barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.063
- Πόντοι
- 5.506
στεκα γιατι ασχολειστε με τον πικερ
Ειμαι ψυχιατρος γιωργο
στεκα γιατι ασχολειστε με τον πικερ
ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΕΞ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΝ ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.
STEKAS72
Στέκα εδώ ο Λίλας χώνει ολόκληρα κούτσουρα,τα δάκτυλα του κ.Πίκερ σε πειράξανε?
20000000 εκατομυρια γκομενεςκαι ειχαμε αρκετες γκομενες στη μεχρι τωρα ζωη μας
20000000 εκατομυρια γκομενες
και ειχαμε αρκετες γκομενες στη μεχρι τωρα ζωη μας
ρε πικερ εχεις αλλαξει 54 φορες τι θα ψηφισειςΓαμιέται η ΝΔ σας λαμόγια. Στις επόμενες εκλογές όλοι οι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες ψηφίζουμε Δημοκρατική Συμπαράταξη.
ρε πικερ εχεις αλλαξει 54 φορες τι θα ψηφισεις
δωσε μια σταθερη γραμμη
Γαμιέται η ΝΔ σας λαμόγια. Στις επόμενες εκλογές όλοι οι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες ψηφίζουμε Δημοκρατική Συμπαράταξη.
Δημοκρατική Συμπαράταξη οριστικά. Με οποιονδήποτε αρχηγό.
Χαθηκε ΜΙΑ ψηφος, μεγαλη απωλεια :S
Ειμαι ψυχιατρος γιωργο
Εγω προτείνω στις επόμενες εκλογές αποχή όσο το δυνατόν μεγαλύτερη , αλήθεια αυτο που έχω ακούσει οτι με πάνω απο 51% αποχη πρέπει να πάνε όσοι βάλανε υποψηφιότητα σπίτι τους ισχύει ?Δημοκρατική Συμπαράταξη οριστικά. Με οποιονδήποτε αρχηγό.
Τον πικερ μπορείς να τον κανεις καλά τυπε?
Παει θα κλεισουν τα μπουρδελα.... ο πικερ θελει να κλεισουν τα μπουρδελα....
Εγω προτείνω στις επόμενες εκλογές αποχή όσο το δυνατόν μεγαλύτερη , αλήθεια αυτο που έχω ακούσει οτι με πάνω απο 51% αποχη πρέπει να πάνε όσοι βάλανε υποψηφιότητα σπίτι τους ισχύει ?
Σκάσε ρε λαμόγιο, ένας παρείσακτος στο site είσαι όπως και πολλοί εδώ μέσα. Λίγοι είναι οι γνήσιοι μπουρδελιάρηδες!
Σκάσε ρε λαμόγιο, ένας παρείσακτος στο site είσαι όπως και πολλοί εδώ μέσα. Λίγοι είναι οι γνήσιοι μπουρδελιάρηδες!