Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
πικερ σε επαναφερω στη ταξη. πεσαν εξω η δουλιες μου ρε φιλε με τα μηνμονια. ο σωστος δεξιος πρεπη να ειναι με τη μεσεα ταξη
οι τραβελοι που ξαλαφρωνεις ΠιπΑλεκο δεν σου δινουν κανα χαρτζηληκι :think: :S :S :S

Επισκέπτης
πικερ σε επαναφερω στη ταξη. πεσαν εξω η δουλιες μου ρε φιλε με τα μηνμονια. ο σωστος δεξιος πρεπη να ειναι με τη μεσεα ταξη

Πουσταλεκο εχω ακουσει για διπολικη διαταραχη αλλα στο γραπτο λογο τη μια να γραφεις σαν ανθρωπος και την αλλη σαν καθυστερημενος Πακιστανος αυτο δεν το ειχα ξαναδει. :S :S :S

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506

Εγώ δεν είμαι δεξιός αλλά κεντρώος προς κεντροδεξιός. Με τα μνημόνια μάθατε (και θα συνεχίσετε να μαθαίνετε) να είστε υπεύθυνοι, τίμιοι και ολιγαρκείς. Θέλει κι άλλα μνημόνια ο Έλληνας για να βάλει μυαλό!

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Εγώ δεν είμαι δεξιός αλλά κεντρώος προς κεντροδεξιός. Με τα μνημόνια μάθατε (και θα συνεχίσετε να μαθαίνετε) να είστε υπεύθυνοι, τίμιοι και ολιγαρκείς. Θέλει κι άλλα μνημόνια ο Έλληνας για να βάλει μυαλό!

Ναι ρε τύπε, μόνο που τα μνημόνια εφαρμόζονται με λάθος τρόπο. Αντί για περικοπές δαπανών έχουμε αύξηση φόρων.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
οι τραβελοι που ξαλαφρωνεις ΠιπΑλεκο δεν σου δινουν κανα χαρτζηληκι :think: :S :S :S

τα χαλασες με τον ιακωβο συναδελφε κωλομπαρα ?
η εντουρα/κροςς/πινινια λουβ ακομα ποσταρει φωτο του λιλα, δεν μπορει να τον ξεπερασει μαλλον. Θ΄αποκαλυψεις ποτε τι εχεις παιχτει ?
Ο χελρειζερτρομπας ειναι κλωνος ΣΑΣ ή κανας μαλακας που βρηκε καποιο νεο νοημα στη ζωη του ???

Επισκέπτης
τα χαλασες με τον ιακωβο συναδελφε κωλομπαρα ?
η εντουρα/κροςς/πινινια λουβ ακομα ποσταρει φωτο του λιλα, δεν μπορει να τον ξεπερασει μαλλον. Θ΄αποκαλυψεις ποτε τι εχεις παιχτει ?
Ο χελρειζερτρομπας ειναι κλωνος ΣΑΣ ή κανας μαλακας που βρηκε καποιο νεο νοημα στη ζωη του ???

Πουσταλεκο αμα αρχισεις να βαζεις και τονους θα φερω Τραβελοπαπα να σε γαμησει να ξορκισει το κακο... :S :S :S

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Πουσταλεκο εχω ακουσει για διπολικη διαταραχη αλλα στο γραπτο λογο τη μια να γραφεις σαν ανθρωπος και την αλλη σαν καθυστερημενος Πακιστανος αυτο δεν το ειχα ξαναδει. :S :S :S

:S :S :S

μαι απακσηοσες τηπε  :S :S

και εχο τελιοσοι κε λικηω  :rockon: :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ναι ρε τύπε, μόνο που τα μνημόνια εφαρμόζονται με λάθος τρόπο. Αντί για περικοπές δαπανών έχουμε αύξηση φόρων.

Σωστό. Γι' αυτό θα ψηφίσουμε Μητσοτάκη μπας και γαμήσει κανένα συνδικαλιστικό κωλαράκι. Πάντως έχουμε δρόμο ακόμα.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Σωστό. Γι' αυτό θα ψηφίσουμε Μητσοτάκη μπας και γαμήσει κανένα συνδικαλιστικό κωλαράκι. Πάντως έχουμε δρόμο ακόμα.

τυπε πικερ ο μητσοτακης εινε διαπλεκομενος. μονη λυση καρατζαφερη ή στην εχατη τον περοπτοσεων χρυση αυγη. αν και η λυση χρυση αυγη δεν την επροτηνω γιατι εινε λογο τραμπουκοι. :( :(

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16

νασο κνονισες να γαμησεις κανα ιακωβο αποψε ή θα τη βγαλεις με χειρογλυκανη :jerking:
στειλε π.μ. να κατεβουμε καμια συγγρου κανα βραδι να  :fuck1: κανα τραβελι ;)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αυτή η χώρα έχει βαθιά άρρωστη νοοτροπία σε πολλά επίπεδα. Δεν είναι τυχαίο που δεν μπορούμε 7 χρόνια να εφαρμόσουμε ένα γαμημένο μνημόνιο και να βγούμε από αυτό. Ούτε έναν πλειστηριασμό δεν μπορούμε να κάνουμε. Ο Ρουβικώνας μπαίνει όπου γουστάρει και σπάει ανενόχλητος ό,τι βρει. Γελάει όλος ο κόσμος μαζί μας.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ένα καλό έχουμε μόνο - και μόνο γι' αυτό είμαι περήφανος: TA MΠΟΥΡΔΕΛΑ.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467
Saint πάρε τον rigormortis και πηγαίνετε να γράψετε στο Cosmopolitan. Ή άντε να ικανοποιήσετε την pentagiotissa που δεν της φτάνουν τα 10 λεπτά. Και ΦΥΣΙΚΑ θα αρχίσω πάλι το "φαλλοκρατικό μου παραμυθάκι". Ο νόμος του Picker - ξαναλέω - αφορά τον περήφανο μοναχικό φαλλοκράτη άντρα που δεν έχει καμία όρεξη να προσπαθεί 10 ώρες να φέρει τη γυναίκα σε οργασμό και το μόνο που θέλει είναι να γαμάει τακτικά και να μη μαλακίζεται ποτέ!

Πίκερ.

Όλα αυτά τα κατασκευάζεις γιατί είσαι ομοφυλόφιλος, και ανίκανος να δώσεις σε μια γυναίκα την μήτρα στο χέρι.

Επισκέπτης
Ή άντε να ικανοποιήσετε την pentagiotissa που δεν της φτάνουν τα 10 λεπτά.
Aυτό θα ήταν ευχής έργον γιατί μας έχει σκοτίσει τα @@ρια κάθε τόσο εδώ μέσα....
Από τη μία μας λέει ότι είναι κούκλα και σφάζονται παλουκάρια στην ποδιά της κι από την άλλη ξημεροβραδιάζεται με ένα σωρό μαντραχαλαίους στα forums :idiot:

και ανίκανος να δώσεις σε μια γυναίκα την μήτρα στο χέρι.
Σιγά ρε μπάρμπα θα χυθεί το γάλα που έλεγε ο Χάρρυ Κλυνν το 1987, για πρόσεχε μην τρυπήσεις τα κορίτσια και μετά θα πρέπει να κάνω προσθετική μπας και τη χοντρύνω περισσότερο :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ο Πίκερ μπορεί να είναι. Εσύ δεν είσαι; Αυτά τα έλεγε από την αρχή. Η δική σου μεταστροφή τί είναι;

στην αρχή που δεν τον ηξερα λέω οκ ο πίκερ λέει κάτι ενδιαφέρον , μετά όταν έμαθα κι αλλες πληροφοριες κατάλαβα ότι λέει μαλακίες ...

τόσο απλός ο λόγος της μεταστροφης μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom