πολλοί από εμάς μπορούμε και γαμάμε 4 φορές την εβδομάδα ακριβώς επειδή η τιμή έχει πέσει στα 10 ευρώ. Αν η τιμή ανέβει ξανά στα 15 ευρώ θα αναγκαστούμε να μειώσουμε τη συχνότητα που γαμάμε στις 3 φορές την εβδομάδα για να ξοδεύουμε περίπου τα ίδια λεφτά.

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
[size=40pt]ΖΗΤΩ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΩΝ 10 ΕΥΡΩ![/size]

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.730
Πόντοι
736
Όταν ακολουθείς το νόμο του Picker πας και γαμάς με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Πας και γαμάς ακόμα και άρρωστος, με πυρετό ή δεν ξέρω και εγώ τι. Είσαι αποφασισμένος να πεθάνεις γαμώντας.

Δηλαδή άμα σπάσεις κανένα πόδι η χέρι η ξέρω γω .. κάτι που να μην μπορείς να σηκωθείς απο το κρεβάτι τι κάνεις ; Αμα γίνει ο δρόμος ποτάμι απο την βροχη μπορεί να αγοράσεις και βάρκα ;  :dancing:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.085
Πόντοι
10.686
Έχω διαπιστώσει ότι πέρα από τη μειωμένη κίνηση και τη μεγαλύτερη ανοχή στο τυπικό δεκάλεπτο όταν έχει κακοκαιρία,οι κοπέλες εκτιμάνε τους πελάτες τους που τις επισκέπτονται ''βρέξει-χιονίσει'',κι αν το χειριστείς έξυπνα και λίγο θεατρικά παίρνεις πολύ καλές υπηρεσίες! ;)

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Τυπε καποτε γαμησα ct κρυομενος, και μετα ειδα πως διεκοψε το tour.
Ακομα ειναι βαρια η συνειδηση μου

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
σύντομα στους κινηματογράφους  :uzi: :uzi: :ak: :ak: :hammer:

Συνημμένα

• gia to treladiko.jpg
    gia to treladiko.jpg
    337,8 KB · Εμφανίσεις: 55

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
:2funny: τέτοια κόλπα κάνει ο πίκης τύπε και μας μπερδεύει  :o :o :o

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
τασο ο πικερ ειναι καλα???

Ασε τις πουστιες Βανακια!

Τον ανοητο πικερ θα τον μαυρισουν οι εκατονταδες κλώνοι σου Κυριακη - Δευτέρα....

Ο Πικερ θα δει τι πραγματικά είναι οι κομμουνιστοσυμμορίτες!

Πικερ ξερουμε πως είσαι εδώ, ψηφισε βανακια μαζι με τους φίλους σου!!!

Επισκέπτης

Τον ανοητο πικερ θα τον μαυρισουν οι εκατονταδες κλώνοι σου Κυριακη - Δευτέρα....

ποτε θα ξεκινήσεi ο διαγωνισμός για τον Mr.Banned?

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Θέλω να μιλήσω λίγο και εδώ για το πλεονέκτημα του να γαμάς με 10 ευρώ. Η τιμή αυτή είναι πραγματικά ασυναγώνιστη και πρέπει να την υποστηρίξουμε ενεργά. Εγώ προσωπικά αρνούμαι να δώσω στο Μετάξι 15 ευρώ και ας μην αξιωθώ ποτέ να γαμήσω τη Ντορίνα. Σας προτρέπω και εσάς να σνομπάρετε στο Μετάξι τα μπουρδέλα των 15 ευρώ. Πολλοί από εμάς μπορούμε και γαμάμε 4 φορές την εβδομάδα ακριβώς επειδή η τιμή έχει πέσει στα 10 ευρώ. Αν η τιμή ανέβει ξανά στα 15 ευρώ θα αναγκαστούμε να μειώσουμε τη συχνότητα που γαμάμε στις 3 φορές την εβδομάδα για να ξοδεύουμε περίπου τα ίδια λεφτά.

Δεν είμαστε όλοι φτωχομπινέδες να γαμαμε μαζί με τα πακια ρε πικερ...

Προτειμω τα στουντιο και ας δεινω 50 ευρώ ή και εσκορτς με 250-300 ευρώ κάποιες φορές.

Επισκέπτης
πρόεδρε θα μου απαντησεις για το νεο διαγωνισμό?Η θα μου πεις παλι ότι είμαι καινούργιος?

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Δεν είμαστε όλοι φτωχομπινέδες να γαμαμε μαζί με τα πακια ρε πικερ...

O νόμος του Picker απευθύνεται κυρίως στους φτωχομπινέδες μοναχικούς τύπους που θέλουν να γαμάνε τακτικά. Δεν είμαστε ρατσιστές. Εφόσον τα πάκια έχουν λεφτά μπορούν να γαμάνε μαζί μας. Το αν είναι νόμιμα εδώ είναι άλλο θέμα.

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Θέλω να διευκρινίσω κάτι. Παρόλο που τώρα γαμάω 4 φορές την εβδομάδα, τη συχνότητα στο νόμο την κρατώ στις "3-4 φορές την εβδομάδα" γιατί αν η τιμή στο Μετάξι ανέβει πάλι κάποτε στα 15 ευρώ πιθανότατα θα αναγκαστώ να μειώσω τη συχνότητα που γαμάω. Πρέπει να παραδεχτούμε το γεγονός ότι η συχνότητα του σεξ για έναν μοναχικό μπουρδελιάρη εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις τιμές των μπουρδέλων. Και είναι αλήθεια ότι πολλοί γίναμε μάγκες το 2011 με τη μείωση της τιμής στα 10 ευρώ.

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1

Ο διαγωνισμός σου είναι για τον πούτσο και τον γράφω στα αρχίδια μου. Λυπάμαι αν ο pussy wagon τον παίρνει στα σοβαρά.

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16

χασου σιχαμα απο δω παενε στο τραγηκο διαγονησμο σου βλακα.

εδω γραφουν οι χυστες
οχι μαλακες σα εσενα

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom