ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
την απαξιωσες τωρα τυπε :S :S :SΠιο πιθανο το κοβω τυπε να πηγαινει στο Χαρβαντ για πυρηνικος φυσικος... :S :S :S
την απαξιωσες τωρα τυπε :S :S :SΠιο πιθανο το κοβω τυπε να πηγαινει στο Χαρβαντ για πυρηνικος φυσικος... :S :S :S
- Κολωνού 30 1ος όροφος: Όλγα και Αλίνα. Τις πήρα και τις δύο διαδοχικά γιατί η Όλγα - που δοκίμασα για 1η φορά - δεν μου πολυάρεσε ούτε εμφανισιακά ούτε στον τρόπο που το κάνει και έτσι τελείωσα με τη γλυκιά μου Αλίνα.
σεξ, άχυστος, μπουρδέλα.
ρε πικερ αν εισαι αντρας δεν πρεπει καποτε να μας ποσταρεις και καμμια ωραια γυναικα να μας τραγουδησει? ολο αντρες μας βαζεις τι γουστα εχεις πια?Το τραγούδι της ημέρας:
Για τη Κορίνα δεν λέμε και τις σπουδές της για τη μελλοντική επαγγελματική της αποκατάσταση;εσυ για ποιον μιλας ?
ρε πικερ αν εισαι αντρας δεν πρεπει καποτε να μας ποσταρεις και καμμια ωραια γυναικα να μας τραγουδησει? ολο αντρες μας βαζεις τι γουστα εχεις πια?
Βέβαια, θα μου πει κάποιος: "Αν φύγεις άχυστος αλλά το έχεις βάλει μέσα δεν μετράει για σεξ;" Τυπικά, ναι, μετράει για σεξ. Μπορείς να πας σπίτι και να τελειώσεις μόνος σου και να το μετρήσεις για σεξ. Αλλά επειδή ο νόμος του Picker - παρά τα όσα νομίζουν κάποιοι - ενδιαφέρεται ακριβώς ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ του σεξ, σε προτρέπει να μη φεύγεις άχυστος από τα μπουρδέλα.
Πιο πιθανο το κοβω τυπε να πηγαινει στο Χαρβαντ για πυρηνικος φυσικος... :S :S :S
Για την ποιότητα του σεξ και την αποδοχή του θηλυκού θα συμφωνήσω εν μέρει με αστερίσκους αφού με προϋποθέσεις μπορεί και στον πορνικό χώρο να πετύχεις γαμησάρες,εκεί που διαφωνώ είναι ότι για να είναι απολαυστικό πρέπει να ντοπαριστείς για να κάνεις μαραθώνιο πηδήματος σαν πορνοστάρ,που στο κάτω-κάτω αυτός κονομάει και ρισκάρει την υγεία του... Έχω την πεποίθηση ότι ''ουκ εν τω πολλώ το ευ''...
μετράει για σέξ να εκσπερματίσεις στα 10" χωρίς στύση με μαρουλιασμένο πέος με αγχωμένη ψευτοπαρατριψη και ημιδιειδσδυση στον κολπο πόρνης που κάνει αγγαρεία και σε σιχένεται και κοιτάει πως να σου πάρει το δεκάρικο και δεν μετράει για σέξ το ολονύχτιο σφυροκόπημα που δεν οδηγεί σε εκσπερμάτιση λόγω υπερδιάτασης βολβοσηρραγγωδων σωματίων λόγω υπερκαύλας και υπερδοσολογίας σιλδεναφίλης πχ γιατί φευγεις "άχυστος" ...
Συνεχιζεται το γλεντι του ριγορμορτη τυπε πικερ!!
Σε γλεντανε κι αυτος κι ο στεκας εντος εδρας!!! :S