Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
εγω μια φορά ειχα παει σε κορασίδα στο μετάξι και η ιδια μιας και γνωριζομασταν μου ζήτησε να της γλείψω το μουνι γιατι το ειχε πελωρια αναγκη.. ελα όμως που μαλλον δεν ημουν στα καλυτερα μου εκεινη την ημέρα
αλλα και αυτή βρισκόταν σε μια υπερένταση και δε μπορούσε να ικανοποιηθεί με τίποτα. δε με αφησε να την γαμησω και συνεχως μου έλεγε γλειφε γλειφε
τελικα δεν κατάφερα να την κανω να χυσει με αποτελεσμα να φυγει με νευρα απο το δωμάτιο.  :rockon:
τυπε γιατι δεν εδωσες αλλο ενα δεκαρικο για να χει η κορασιδα πιο πολυ χρονο να μπορεσει να χυσει :think: :S :S :S

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.059
Πόντοι
41.129
τυπε γιατι δεν εδωσες αλλο ενα δεκαρικο για να χει η κορασιδα πιο πολυ χρονο να μπορεσει να χυσει :think: :S :S :S

μυστη μου δε θα ειχε νοημα να δώσω ξανα αντίτιμο,ειμασταν σε κακη φορμα και οι δύο εκεινη την ημέρα.εγω να φανταστείς απλως πέρασα απο τον οικο που δούλευε για να της παω τσιγάρα που μου ζητησε αλλιως δε θα εβγαινα απο το σπιτι μου μεσα στο καταχειμωνο.τι να κανω... η αγαπη μου για τις πουτανες με εχει κανει ντελιβερα τους.με κανουν οτι θέλουν.

Επισκέπτης
Το νου σου Πικεροτυπε...το νου σου. :S :S :S

Στη σύλληψη μιας ιερόδουλης, η οποία πυροβόλησε πελάτη στο κεφάλι γιατί δεν ήταν καλός στο σεξ, προχώρησε η αστυνομία στο Έβερετ της Ουάσινγκτον, στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, που αποκάλυψε η Everett Heralld, η 21χρονη παραδέχτηκε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, την πράξη της, τονίζοντας ότι προέβη στην εν λόγω κίνηση "γιατί έκανε λάθος μια σεξουαλική πράξη". Το περιστατικό συνέβη στο σπίτι του πελάτη, στα τέλη Οκτωβρίου.

Η κοπέλα, μετά τον πυροβολισμό, άφησε αβοήθητο τον 36χρονο, ο οποίος, ως εκ θαύματος βρέθηκε ζωντανός αλλά χωρίς να μπορεί να μιλήσει, τρεις μέρες αργότερα.

Ντετέκτιβ, που ασχολήθηκε με την υπόθεση, έγραψε, σύμφωνα με την My Everett News: "Στο τέλος είπε ότι πυροβόλησε το θύμα δύο φορές στο κεφάλι γιατί δεν απέδιδε καλά στο στοματικό σεξ και δεν ήξερε πώς να του το πει".

Η 21χρονη κατηγορείται, επίσης, ότι έκλεψε το πορτοφόλι του άνδρα και ξόδεψε 10.000 δολάρια. Το περιφερειακό δικαστήριο του Έβερετ αποφάσισε να την αφήσει ελεύθερη με εγγύηση 1 εκατ. δολαρίων, ποσό που δικαιολογείται από το γεγονός ότι σε βάρος της εκκρεμούν 13 εντάλματα.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Βέβαια είναι απορίας άξιο γιατί τους καίει τόσο πολύ, αφού ο νόμος απευθύνεται στον μοναχικό, αντικοινωνικό, φαλλοκράτη άντρα που δεν έχει τον τρόπο να ρίχνει γκόμενες, δεν του αρέσει να κάνει παρέα μαζί τους, δεν είναι γλείφτης και είναι πολύ εγωιστής για να αλλάξει τους τρόπους του ώστε να γίνει αρεστός στο μουνί. Ο νόμος του Picker απευθύνεται εν ολίγοις στον άντρα που θέλει να γαμήσει και αντιλαμβάνεται ότι για διάφορους λόγους τα μπουρδέλα είναι η μόνη του επιλογή.  :sunglasses:

Εδω είπες την αλήθεια πικέρ.... δεν έχεις τον τρόπο να ρίχνεις γκόμενες  :grin:

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
είναι απορίας άξιο γιατί τους καίει τόσο πολύ

Τύπε η μελέτη των σχολίων σε αυτό το νήμα μπορεί να εξάγει χρήσιμα ψυχιατρικά και κοινωνιολογικά συμπεράσματα. Με το λίγο που έχω κοιτάξει είναι ανατριχιαστικά.  :S

sketos.askepos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2015
Κριτικές
4
Like
55
Πόντοι
0
:headbaning2: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
Δεν μπορώ να ταυτιστώ με γυναίκες τραγουδίστριες. Τι ξέρουν οι γυναίκες από μοναχικότητα και από βαθύτερη σκέψη; Είναι πολύ ρηχές προσωπικότητες γενικά. Για να τις γαμάμε μόνο είναι καλές.  :sunglasses:

xaxaxaxaxa so sad but true

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
Τύπε η μελέτη των σχολίων σε αυτό το νήμα μπορεί να εξάγει χρήσιμα ψυχιατρικά και κοινωνιολογικά συμπεράσματα. Με το λίγο που έχω κοιτάξει είναι ανατριχιαστικά.  :S

για δωστα αν θελεις

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εδω είπες την αλήθεια πικέρ.... δεν έχεις τον τρόπο να ρίχνεις γκόμενες  :grin:

Δεν τον έχω και δεν θέλω να τον αποκτήσω. Είναι γλοιώδης και εμετικός ο τρόπος που απαιτείται για να ρίχνεις γκόμενες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
"Είμαι άντρας, είσαι γυναίκα. Θέλω να σε γαμήσω τώρα." Αυτό είναι το μόνο φλερτ που είμαι διατεθειμένος να κάνω.  :-*

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν μου αρέσει καν να παίρνω την άδεια μιας γκόμενας για να τη γαμήσω.
Ποιο είναι το κάθε βρωμόμουνο που θα μου πει "όχι";

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Μπορεί ο Πίκερ να είναι λίγο ακραίος σε βαθμό ιδεοληψίας, αλλά και όλοι αυτοί που δηλώνουν σχεσάκηδες και τα βάζουν με τα μπουρδέλα, τις πουτάνες και τους μπουρδελιάρηδες μέσα σε ένα σάιτ το οποίο αφορά πουτάνες δεν πάνε καθόλου πίσω.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
"Είμαι άντρας, είσαι γυναίκα. Θέλω να σε γαμήσω τώρα." Αυτό είναι το μόνο φλερτ που είμαι διατεθειμένος να κάνω.  :-*

αυτο ειναι το θεμιτο

αλλα τα θηλυκα ειναι παραξενα ζωα

θα φας παλλες τσαντιες στο κεφαλι και μπινελικια

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
αυτο ειναι το θεμιτο

αλλα τα θηλυκα ειναι παραξενα ζωα

θα φας παλλες τσαντιες στο κεφαλι και μπινελικια
Δυστυχώς ο άντρας αναγκάζεται να παίξει το ηλίθιο παιχνίδι της γυναίκας και να κάθεται να βγαίνει τον ένα καφέ μετά τον άλλον σαν γυναικούλα, για να την πείσει ότι υπάρχει έστω και η μικρή προοπτική σχέσης, ενώ το μόνο που τον νοιάζει άμεσα είναι να πηδήξει. Η σχέση έρχεται ή όχι μετά.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Από τη στιγμή που ο βιασμός είναι ποινικό αδίκημα, η μόνη λύση για τον ευθύ αντικοινωνικό άντρα είναι τα μπουρδέλα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Από τη στιγμή που ο βιασμός είναι ποινικό αδίκημα, η μόνη λύση για τον ευθύ αντικοινωνικό άντρα είναι τα μπουρδέλα.
Η ψευτοηθική και ο παραλογισμός της κοινωνίας σε κάνουν, θέλοντας και μη, αντικοινωνικό. Όπου γυρίσεις και κοιτάξεις, τα πάντα ευνοούν της γυναίκες και είναι αντίξοα για τον άντρα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και πόσο ηλίθια μπορεί να είναι άτομα σαν τον rigormortis που προσπαθούν να μιλήσουν σε πραγματικούς μπουρδελιάρηδες για τη δήθεν "υπεροχή του συναινετικού σεξ με μία καυλωμένη γκόμενα"; Λες και μας ενδιαφέρει εμάς η συναίνεση.  :grin:

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Μπορεί ο Πίκερ να είναι λίγο ακραίος σε βαθμό ιδεοληψίας, αλλά και όλοι αυτοί που δηλώνουν σχεσάκηδες και τα βάζουν με τα μπουρδέλα, τις πουτάνες και τους μπουρδελιάρηδες μέσα σε ένα σάιτ το οποίο αφορά πουτάνες δεν πάνε καθόλου πίσω.

Σε ένα σάιτ για μπουρδέλα υπάρχουν τόσα μέλη που βρίζουν έναν τύπο επειδή γαμάει σε μπουρδέλα... Τελικά όντως μας ψεκάζουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom