Θα ψωφησεις της πεινας αμα παει στα 15 ευρω το γαμησι στο Μεταξουργειο Picker
Ας ελπίσουμε ότι η τιμή θα παραμείνει στα 10 ευρώ. Αν πάει στα 15 μπορεί να πέσω στις 3 φορές την εβδομάδα.
Θα ψωφησεις της πεινας αμα παει στα 15 ευρω το γαμησι στο Μεταξουργειο Picker
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Στο παιδί μου πρώτα θα πω να μην ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ σαν τον picker,μετά να μην γίνει ρουφιάνος,μετά να μην γίνει πούστης,και μετά να μην γίνει πρεζάκιας....αλλά πρώτα απ'όλα να μην γίνει σαν τον picker..ο τύπος το χει πάει σε άλλο επίπεδο πραγματικά...
Και επίσης θα του πω να μην μπλέξει ποτέ μαζί σου για να μην γαμήσεις και αυτόν αν αναγκαστείς να χρησιμοποιήσεις τα κονέ που έχεις με τους χούλιγκανς του Ολυμπιακού στην θύρα 7 και τα κονέ σου στην αστυνομία που έχεις ξάδερφο μπάτσο ε..??Στο παιδί σου να πεις να είναι ειλικρινής με τη γυναίκα του γιατί αλλιώς θα του τη γαμήσει ο Picker.
Εφαρμόζουμε το νόμο του Θεού, δίνουμε στεγνά τα λαμόγια, τους γαμάμε τις ηλίθιες γυναίκες. Ζήτω ο νόμος.
Ναι την παρακαλάει κάθε μέρα εδώ και 3 χρόνια ανελυπώς έστω να του σηκώσει το τηλέφωνο..για καθε γυναικα λαμογιου που γάμησες πήρες και καποιο λαβαρο, πχ στρινγκάκι?
Ναι την παρακαλάει κάθε μέρα εδώ και 3 χρόνια ανελυπώς έστω να του σηκώσει το τηλέφωνο..
ΜΗΠΩΣ??OversizeX μήπως γνωριζόμαστε; Έχω κονέ στη Θύρα 7 αν και είμαι βάζελος αλλά εσύ πού το ξέρεις;
ΜΗΠΩΣ??
Άμα πληρώνεις από το πρωί ως το βράδυ θα μαι εκεί να με βαράει δεν έχω πρόβλημα..Ααααα, τώρα σε κατάλαβα. Τύπε μήπως πήγες στο ξάδερφό μου για τατουάζ;
Άμα πληρώνεις από το πρωί ως το βράδυ θα μαι εκεί να με βαράει δεν έχω πρόβλημα..
Ααααα, τώρα σε κατάλαβα. Τύπε μήπως πήγες στο ξάδερφό μου για τατουάζ;
για καθε γυναικα λαμογιου που γάμησες πήρες και καποιο λαβαρο, πχ στρινγκάκι?
κλέβει από ένα ελαφρύ κραγιονάκι κάθε φορά τύπε
OversizeX μήπως γνωριζόμαστε; Έχω κονέ στη Θύρα 7 αν και είμαι βάζελος αλλά εσύ πού το ξέρεις;