Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Του ΗΛΙΘΙΟΥ του παραθέτεις επιστημονικές έρευνες και αυτός συνεχίζει να λέει τα δικά του. Και τα δύο λοιπόν ΗΛΙΘΙΕ μετράνε για σεξ. Το είπα και πιο πάνω ότι από τη στιγμή που υπάρχει διείσδυση υπάρχει και σεξ, ανεξάρτητα αν χύσεις ή όχι. ΕΣΥ είσαι αυτός που δεν αποδέχεται τα αυτονόητα, όχι εγώ!

θεωρείς διείσδυση την αγχωμενή καταναγκαστική ταχυπαρατριψη μαρουλιασμένου πέους καλυμένου με πλαστικό στον κόλπο μιας πόρνης που σε σιχένεται ? θεωρείς αυτή τη μαλακία σέξ ?

Και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι το καλό σεξ είναι αυτό που τελειώνει με οργασμό είτε στα 3 ή στα 33 λεπτά. Τι να το κάνεις ρε ΗΛΙΘΙΕ το ολονύχτιο γαμήσι αν δεν μπορείς με τίποτα να τελειώσεις; Γουστάρεις καλύτερα να τελειώνεις μόνος μετά στην τουαλέτα;;;

είναι καλό σεξ η αγχωμένη πληρωμένη ταχυμαλακία που κάνεις στα 10" στο μεταξουργειο για να ηρεμήσεις απο τις ιδεοληψίες σου, το ίδιο με το συναινετικό ολονυχτιο οργιαστικό γαμήσι ε ?

απαντάς καταφατικά και στα δύο ερωτήματα που σου έκανα ε ?
θα απαντήσεις όμως με ένα ναι ή με ένα όχι

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
ρε πικερ αν εισαι αντρας δεν πρεπει καποτε να μας ποσταρεις και καμμια ωραια γυναικα να μας τραγουδησει? ολο αντρες μας βαζεις τι γουστα εχεις πια?

Τύπε ο Πίκερ ενδιαφέρεται για τους στίχους των τραγουδιών. Οι όμορφες τραγουδιάρες είναι ειδικότητα του Διομήδη. Τσέκαρε την τελευταία που πόσταρε.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν υπάρχει λόγος πιστεύω να συζητώ με τον rigormortis. To άτομο βρίσκεται σε άλλο σύμπαν, έχει δημιουργήσει τους δικούς του ορισμούς για το σεξ. Του παραθέτεις επιστημονικές έρευνες που αποδεικνύουν ότι η μέση διάρκεια του σεξ στα ζευγάρια είναι όση περίπου και στα μπουρδέλα και αυτός συνεχίζει να λέει τις παπαριές του. Μιλάμε για στόκο.  :rolleyes:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εγώ πάντως απορώ γιατί δεν μπανάρονται εδώ άτομα σαν τον rigormortis που πραγματικά μισούν το σεξ στα μπουρδέλα.  :think:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το άλλο του επιχείρημα είναι ότι οι πουτάνες μισούν τους πελάτες τους, άρα δεν είναι σεξ. Και μόλις πριν από 2 ώρες ανέβηκε ένα νέο θέμα για μια ιερόδουλη στην Αμερική που πυροβόλησε έναν πελάτη της γιατί δεν της έκανε καλό γλειφομούνι.  :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ρε βλάκα διαβάζεις καθόλου κριτικές να δεις τι γαμησάρες γίνονται στα μπουρδέλα; Επειδή είσαι εσύ ανίκανος και αντιπαθής στις πόρνες - αφού καταλαβαίνουν ότι τις μισείς - νομίζεις ότι και όλων των άλλων οι εμπειρίες είναι σαν τις δικές σου;   :idiot:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.759
Πόντοι
41.129
Το άλλο του επιχείρημα είναι ότι οι πουτάνες μισούν τους πελάτες τους, άρα δεν είναι σεξ. Και μόλις πριν από 2 ώρες ανέβηκε ένα νέο θέμα για μια ιερόδουλη στην Αμερική που πυροβόλησε έναν πελάτη της γιατί δεν της έκανε καλό γλειφομούνι.  :2funny:

εγω μια φορά ειχα παει σε κορασίδα στο μετάξι και η ιδια μιας και γνωριζομασταν μου ζήτησε να της γλείψω το μουνι γιατι το ειχε πελωρια αναγκη.. ελα όμως που μαλλον δεν ημουν στα καλυτερα μου εκεινη την ημέρα
αλλα και αυτή βρισκόταν σε μια υπερένταση και δε μπορούσε να ικανοποιηθεί με τίποτα. δε με αφησε να την γαμησω και συνεχως μου έλεγε γλειφε γλειφε
τελικα δεν κατάφερα να την κανω να χυσει με αποτελεσμα να φυγει με νευρα απο το δωμάτιο.  :rockon:

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Σε ένα σάιτ για μπουρδέλα υπάρχουν τόσα μέλη που βρίζουν έναν τύπο επειδή γαμάει σε μπουρδέλα... Τελικά όντως μας ψεκάζουν...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τύπε dmtrsxxx εσύ αγαπάς τις πουτάνες γιατί είσαι πραγματικός μπουρδελιάρης και οι πουτάνες το καταλαβαίνουν.  :rockon:

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
26
εγω μια φορά ειχα παει σε κορασίδα στο μετάξι και η ιδια μιας και γνωριζομασταν μου ζήτησε να της γλείψω το μουνι γιατι το ειχε πελωρια αναγκη.. ελα όμως που μαλλον δεν ημουν στα καλυτερα μου εκεινη την ημέρα
αλλα και αυτή βρισκόταν σε μια υπερένταση και δε μπορούσε να ικανοποιηθεί με τίποτα. δε με αφησε να την γαμησω και συνεχως μου έλεγε γλειφε γλειφε
τελικα δεν κατάφερα να την κανω να χυσει με αποτελεσμα να φυγει με νευρα απο το δωμάτιο.  :rockon:

Μου έχει τύχει κι εμένα πριν πολλά χρόνια παρόμοιο περιστατικό με Ελληνίδα ιερόδουλη που ήμουν συχνός πελάτης της, σε οίκο που δεν υπάρχει πιά, στην Ζ. Πηγής. Αλλά την κατάφερα και έχυσε δυνατά, πολύ δυνατά, που η τσα2 ανησύχησε από τις φωνές της και χτύπησε την πόρτα για να ρωτήσει αν ήταν καλά...Για αντάλλαγμα της πρόσφερα έναν ωραίο κρεμπιέ...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σε ένα σάιτ για μπουρδέλα υπάρχουν τόσα μέλη που βρίζουν έναν τύπο επειδή γαμάει σε μπουρδέλα... Τελικά όντως μας ψεκάζουν...

Κοίτα φίλε, εδώ μέσα υπάρχουν και πραγματικοί μπουρδελιάρηδες όπως ο dmtrsxxx και ο Επιρρεπής που κατανοούν αυτά που γράφω - αν και δεν γίνεται να συμφωνούμε σε όλα. Απλά εγώ προτείνω και έναν ολοκληρωμένο ριζοσπαστικό τρόπο ζωής με επίκεντρο τα μπουρδέλα και αυτό είναι που δεν μπορούν να χωνέψουν με τίποτα οι σχεσάκηδες του φόρουμ.  ;)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Βέβαια είναι απορίας άξιο γιατί τους καίει τόσο πολύ, αφού ο νόμος απευθύνεται στον μοναχικό, αντικοινωνικό, φαλλοκράτη άντρα που δεν έχει τον τρόπο να ρίχνει γκόμενες, δεν του αρέσει να κάνει παρέα μαζί τους, δεν είναι γλείφτης και είναι πολύ εγωιστής για να αλλάξει τους τρόπους του ώστε να γίνει αρεστός στο μουνί. Ο νόμος του Picker απευθύνεται εν ολίγοις στον άντρα που θέλει να γαμήσει και αντιλαμβάνεται ότι για διάφορους λόγους τα μπουρδέλα είναι η μόνη του επιλογή.  :sunglasses:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Οπότε οι σχεσάκηδες, οι γλείφτες, οι ψεύτες, οι χυλοπιτάκηδες και οι γκομενοφύλακες καλό θα είναι να μην ενοχλούν.  :birdman:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Ο Νόμος Picker έχει ψηφιστεί από την πλειοψηφία των μοναχικών μπουρδελιάρηδων ή παραμένει ακόμα σχέδιο νόμου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom