Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Είμαστε καυλιάρηδες, είμαστε ειλικρινείς, είμαστε φαλλοκράτες, είμαστε περήφανοι, είμαστε μοναχικοί. Πώς γίνεται να γαμήσεις αν είσαι όλα αυτά μαζί; Σχεδόν αδύνατον. Παιδευτήκαμε αρκετά αλλά βρήκαμε τη λύση στο νόμο του Picker.  :rockon:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
χασου σιχαμα απο δω παενε στο τραγηκο διαγονησμο σου βλακα.

εδω γραφουν οι χυστες
οχι μαλακες σα εσενα
σκληροπυρηνικος χυστης ο Αλεκος2...απο την αναποδη βεβαια..ξεφορτωνει διμετρα τραβελια :pipa2: :pipa2: :S :S :S

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Περάσαμε από την κόλαση, διαβήκαμε χαράδρες, διασχίσαμε ποτάμια, ανεβήκαμε βουνά. Άξιζε τελικά τον κόπο γιατί έτσι γίναμε δυνατοί. Και τώρα στέκουμε περήφανοι και αγέρωχοι μόνοι μας στην κορυφή με όλους από κάτω να μας ζηλεύουν.  :rockon:

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
Είμαστε καυλιάρηδες κλώνοι του πίκερ , είμαστε ειλικρινείς κλώνοι του πίκερ, είμαστε φαλλοκράτες κλώνοι του πίκερ, είμαστε περήφανοι κλώνοι του πίκερ, είμαστε μοναχικοί ο  πίκερ . Πώς γίνεται να γαμήσεις αν είσαι όλα αυτά μαζί; Σχεδόν αδύνατον. Παιδευτήκαμε αρκετά αλλά βρήκαμε τη λύση στο νόμο του Picker.  :rockon:

τάσο δεν ξεκουράστηκε ακόμα ο πίκερ απο τα 3λεπτα σφυροκοπήματα? μας έχει λείψει κάνε login απο το πικεροaccount επιτέλους  :uzi: :uzi: :uzi:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Πικερ αν και είσαι μεγιστος μαλάκας ψηφισα τον Βανακια  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
Θέλω να διευκρινίσω κάτι. Παρόλο που τώρα γαμάω 4 φορές την εβδομάδα, τη συχνότητα στο νόμο την κρατώ στις "3-4 φορές την εβδομάδα" γιατί αν η τιμή στο Μετάξι ανέβει πάλι κάποτε στα 15 ευρώ πιθανότατα θα αναγκαστώ να μειώσω τη συχνότητα που γαμάω. Πρέπει να παραδεχτούμε το γεγονός ότι η συχνότητα του σεξ για έναν μοναχικό μπουρδελιάρη εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις τιμές των μπουρδέλων. Και είναι αλήθεια ότι πολλοί γίναμε μάγκες το 2011 με τη μείωση της τιμής στα 10 ευρώ.
Θα ψωφησεις της πεινας αμα παει στα 15 ευρω το γαμησι στο Μεταξουργειο Picker

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Θέλω να διευκρινίσω κάτι. Παρόλο που τώρα γαμάω 4 φορές την εβδομάδα, τη συχνότητα στο νόμο την κρατώ στις "3-4 φορές την εβδομάδα" γιατί αν η τιμή στο Μετάξι ανέβει πάλι κάποτε στα 15 ευρώ πιθανότατα θα αναγκαστώ να μειώσω τη συχνότητα που γαμάω. Πρέπει να παραδεχτούμε το γεγονός ότι η συχνότητα του σεξ για έναν μοναχικό μπουρδελιάρη εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις τιμές των μπουρδέλων. Και είναι αλήθεια ότι πολλοί γίναμε μάγκες το 2011 με τη μείωση της τιμής στα 10 ευρώ.

Ας παει και στα 50 ευρώ, εγώ δεν εχω προβλημα... δεν ειμαι φτωχομπινες σαν εσενα πικερ.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Picker ήθελα καιρό να στο πω... θα στο πω τώρα γιατί σε λίγο παντρεύομαι...  

Άντε γαμήσου κι εσύ και ο νόμος σου καταπιεσμένη κρυφόπουστρα.

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1

Πρόσεχε γιατί άμα σε πετύχω σε μπουρδέλο σε έχω δώσει στεγνά και σου έχω γαμήσει τη γυναίκα.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736

Τελικά σήμερα είναι ο γάμος ; Εσυ δεν είχες πει (στο θέμα με τις ελλεηνίδες αν θυμάμαι καλά) οτι δεν έχεις πάει ακόμη σε μπουρδέλο-στούντιο και θα πήγαινες πριν παντρευτείς ; Πήγες τελικά ;

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Πρόσεχε γιατί άμα σε πετύχω σε μπουρδέλο σε έχω δώσει στεγνά και σου έχω γαμήσει τη γυναίκα.

Μακαρι να σε πετυχω εγω πικερ... παντως δεν θα σου γαμησω την γυναικα, αλλωστε δεν έχεις...

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Το κοψιμο της μαλακιας εχει θρησκευτικο υποβαθρο;

AnXTZ5b.jpg

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Νομιζω πως ο picker πρεπει να υιοθετησει την παρακατω εικονα ως λαβαρο της εκστρατειας του

tumblr_inline_o5o5vn288t1te8afi_400.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom