Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Εγω επαναλαμβανω την εκλειση μου για ιατρικη βοηθεια στον πικιερ!!!

Ο τυπος η θα αυτοκτονησει η θα σφαξει πολυ κοσμο!!

:S

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Εγω επαναλαμβανω την εκλειση μου για ιατρικη βοηθεια στον πικιερ!!!

Ο τυπος η θα αυτοκτονησει η θα σφαξει πολυ κοσμο!!

Οσο σφυροκοπάει επι 12 λεπτα την εβδομάδα δεν υπαρχει πρόβλημα τύπε.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Και ξαναρωταω...

Μηπως ο Πικιερ κανει ταντρικο σεξ;;;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
το ταντρικό σεξ δεν έχει καμία σχέση με την ανηδονική καταναγκαστική ταχυπαρατριψη σε παθητικό πληρωμένο κρεας για να αμβλυνθεί το άγχος απο την ιδεοληψία " έίμαι μαλάκας" που κάνει ο πίκερ

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
στην αρχή που δεν τον ηξερα λέω οκ ο πίκερ λέει κάτι ενδιαφέρον , μετά όταν έμαθα κι αλλες πληροφοριες κατάλαβα ότι λέει μαλακίες ...

τόσο απλός ο λόγος της μεταστροφης μου

Και πάλι τύπε η εμμονή που έχεις μαζί του καθώς και η ορολογία που χρησιμοποιείς δεν είναι και πολύ νορμάλ. Παρ' το αλλιώς γιατί θα βρεις.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Για τις επιθεσεις που δεχεται το γνωμικο που ταιριαζει ειναι

"πετροβολούν το δέντρο που έχει καρπούς "

επισης τον καλω να σκληρηνει ξανα την σταση του και να δημιουργηθει δικτυο  που θα  δινει αβερτα τα λαμογια

ζητω ο νομος το Picker  :rockon:

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Δεντρο που το πετροβολουν ειναι αυτο που εχει για να δωσει

Notis Sfakianakis

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
το ταντρικό σεξ δεν έχει καμία σχέση με την ανηδονική καταναγκαστική ταχυπαρατριψη σε παθητικό πληρωμένο κρεας για να αμβλυνθεί το άγχος απο την ιδεοληψία " έίμαι μαλάκας" που κάνει ο πίκερ

Ρε βλάκα σου λέω ότι χύνω πάντα με τις πουτάνες στα 3 λεπτά και συνεχίζεις να λες ότι δεν υπάρχει ηδονή; Πόσο μαλάκας και ανίκανος είσαι; Επειδή εσύ χρειάζεσαι χάπια νομίζεις ότι είναι όλοι σαν εσένα;  :uglystupid:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Και πάλι τύπε η εμμονή που έχεις μαζί του καθώς και η ορολογία που χρησιμοποιείς δεν είναι και πολύ νορμάλ. Παρ' το αλλιώς γιατί θα βρεις.

η εμμονή μου έίναι επειδή τον βλέπω σαν ψυχιατρικό πειραματόζωο και βγάζω πολύτιμα συμπεράσματα ...

αλλά αυτό είναι δικό μου θέμα , κάνε τη δουλίτσα σου πες καμια μαλακιουλα και μην μπλέκεσαι στα ποδια μου

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Φανταστειτε ναβρεθειτε για 60 λεπτα στο μυαλο του πικερ!!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ρε βλάκα σου λέω ότι χύνω πάντα με τις πουτάνες στα 3 λεπτά και συνεχίζεις να λες ότι δεν υπάρχει ηδονή; Πόσο μαλάκας και ανίκανος είσαι; Επειδή εσύ χρειάζεσαι χάπια νομίζεις ότι είναι όλοι σαν εσένα;  :uglystupid:

πικερ ο εγκέφαλος σου είναι κατώτερος απο αυτιστικού πιθήκου οπότε ειναι ανωφελη η οποιαδηποτε προσπαθεια συνεννοησης ...η μόνη σου χρησιμότητα είναι για ψυχιατρικό πειραματοζωο

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ρε βλάκα σου λέω ότι χύνω πάντα με τις πουτάνες στα 3 λεπτά και συνεχίζεις να λες ότι δεν υπάρχει ηδονή; Πόσο μαλάκας και ανίκανος είσαι; Επειδή εσύ χρειάζεσαι χάπια νομίζεις ότι είναι όλοι σαν εσένα;  :uglystupid:

Δηλαδη μετα από το 3λεπτο σφυροκοπημα τους δεινεις το μουνι στο χέρι χαζούλη πικέρ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΑΝΕΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker Finger  :zombie:

:gay: μόνο για μερακλήδες  :gay:  

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
η εμμονή μου έίναι επειδή τον βλέπω σαν ψυχιατρικό πειραματόζωο και βγάζω πολύτιμα συμπεράσματα ...

αλλά αυτό είναι δικό μου θέμα , κάνε τη δουλίτσα σου πες καμια μαλακιουλα και μην μπλέκεσαι στα ποδια μου

πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΑΝΕΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker Finger  :zombie:

:gay: μόνο για μερακλήδες  :gay:  

Ο νομος γελιοποιήθηκε εντελως πλέον..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
ε καλά δεν ήταν και ποτέ σοβαρός, σιγά μην περιμένουμε τον speedy finger να μας πει πότε θα γαμήσουμε.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δηλαδη μετα από το 3λεπτο σφυροκοπημα τους δεινεις το μουνι στο χέρι χαζούλη πικέρ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι σημασία έχει ρε βλάκα αν "τους δίνω το μουνί στο χέρι";

Ανάθεμα αν κάποιος από εσάς έχει καταλάβει το πνεύμα του νόμου μου.  :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom