ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
οι τραβελοι που ξαλαφρωνεις ΠιπΑλεκο δεν σου δινουν κανα χαρτζηληκι :S :S :Sπικερ σε επαναφερω στη ταξη. πεσαν εξω η δουλιες μου ρε φιλε με τα μηνμονια. ο σωστος δεξιος πρεπη να ειναι με τη μεσεα ταξη
πικερ σε επαναφερω στη ταξη. πεσαν εξω η δουλιες μου ρε φιλε με τα μηνμονια. ο σωστος δεξιος πρεπη να ειναι με τη μεσεα ταξη
πικερ σε επαναφερω στη ταξη. πεσαν εξω η δουλιες μου ρε φιλε με τα μηνμονια. ο σωστος δεξιος πρεπη να ειναι με τη μεσεα ταξη
Εγώ δεν είμαι δεξιός αλλά κεντρώος προς κεντροδεξιός. Με τα μνημόνια μάθατε (και θα συνεχίσετε να μαθαίνετε) να είστε υπεύθυνοι, τίμιοι και ολιγαρκείς. Θέλει κι άλλα μνημόνια ο Έλληνας για να βάλει μυαλό!
οι τραβελοι που ξαλαφρωνεις ΠιπΑλεκο δεν σου δινουν κανα χαρτζηληκι :S :S :S
τα χαλασες με τον ιακωβο συναδελφε κωλομπαρα ?
η εντουρα/κροςς/πινινια λουβ ακομα ποσταρει φωτο του λιλα, δεν μπορει να τον ξεπερασει μαλλον. Θ΄αποκαλυψεις ποτε τι εχεις παιχτει ?
Ο χελρειζερτρομπας ειναι κλωνος ΣΑΣ ή κανας μαλακας που βρηκε καποιο νεο νοημα στη ζωη του ???
Πουσταλεκο αμα αρχισεις να βαζεις και τονους θα φερω Τραβελοπαπα να σε γαμησει να ξορκισει το κακο... :S :S :S
Πουσταλεκο εχω ακουσει για διπολικη διαταραχη αλλα στο γραπτο λογο τη μια να γραφεις σαν ανθρωπος και την αλλη σαν καθυστερημενος Πακιστανος αυτο δεν το ειχα ξαναδει. :S :S :S
Ναι ρε τύπε, μόνο που τα μνημόνια εφαρμόζονται με λάθος τρόπο. Αντί για περικοπές δαπανών έχουμε αύξηση φόρων.
Σωστό. Γι' αυτό θα ψηφίσουμε Μητσοτάκη μπας και γαμήσει κανένα συνδικαλιστικό κωλαράκι. Πάντως έχουμε δρόμο ακόμα.
Σωστό. Γι' αυτό θα ψηφίσουμε Μητσοτάκη μπας και γαμήσει κανένα συνδικαλιστικό κωλαράκι. Πάντως έχουμε δρόμο ακόμα.
οι τραβελοι που ξαλαφρωνεις ΠιπΑλεκο δεν σου δινουν κανα χαρτζηληκι :S :S :S
Saint πάρε τον rigormortis και πηγαίνετε να γράψετε στο Cosmopolitan. Ή άντε να ικανοποιήσετε την pentagiotissa που δεν της φτάνουν τα 10 λεπτά. Και ΦΥΣΙΚΑ θα αρχίσω πάλι το "φαλλοκρατικό μου παραμυθάκι". Ο νόμος του Picker - ξαναλέω - αφορά τον περήφανο μοναχικό φαλλοκράτη άντρα που δεν έχει καμία όρεξη να προσπαθεί 10 ώρες να φέρει τη γυναίκα σε οργασμό και το μόνο που θέλει είναι να γαμάει τακτικά και να μη μαλακίζεται ποτέ!
Πίκερ.
Όλα αυτά τα κατασκευάζεις γιατί είσαι ομοφυλόφιλος, και ανίκανος να δώσεις σε μια γυναίκα την μήτρα στο χέρι.
Aυτό θα ήταν ευχής έργον γιατί μας έχει σκοτίσει τα @@ρια κάθε τόσο εδώ μέσα....Ή άντε να ικανοποιήσετε την pentagiotissa που δεν της φτάνουν τα 10 λεπτά.
Σιγά ρε μπάρμπα θα χυθεί το γάλα που έλεγε ο Χάρρυ Κλυνν το 1987, για πρόσεχε μην τρυπήσεις τα κορίτσια και μετά θα πρέπει να κάνω προσθετική μπας και τη χοντρύνω περισσότεροκαι ανίκανος να δώσεις σε μια γυναίκα την μήτρα στο χέρι.
Ο Πίκερ μπορεί να είναι. Εσύ δεν είσαι; Αυτά τα έλεγε από την αρχή. Η δική σου μεταστροφή τί είναι;