Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Αυτή η χώρα έχει ένα τεράστιο ηθικό πρόβλημα και έχει ανάγκη μια διαφορετική επανάσταση. Μια σταυροφορία ήθους!

Ξεκίνα από τον εαυτό σου σταματώντας να ζητάς δάκτυλα στον κώλο σου πουστάρα

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Αν ο καθε παντρεμενος ελεγε στη γυναικα του εισαι ελευθερη να γαμηθεις τοτε σχεδον ολες θα γαμιοντουσαν. Ισως να μην υπηρχε αναγκη για πορνεια. Η γυναικα συμβιβαζεται στο κρυφο κ επιλεγμενο κερατο λογω του αντρα της. Δεν ειναι λοιπον μονο τα ψεμματα που κρατανε τη γυναικα αυτη μακρια απο το γαμευτικο συνολο. Εδω κανεις λαθος. Ειναι κ η πιεση απο τον αντρα της να περιορισει τη φυσικη της σεξουαλικοτητα. Η καλλιεργεια της ιδεας οτι θα τον προδωσει αν γαμηθει.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Αγαπαμε πικκερ γιατι ειναι ο γνησιος μοναχικος μπουρδελιαρης παλαιας κοπης!
Αυτο που ολοι μας θα θελαμε να ειμαστε αλλα δε μπορουμε γιατι μας εμποδιζουν γυναικες, γκομενες κλπ...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.147
Πόντοι
1.686
PICKER ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΩΣΤΑ ΛΑΔΑΚΗ.ΔΕ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ :huh: >:( >:(

:hi: :hi:

Σε ευχαριστώ Trial, αλλά συγχωρώ τον Πικεράκο

διότι χάρη σε αυτόν, γάμησα την Κορίνα , που δεν
είχα καταλάβει ότι θα ήταν καλή μέσα.
Δεν πέρναγα μαζί της, νόμιζα ότι θα ήταν τυπική.
Μετά την κλάψα του Πίκερ, είπα να περάσω μαζί της,
πριν λίγους μήνες , και ήταν πολύ καλή μέσα.
Η πούτσα μου ήταν πολύ σκληρή για πάρτη της
και την σφυροκοπούσα στο στενό μουνάκι της
ενώ φιλούσα το λαιμό της, και με έσφιγγε και
σήκωνε ψηλά τα πόδια !  :rockon:

Είναι καβλιάρα, ζώδιο ζυγός απότι μου είπε,
και την έχω γαμήσει περίπου 10 φορές.
Καλή περίπτωση, την διασκέδαση μου την
οφείλω στο Πικεράκο !

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.147
Πόντοι
1.686
Αγαπαμε πικκερ γιατι ειναι ο γνησιος μοναχικος μπουρδελιαρης παλαιας κοπης!
Αυτο που ολοι μας θα θελαμε να ειμαστε αλλα δε μπορουμε γιατι μας εμποδιζουν γυναικες, γκομενες κλπ...

Ο Πικεράκος είναι προστατευόμενο είδος !  :rockon: :rockon:

Σαν την καρέτα- καρέτα.

Είναι πουτανοκαψουράκος - πουτανοκαψουράκος !

:2funny: :2funny: :2funny:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
πικερ δασκαλε πες μας κατι

μετα την σχεση σου ποσο ευκολο σου ηταν να εφαρμοσεις τον νομο?

Βανακια ο πικερ δεν εχει κανει σχεση ποτέ, οπότε δεν ξερει πως ειναι να εχεις γκομενα.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Καλά, με τον Λαδάκη δεν ασχολούμαι γιατί είναι αστείος... Ο Στέκας όμως θα πρέπει να ξέρει ότι και να μην το πει ο ίδιος στη γυναίκα του (ότι πάει στα μπουρδέλα) θα της το σφυρίξει κάποιος γνήσιος μοναχικός μπουρδελιάρης που δεν είναι κορόιδο και σέβεται τον εαυτό του. ΛΑΜΟΓΙΑ Η ΑΣΥΛΙΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Από εδώ και πέρα θα μιλήσει η αλήθεια!!!

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση χαζουλη Πικερ...Ολοι οι κολλητοί μου είναι γνησιοι πουτανιάριδες, δεξιοί με γυναικες/γκομενες και παιδιά, που αγαπανε την πατρίδα, την θρησκεία και την Οικογένεια.

Η γυναικα μας είναι ψηλα, δεν την ταλεπωρουμε με λεπτομερειες, οπως με  :fuck2: σε πουτάνες ή γκόμενες. Με τους κολλητους μου κανουμε ακριβώς τα ίδια!  :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ο Στέκας αποτελεί τη ντροπή της δεξιάς. Ευτυχώς οι γνήσιοι δεξιοί που εγώ ξέρω και μιλάω είναι εξακριβωμένα τίμιοι απέναντι στη σύντροφό τους και χλευάζουν αυτό το ανάρχιδο λαμόγιο. Στέκα λαμόγιο ντροπιάζεις αισχρά το κόμμα της ΝΔ!

Να ξερες τι γελιο θα ριχνουν πισω από την πλατη σου χαζουλη πικέρ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.778
Πόντοι
10.686
Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση χαζουλη Πικερ...Ολοι οι κολλητοί μου είναι γνησιοι πουτανιάριδες, δεξιοί με γυναικες/γκομενες και παιδιά, που αγαπανε την πατρίδα, την θρησκεία και την Οικογένεια.

Η γυναικα μας είναι ψηλα, δεν την ταλεπωρουμε με λεπτομερειες, οπως με  :fuck2: σε πουτάνες ή γκόμενες. Με τους κολλητους μου κανουμε ακριβώς τα ίδια!  :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:
Κι αν η γυναίκα σου (ή η χ γυναίκα,μην παρεξηγηθώ...) κάνει ακριβώς τα ίδια με τις φίλες της; :think:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ο παντρεμενος με την αφρατη γυμνασμενη γυναικαρα του, το σπιτακι του, το εξοχικο, τη μεζονετα στο χωριο και καποια τιμια δουλιτσαεργασία ως στελεχος σε πολυεθνική, δεν ειναι προλεταριος.

Οι πεινασμενες μαζες θα εισβαλλουν στο σπιτι του, θα τον δεσουν και θα γαμησουν τη γυναικα του μπροστα του.Καλα κρασιά!!!!!

Στο διορθωσα λιγο τυπε, να περιγραφεις ποιο σωστά... :grin:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Κι αν η γυναίκα σου (ή η χ γυναίκα,μην παρεξηγηθώ...) κάνει ακριβώς τα ίδια με τις φίλες της; :think:

Δεν τα κανει τυπε...ασχολείται με τα παιδιά και με το σπιτι.

Ασε που εργάζεται, οποτε δεν εχει χρόνο... αν θελει να βγεί, βγαινουμε μαζί με φιλικά ζευγάρια.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μαλάκα Στέκα στη δουλειά που πάει η γυναίκα σου γαμιέται με άλλους.  :knockinb:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Πριν ενα μηνα ηταν στο Μετρο ενας μεσηλικας και μιλαγε στο κινητο με φιλο του.

-Σημερα θα τελειωσουν ολα,θα παμε εκει να τη πιασουμε επ αυτοφορω.Τη παρακολουθω μερες οπως ειπαμε και δυστυχως ετσι ειναι οπως τα υποψιαζοσουν.Αλλα να σου κανει τετοιο πραγμα;Της εχεις σπιταρωνα,αυτοκινητο,εξοχικο,ρουχα,οτι θελει και πηγε και σου εκανε τετοιο πραγμα;Δε μπορω να καταλαβω.

Τραγικη κατασταση.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ξεκίνα από τον εαυτό σου σταματώντας να ζητάς δάκτυλα στον κώλο σου πουστάρα

Σε γαμάω και το ξέρεις. Σας καίει που σας ξεμπροστιάζω άνανδρα λαμόγια. Σας γαμάμε τις γυναίκες και τις γκόμενες.  :birdman:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κάτι γελοία υποκείμενα σαν τον Στέκα είναι αυτοί που την πατάνε στο τέλος χοντρά. Όταν του ζητήσει η γυναίκα του διαζύγιο και του εκδικάσει καμιά διατροφή θα του κοπεί μια και καλή το γέλιο του μαλάκα.

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Σε γαμάω και το ξέρεις. Σας καίει που σας ξεμπροστιάζω άνανδρα λαμόγια. Σας γαμάμε τις γυναίκες και τις γκόμενες.  :birdman:

Ανεβασε φωτογραφια με γρυλισμα

Τα δοντια εξω νευρο κτλ

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πάντως είναι γελοίοι οι περισσότεροι δεξιοί δυστυχώς. Θυμάμαι και τον zeljko τι καραγκιόζης ήταν. Το έπαιζε μεγάλος γαμιάς και ότι κερατώνει τη γυναίκα του αβέρτα και τελικά του ξέφυγε ότι δεν ξέρει ούτε τι κάνει κάθε μέρα η γυναίκα του ούτε τι λεφτά βγάζει. Τέτοια περίπτωση είναι και ο Στέκας.

:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom