Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δάσκαλε, εκεί που το χαλάς είναι που μας λες να μην γλωσσοφιλιάζουμε τις πουτάνες που κάνουν τελειωτικό στο στόμα!Αν το χάσουμε αυτό θα πέσουμε σε αποστειρωμένο και άγευστο γαμήσι...  ;)

Όσες κάνουν ακάποτα τσιμπούκια κατά τη γνώμη μου είναι βρωμιάρες και γενικά τις αποφεύγω. Μου αρέσουν οι όμορφες νεαρές πουτάνες που κάνουν ασφαλές γαμήσι. Από τη στιγμή που με αφήνουν να τους γλείφω τα πόδια και (κάποιες και) το μουνί, δεν θεωρώ το γαμήσι που κάνω μαζί τους καθόλου άγευστο. Βέβαια, αυτή είναι απλά η άποψή μου.  :)

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Όσες κάνουν ακάποτα τσιμπούκια κατά τη γνώμη μου είναι βρωμιάρες και γενικά τις αποφεύγω. Μου αρέσουν οι όμορφες νεαρές πουτάνες που κάνουν ασφαλές γαμήσι. Από τη στιγμή που με αφήνουν να τους γλείφω τα πόδια και (κάποιες και) το μουνί, δεν θεωρώ το γαμήσι που κάνω μαζί τους καθόλου άγευστο. Βέβαια, αυτή είναι απλά η άποψή μου.  :)

Ναι αλλά άλλη αίσθηση το ακάποτο...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Οσοι δεν εχουν τακτικες σεξουαλικες επαφες ειναι αναπηροι λεει ο παγκοσμιος οργανισμος υγειας. Αλλη μια δικαιωση για το νομο του Πικερ.

Καποτε καποια φωτισμενη κυβερνηση των επιστημονων θα τον κανει νομο του κρατους.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
σε εχει μερεντιασει καμια Πικερ; :S :S :S

Με έχει μερεντιάσει μια γκόμενα, όχι πουτάνα. Γενικά δεν μου αρέσει να γαμάω κώλο, το θεωρώ βίαιο, βρώμικο και διαστροφικό. Ο κώλος είναι για κάνα δαχτυλάκι μόνο, όχι για πούτσα.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Τυπε εχασες τη πρωτοκαθεδρεια...,

Ερχονται δυνατοι μαλακες οπως πουσταλεκος βανακιας και νικοσπλατ να σου παρουν τα πρωτεια του μιστερ μαλακα.... :

Εκτος αν ο στεκας κανει τα μαγικα του και σε σωσει!

:S

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Στο σημείο αυτό να επαναλάβω τι θεωρείται σεξ για το νόμο του Picker. Σεξ γενικά θεωρείται η διείσδυση του πέους σε μουνί, κώλο ή στόμα. Για το νόμο του Picker όμως πρέπει και να μη φύγεις άχυστος για να μετρήσει για σεξ. Πρέπει η συνεύρεση, αφού υπάρξει - έστω και μικρή - διείσδυση, να ολοκληρωθεί με χύσιμο - έστω και με μαλακία. Αλλιώς δεν μετράει.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
Duke Nukem
Muted

τι να εγινε αραγε εδω?
:huh:

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Ε ολο μαλακιες ελεγε ο λευκος αητος!!! Καποιος επρεπε να του βουλωσει το στομα!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο νόμος του Picker απευθύνεται στον καυλιάρη μοναχικό άντρα που έχει την ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ να γαμά και να χύνει σε λίγο χρόνο και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Αυτή είναι η περηφάνεια μας απέναντι στα λαμόγια.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
αλλαξε οσο μιλαμε απο Muted σε Banned... :priest:

Stories

Νέο!