Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
αλλαξε οσο μιλαμε απο Muted σε Banned...
αλλαξε οσο μιλαμε απο Muted σε Banned...
Τυπε εχασες τη πρωτοκαθεδρεια...,
Ερχονται δυνατοι μαλακες οπως πουσταλεκος βανακιας και νικοσπλατ να σου παρουν τα πρωτεια του μιστερ μαλακα.... :
Εκτος αν ο στεκας κανει τα μαγικα του και σε σωσει!
:S
Αυτό δεν παίζει με τίποτα τύπε....
Είμαι φανατικός του fair play και ως προεδρος της BOUEFA παλευω για το καθαρο παιχνίδι.
Ποτέ δεν θα παρεμβω στην διαμόρφωση ενός αποτελέσματος. Οποιος το κανει αυτό τιμωρείται παραδειγματικά, δες τι εγινε με τον Αλεκος2.
Ο νόμος του Picker απευθύνεται στον καυλιάρη μοναχικό άντρα που έχει την ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ να γαμά και να χύνει σε λίγο χρόνο και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Αυτή είναι η περηφάνεια μας απέναντι στα λαμόγια.
Ο πικερακος έχει βαφτίσει το κοκοράκι μάγκα. Α ρε κατακαημένε αγάμητε.....
Πόσο γελοίος μπορεί να είσαι για να λες αγάμητο κάποιον που γαμάει 4 γυναίκες τη βδομάδα;
χαρακτηριστικη ιδιότητα του μαλάκα άντρα
καλά είναι αλλά πολλά τα φράγκα ρε για πουτάνες..120 ευρώ θες περίπου την βδομάδα..
Τυπε μου προσπαθω να καταλαβω πως γαμιοντας 4 πουτανες των 10ευρω εκαστη την βδομαδα μας κανει 120 ευρω αλλα δυστυχως το δημοτικο που τελειωσα δεν με βοηθαει... :S :S :S
Πόσο γελοίος μπορεί να είσαι για να λες αγάμητο κάποιον που γαμάει 4 γυναίκες τη βδομάδα;
Πικερ ποση ωρα κρατησαν τα 4 γαμησια σου συνολικά? 20 λεπτά? η τσατσα ποσες φορες σου κτυπησε την πόρτα να τελειώνεις?
Σχεδόν ποτέ δεν μου χτυπάνε την πόρτα γιατί συνήθως από τη στιγμή που το βάζω μέσα δεν αντέχω πάνω από 3 λεπτά. :-*
Όταν το βάζω μέσα είμαι συνήθως τούρμπο και έτοιμος να χύσω μετά από το καθάρισμα και το γλείψιμο των ποδιών.
Σχεδόν ποτέ δεν μου χτυπάνε την πόρτα γιατί συνήθως από τη στιγμή που το βάζω μέσα δεν αντέχω πάνω από 3 λεπτά. :-*
Ηλίθιε πότε τράβηξες την τελευταία σου μαλακία; Χθες; Προχθές; Εγώ το 2010. :-*
Σχεδόν ποτέ δεν μου χτυπάνε την πόρτα γιατί συνήθως από τη στιγμή που το βάζω μέσα [size=30pt]δεν αντέχω πάνω από 3 λεπτά[/size]. :-*