Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Εγω πιστευω οτι ο πικεροτυπος εκτος απο μαλακας πουστριζει κι ολας...
Ηλίθιε πότε τράβηξες την τελευταία σου μαλακία; Χθες; Προχθές; Εγώ το 2010. :-*
πίκερ "έκοψες" ( ) τη μαλακία το 2010 και η χώρα βυθίστηκε στην ύφεση, ο γαπ έφερε μνημόνια και πάμε απο το κακό στο χειρότερο, μήπως να την ξαναρχίσεις??
Κamikaze shooter φαση τυπε :S :S :SΤυπε ξεκινησες απο το 5λεπτο και πας στο 3λεπτο απο οτι βλεπω...επομενη αλλαγη θα ειναι απο λεπτα σε δευτερολεπτα. :S :S :S
σιγα μην καπνιζει ο πικερ...Πικερ μετά το 3λεπτο σφυροκοπημα κανεις τσιγαρο? πινεις νερο να αναπληρωσεις τα υγρά? κτυπας κανα πιτόγυρο?
ακομα κι ετσι, πιστευεις ότι υπάρχει έστω και ένας που να μην σε θεωρεί (αρχί)μαλάκα ?
για κάνε ένα πειραμα , για ρώτα καποιον απ'τα παιδια εδω
σιγα μην καπνιζει ο πικερ...
και τα αλλα περιτα εξοδα ειναι
ο πικερ κανει σπαρτιατικη ζωη
Κamikaze shooter φαση τυπε :S :S :S
Δεν την αφηνει ο Πακι να του βαλει κωλοδακτυλο τυπε γιαυτο...με την εφαρμογη του νομου 9 με 12 λεπτα
κοκορογαμησι την εβδομαδα
και η αλλη η χοντρελα η 5γιωτισσα
ανοιξε κλαψοθρεντ που την κακογαμησαν 10 λεπτα..
Τελικά ρε συ Πίκη, γαμείς; Ή παίρνεις μεζέ;
Λείπει τώρα. Έχει πάει για 3λεπτο σφηνάκι στο Μετάξι
Λείπει τώρα. Έχει πάει για 3λεπτο σφηνάκι στο Μετάξι
Σας το είχα γράψει, ότι είναι τελειωμένος ομοφυλόφιλος.
Όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο λίγο χρόνο επιθυμεί να βρίσκεται με γυναίκες.
Μα οι ομοφυλόφιλοι συνέχεια με γυναίκες κάνουν παρέα. Εκτός από όταν γαμιούνται βεβαίως βεβαίως...
Σας το είχα γράψει, ότι είναι τελειωμένος ομοφυλόφιλος.
Όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο λίγο χρόνο επιθυμεί να βρίσκεται με γυναίκες.
Λέτε; Πίστευω ότι γαμεί περισσότερο από πολλούς μπουρδελιάρηδες.
Εντάξει ίσως του αρέσει λίγο το κωλοδαχτυλάκι. Νομίζω ότι διακατέχεται από ένα ναρκισσιστικό σύνδρομο του καλοσχηματισμένου πρωκτού του. Δεν νομίζω πάντως ότι είναι ευρύπρωκτος. Ίσως απλά να ξυρίζει τους λιπόσαρκους γλουτούς του και να κοιτάζεται στον καθρέπτη.
Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που δεν τον δέχεται πια η Κορίνα, όπως σας έχω αναφέρει στο παρελθόν. Τον ζήλευε παθολογικά.