Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
Σε γαμάω και το ξέρεις. Σας καίει που σας ξεμπροστιάζω άνανδρα λαμόγια. Σας γαμάμε τις γυναίκες και τις γκόμενες.  :birdman:

Kοίτα, το κωλοδαχτύλιασμα είναι ανδρικό σπορ και αυτοί οι άνανδροι δεν το κατέχουν.  :orchestra: :orchestra:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μαλάκα Barock αυτό με το κωλοδάχτυλο που λέτε συνέχεια είναι άλλη μια μαλακία σας επειδή δεν μπορείτε να μου τη βγείτε στα ίσια. Εγώ ΠΟΤΕ δεν έχω πει ότι ζητάω κωλοδάχτυλο. Έχω γαμήσει εκατοντάδες γυναίκες και μόνο 3-4 θυμάμαι να με έχουν δαχτυλιάσει. Και αυτό έχει συμβεί ελάχιστες φορές. Αλλά τόσο γελοίοι που είστε εξηγείται το κόλλημά σας.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είμαστε σε ένα site για μπουρδέλα και έχω κάτι γελοία υποκείμενα δεξιούς "άντρακλες" να μου τη λένε επειδή έχω δεχτεί κωλοδάχτυλο από 3-4 γυναίκες μεταξύ των εκατοντάδων που έχω γαμήσει. Μιλάμε για μεγάλους στόκους!

Επισκέπτης
Είμαστε σε ένα site για μπουρδέλα και έχω κάτι γελοία υποκείμενα δεξιούς "άντρακλες" να μου τη λένε επειδή έχω δεχτεί κωλοδάχτυλο από 3-4 γυναίκες μεταξύ των εκατοντάδων που έχω γαμήσει. Μιλάμε για μεγάλους στόκους!
έκατσες και το φαγες όμως ρε τύπε το κωλοδάχτυλο

κι εμένα έχουν πάει πολλάκις να με δαχτυλιάσουν αλλά πεταγόμουν σα να με χτύπαγε ρεύμα

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
έκατσες και το φαγες όμως ρε τύπε το κωλοδάχτυλο

κι εμένα έχουν πάει πολλάκις να με δαχτυλιάσουν αλλά πεταγόμουν σα να με χτύπαγε ρεύμα
Εξεταση προστατη εχεις κανει ποτε;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και τι είναι ρε μαλάκα Bardamu το κωλοδάχτυλο από γυναίκα; Τόσο πολύ φοβάσαι μη σου αρέσει; Α ρε μαλάκες που είστε!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
Μαλάκα Barock αυτό με το κωλοδάχτυλο που λέτε συνέχεια είναι άλλη μια μαλακία σας επειδή δεν μπορείτε να μου τη βγείτε στα ίσια. Εγώ ΠΟΤΕ δεν έχω πει ότι ζητάω κωλοδάχτυλο. Έχω γαμήσει εκατοντάδες γυναίκες και μόνο 3-4 θυμάμαι να με έχουν δαχτυλιάσει. Και αυτό έχει συμβεί ελάχιστες φορές. Αλλά τόσο γελοίοι που είστε εξηγείται το κόλλημά σας.

Και στο κατούρημα πάντα λέμε οτι πάνω από 2-3 τινάγματα πλέον είναι μαλακία. Έτσι πάει και με το κωλοδαχτύλιασμα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
Μπαρδαμου ο πικερ δεν έχει τέτοιους φόβους πλέον, ξέρει οτι του αρέσει και το ζητάει εναγωνίως.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και το φοβερό ξέρεις ποιο είναι; Ότι τα άτομα που μου τη λένε για τα 3-4 κωλοδάχτυλα που έχω φάει είναι κατά βάθος κάτι τραβεστολάγνοι ενώ εγώ σιχαίνομαι και στην ιδέα ακόμη να γαμηθώ με άτομο που έχει κάνει αλλαγή φύλου.  :2funny:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Σε γαμάω και το ξέρεις. Σας καίει που σας ξεμπροστιάζω άνανδρα λαμόγια. Σας γαμάμε τις γυναίκες και τις γκόμενες.  :birdman:

Εχεις γαμησει ποτε την γκομενα άλλου?

Εδω μετρας για γκομενα την τσατσα ρε χαζουλη...

Αντε βρε αχρηστε μιλας με 6 γκομενες που γαμησες μεχρι τα 40 σου, που θα ηταν μπαζα ή τυφλες για να σου κατσουν!!!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Γιωργο δεν δεχομαι ότι ενας πουτανιαρης μπορεί να είναι και ρουφιανος.

Ο πικερ είναι η ντροπη του ανδρικού φύλου, ολοι οι πουτανιαριδες πρεπει να αναθεματησουν τον πικερ και τις αρρωστες ιδέες του.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το λαμόγιο ο Στέκας και το τσιράκι του ο Γάσπαρης που αντιγράφει ενημερώσεις: 2 τυπικοί εκπρόσωποι της δεξιάς στην Ελλάδα. 2 γελοία υποκείμενα που θεωρούν ρουφιάνο αυτόν που καταδίδει ένα λαμόγιο. Αυτή είναι η σημερινή ΝΔ δυστυχώς.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΕΞ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΝ ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.

STEKAS72  :rockon:

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
6
Στέκα εδώ ο Λίλας χώνει ολόκληρα κούτσουρα,τα δάκτυλα του κ.Πίκερ σε πειράξανε?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Οι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες δίνουμε στεγνά τα λαμόγια στις γυναίκες τους και τις γαμάμε σαν πουτάνες.  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom