Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
- Κολωνού 30 1ος όροφος: Όλγα και Αλίνα. Τις πήρα και τις δύο διαδοχικά γιατί η Όλγα - που δοκίμασα για 1η φορά - δεν μου πολυάρεσε ούτε εμφανισιακά ούτε στον τρόπο που το κάνει και έτσι τελείωσα με τη γλυκιά μου Αλίνα.

Αυτό που έκανα χθες αποτελεί κλασικό παράδειγμα της πρέπουσας συμπεριφοράς μας κατά το νόμο όταν δεν τελειώνουμε με την πρώτη μας κατάθεση. Ξαναδίνουμε λεφτά στην ίδια ή σε άλλη κοπέλα προκειμένου να μη φύγουμε άχυστοι. Αυτό φυσικά μετράει για 1 φορά σεξ. Οι φορές που μετράς ότι κάνεις σεξ δεν μπορεί να είναι περισσότερες από τις φορές που χύνεις.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Βέβαια, θα μου πει κάποιος: "Αν φύγεις άχυστος αλλά το έχεις βάλει μέσα δεν μετράει για σεξ;" Τυπικά, ναι, μετράει για σεξ. Μπορείς να πας σπίτι και να τελειώσεις μόνος σου και να το μετρήσεις για σεξ. Αλλά επειδή ο νόμος του Picker - παρά τα όσα νομίζουν κάποιοι - ενδιαφέρεται ακριβώς ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ του σεξ, σε προτρέπει να μη φεύγεις άχυστος από τα μπουρδέλα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ρε πικερ αν εισαι αντρας δεν πρεπει καποτε να μας ποσταρεις και καμμια ωραια γυναικα να μας τραγουδησει? ολο αντρες μας βαζεις τι γουστα εχεις πια?

Δεν μπορώ να ταυτιστώ με γυναίκες τραγουδίστριες. Τι ξέρουν οι γυναίκες από μοναχικότητα και από βαθύτερη σκέψη; Είναι πολύ ρηχές προσωπικότητες γενικά. Για να τις γαμάμε μόνο είναι καλές.  :sunglasses:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Βέβαια, θα μου πει κάποιος: "Αν φύγεις άχυστος αλλά το έχεις βάλει μέσα δεν μετράει για σεξ;" Τυπικά, ναι, μετράει για σεξ. Μπορείς να πας σπίτι και να τελειώσεις μόνος σου και να το μετρήσεις για σεξ. Αλλά επειδή ο νόμος του Picker - παρά τα όσα νομίζουν κάποιοι - ενδιαφέρεται ακριβώς ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ του σεξ, σε προτρέπει να μη φεύγεις άχυστος από τα μπουρδέλα.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

μετράει για σέξ να εκσπερματίσεις στα 10" χωρίς στύση με μαρουλιασμένο πέος με αγχωμένη ψευτοπαρατριψη και ημιδιειδσδυση στον κολπο πόρνης που κάνει αγγαρεία και σε σιχένεται και κοιτάει πως να σου πάρει το δεκάρικο και δεν μετράει για σέξ το ολονύχτιο σφυροκόπημα που δεν οδηγεί σε εκσπερμάτιση λόγω υπερδιάτασης βολβοσηρραγγωδων σωματίων λόγω υπερκαύλας και υπερδοσολογίας σιλδεναφίλης πχ γιατί φευγεις "άχυστος" ...

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

μόνο για συνθλιψη κρανίου σε στέρεη επιφάνεια πλέον  :headbang: , έχει καεί ο εγκέφαλος

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Για την ποιότητα του σεξ και την αποδοχή του θηλυκού θα συμφωνήσω εν μέρει με αστερίσκους αφού με προϋποθέσεις μπορεί και στον πορνικό χώρο να πετύχεις γαμησάρες,εκεί που διαφωνώ είναι ότι για να είναι απολαυστικό πρέπει να ντοπαριστείς για να κάνεις μαραθώνιο πηδήματος σαν πορνοστάρ,που στο κάτω-κάτω αυτός κονομάει και ρισκάρει την υγεία του... Έχω την πεποίθηση ότι ''ουκ εν τω πολλώ το ευ''...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.102
Πόντοι
41.129
περα απο την πλακα το κορινακι θα ειναι εδω σε καμμια εβδομαδα ανανεωμένη πανέμορφη και σεξυ οπως πάντα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Για την ποιότητα του σεξ και την αποδοχή του θηλυκού θα συμφωνήσω εν μέρει με αστερίσκους αφού με προϋποθέσεις μπορεί και στον πορνικό χώρο να πετύχεις γαμησάρες,εκεί που διαφωνώ είναι ότι για να είναι απολαυστικό πρέπει να ντοπαριστείς για να κάνεις μαραθώνιο πηδήματος σαν πορνοστάρ,που στο κάτω-κάτω αυτός κονομάει και ρισκάρει την υγεία του... Έχω την πεποίθηση ότι ''ουκ εν τω πολλώ το ευ''...

στην απολαυση είμαστε ασύδοτοι πλεονέκτες φίλε μου

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
μετράει για σέξ να εκσπερματίσεις στα 10" χωρίς στύση με μαρουλιασμένο πέος με αγχωμένη ψευτοπαρατριψη και ημιδιειδσδυση στον κολπο πόρνης που κάνει αγγαρεία και σε σιχένεται και κοιτάει πως να σου πάρει το δεκάρικο και δεν μετράει για σέξ το ολονύχτιο σφυροκόπημα που δεν οδηγεί σε εκσπερμάτιση λόγω υπερδιάτασης βολβοσηρραγγωδων σωματίων λόγω υπερκαύλας και υπερδοσολογίας σιλδεναφίλης πχ γιατί φευγεις "άχυστος" ...

Του ΗΛΙΘΙΟΥ του παραθέτεις επιστημονικές έρευνες και αυτός συνεχίζει να λέει τα δικά του. Και τα δύο λοιπόν ΗΛΙΘΙΕ μετράνε για σεξ. Το είπα και πιο πάνω ότι από τη στιγμή που υπάρχει διείσδυση υπάρχει και σεξ, ανεξάρτητα αν χύσεις ή όχι. ΕΣΥ είσαι αυτός που δεν αποδέχεται τα αυτονόητα, όχι εγώ!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι το καλό σεξ είναι αυτό που τελειώνει με οργασμό είτε στα 3 ή στα 33 λεπτά. Τι να το κάνεις ρε ΗΛΙΘΙΕ το ολονύχτιο γαμήσι αν δεν μπορείς με τίποτα να τελειώσεις; Γουστάρεις καλύτερα να τελειώνεις μόνος μετά στην τουαλέτα;;;

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Συνεχιζεται το γλεντι του ριγορμορτη τυπε πικερ!!

Σε γλεντανε κι αυτος κι ο στεκας εντος εδρας!!! :S

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΚΑΛΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΞ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΧΥΣΙΜΟ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ.

Picker  :rockon:

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
μόλις απαξίωσες το θάνο ασκητή finger picker  :o :o :o

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom