Djole77
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 14
- Like
- 731
- Πόντοι
- 991
Είμαι ο ξάδερφος του ξαδέρφου του.Τζολε εισαι κλωνος του πικιερ;;;; :S
Είμαι ο ξάδερφος του ξαδέρφου του.Τζολε εισαι κλωνος του πικιερ;;;; :S
πες οτι σε αναγκαζουν να γαμησεις ενα ζωο η μια γρια 100 ετων.
τι θα επελεγες;
Stekas βλέπω το έχεις πάρει προσωπικά το ζήτημα με τόν Piker...... και με κύπελο του MR MALAKAS 2016 παρακαλώ!!!!
Πράγματι.τελικά αν δεν υπήρχε ο εγωισμός και οι μηχανισμοί άμυνας θα είχαν κρεμαστεί όλοι οι αδυναμοι άνθρωποι και τα ναυάγια της ζωής
Σαν συνταγη ακουγεται.. αλλα ωραιο σλογκαν..ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Πράγματι.
Όταν ήσουν Πίκερ μας τα είχες κάνει τσουρέκια με τις θεωρίες σου περί ελευθεριακού πορνηδονισμού. Είχες ΤΙΓΚΑΡΕΙ το προφίλ σου με κριτικές και βλακοαποφθέγματα προσπαθώντας να πείσεις τους άλλους αλλά κυρίως τον εαυτό σου ότι είσαι φυσιολογικός και μάγκας. Προσπάθησες πολύ αλλά δεν τα κατάφερες. Η μακροχρόνια μάχη σου με την κατάθλιψη επιρρέασε τη λίμπιντο σου και πλέον δεν μπορείς να γαμησεις σε μπουρδέλο. Έγινες ένας ανοργασμικός μαλακοκαύλης και αυτό σε γέμισε ακόμα περισσότερα κόμπλεξ και κακία. Αργότερα βρέθηκε και το απελπισμένο μπάζο που γαμας (αφού καταναλώσεις τεράστιες ποσότητες σιλδεναφιλης και κοκαινης βεβαίως βεβαίως ) and the rest is history...
Μια ματιά στο προφίλ σου θα σε πείσει ότι έχω δίκιο. Ο rigormortis είναι ο δικός σου μηχανισμός άμυνας.
Απορία. Το μέλος Πίκερ εκφράζει τις αμφιλεγόμενες απόψεις του. Αυτές είναι , άλλοι τις δέχονται άλλοι όχι.
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορούν μερικοί και ασχολούνται όλη τη μέρα με το συγκεκριμένο μέλος. Τί θα πει , τί έφαγε , πότε έκλασε , όλην την ώρα πρωί - βράδυ να σχολιάσουν κάθε λέξη που θα πει. Και όχι μόνο αυτό. Προσπαθούν να πείσουν (ποιόν άραγε ?) ότι το συγκεκριμένο μέλος είναι "ναυάγιο" και ότι αυτοί είναι ανώτεροι.
Ο ανώτερος δεν τα βάζει με "ναυάγια" . Γιατί είναι ανώτερος.
Νομίζω ότι κάπου κάνει επαγγελματικό τρόλλινγκ και δεν τα πιστεύει 100% αυτά που λέει , αλλά τέλος πάντων.Γιατί σου κάνει εντύπωση τυπε μου? Στο bou βρισκόμαστε... Πολλοί τον έχουν είδωλο!!!
Μοναχικέ μπουρδελιάρη άλλο ένα βράδυ περπάτησα μόνος προσπαθώντας να επικοινωνήσω με το Θεό. Κάν' το κι εσύ και θα δεις πώς η θεϊκή ενέργεια θα γεμίσει την ψυχή σου. Δεν είσαι μόνος φίλε μου, έχεις πάντα δίπλα σου το Θεό.
Μοναχικέ μπουρδελιάρη άλλο ένα βράδυ περπάτησα μόνος προσπαθώντας να επικοινωνήσω με το Θεό. Κάν' το κι εσύ και θα δεις πώς η θεϊκή ενέργεια θα γεμίσει την ψυχή σου. Δεν είσαι μόνος φίλε μου, έχεις πάντα δίπλα σου το Θεό.
To λέει και το καινούριο βιβλίο και ο χριστος εσπρωχνε την μαγδούλα!!Δεν είναι ανάγκη να πιστεύεις σε κάποια θρησκεία, απλά ηρέμησε και άσε τη θεϊκή δύναμη να σε γεμίσει. Τα λαμόγια δεν θα νιώσουν ποτέ αυτή την πληρότητα γιατί ο Θεός τους μισεί. Ο Θεός αγαπά εσένα γιατί διάλεξες τον δύσκολο δρόμο της αλήθειας και της ηθικής. Έμεινες μόνος σου γιατί ακολούθησες τις εντολές του Θεού. Στην πραγματικότητα όμως δεν είσαι μόνος. Έχεις τις ιερές Του δούλες να γαμάς και το Πνεύμα το Άγιο να σου γεμίζει την ψυχή.
Ανδρας είναι αυτός που πρωτίστως κυνηγάει γκομενες και τις γαμάει τζαπα, που έχει γυναίκα ή γκόμενα, που γαμάει και πουτάνες όποτε γουστάρει.
Ιερές δούλες = ιερόδουλες .. Απο εκεί βγαίνει άραγε η λεξη; ταιριάζει πάντωςΔεν είναι ανάγκη να πιστεύεις σε κάποια θρησκεία, απλά ηρέμησε και άσε τη θεϊκή δύναμη να σε γεμίσει. Τα λαμόγια δεν θα νιώσουν ποτέ αυτή την πληρότητα γιατί ο Θεός τους μισεί. Ο Θεός αγαπά εσένα γιατί διάλεξες τον δύσκολο δρόμο της αλήθειας και της ηθικής. Έμεινες μόνος σου γιατί ακολούθησες τις εντολές του Θεού. Στην πραγματικότητα όμως δεν είσαι μόνος. Έχεις τις ιερές Του δούλες να γαμάς και το Πνεύμα το Άγιο να σου γεμίζει την ψυχή.
Στέκα λαμόγιο νομίζεις ότι θα τη γλιτώσεις; Νομίζεις ότι οι πουτάνες προορίζονται για τους δεσμευμένους; Αργά ή γρήγορα θα νιώσεις την οργή του Θεού. Άλλαξε μυαλά γιατί η ψυχή σου θα υποφέρει. Οι πουτάνες ανήκουν σε εμάς!