Άσχετο. Ο Δούκας γιατί μπανιαρίστηκε;
Επειδή ειρωνεύτηκε τον Digweed. Άδικο το μπανάρισμα, ο Duke μπορεί να τρόλαρε αλλά δεν έβριζε ποτέ.
Άσχετο. Ο Δούκας γιατί μπανιαρίστηκε;
Γιατι ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ!!
Επειδή ειρωνεύτηκε τον Digweed. Άδικο το μπανάρισμα, ο Duke μπορεί να τρόλαρε αλλά δεν έβριζε ποτέ.
Μακάρι αλλά δεν το πιστεύω αυτό που λες. Τώρα πάντως είναι στη Ρουμανία και γράφτηκε στο λύκειο για να το τελειώσει.
αυτο καταλαβα και γω τυπε :S :S :Sνομιζα οτι ο δουκας ειναι στη ρουμανια για να τελιωσει το λυκειο ετσι οπως γραφονται
πολλα μπαν , ο απως τον ελενε εχει χασει τη μπαλα και φτεει αποκλειστικα ο ιδιως γιατι εχει επιτρεψει συγκεκριμενες συμπεριφορες που δε μπορει να οριοθετισει
διαβαζοντας πρωτη φορα δυο τρεις σελιδες απο το νημα με το ποιο ηλιθιο ονομα "ο νομος του πικερ" μπορω να πω με το χερι στη καρδια οτι δεν ειναι και ασχημα αν εξεραισεις το πικερ τον ιδιο
καλα,η ακριβεια των πληροφοριων ελεγχεται,οχι τοσο απο τον Πικερ αλλα απο την ιδια.σιγα μην παει και για μεταπτυχιακο.καμια αγραναυπαση στο μουνι της θα κανει και μετα θα ερθει να αρμεξει παλι.θα βρει και αλλου να βγαζει 5 ευρω σε 5 λεπτα :S :S :S
τυπε τα χρειαστηκε για τα διδακτρα :- δες το ετσι,οτι πηγαν για καλο σκοπο :S :S :Sτυπε λες να μην ξαναγυρισει πισω ? της εδωσα πριν φυγει 900 ευρω δανεκα λες να τα χασω ?
νομιζα οτι ο δουκας ειναι στη ρουμανια για να τελιωσει το λυκειο ετσι οπως γραφονται
Εμένα μου έλεγε πέρυσι ότι πάει σε σχολή σχεδιαστών ενδυμάτων,τι ισχύει τελικά απ'όλα αυτά;Μακάρι αλλά δεν το πιστεύω αυτό που λες. Τώρα πάντως είναι στη Ρουμανία και γράφτηκε στο λύκειο για να το τελειώσει.
Εμένα μου έλεγε πέρυσι ότι πάει σε σχολή σχεδιαστών ενδυμάτων,τι ισχύει τελικά απ'όλα αυτά;
καλα,η ακριβεια των πληροφοριων ελεγχεται,οχι τοσο απο τον Πικερ αλλα απο την ιδια.σιγα μην παει και για μεταπτυχιακο.καμια αγραναυπαση στο μουνι της θα κανει και μετα θα ερθει να αρμεξει παλι.θα βρει και αλλου να βγαζει 5 ευρω σε 5 λεπτα :S :S :S
Εμένα μου έλεγε πέρυσι ότι πάει σε σχολή σχεδιαστών ενδυμάτων,τι ισχύει τελικά απ'όλα αυτά;