Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.063
Πόντοι
5.506
ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΕΞ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΝ ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.

STEKAS72  :rockon:

:rockon: και ειχαμε αρκετες γκομενες στη μεχρι τωρα ζωη μας  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
:rockon: και ειχαμε αρκετες γκομενες στη μεχρι τωρα ζωη μας  :rockon:

Γαμιέται η ΝΔ σας λαμόγια. Στις επόμενες εκλογές όλοι οι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες ψηφίζουμε Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.647
Πόντοι
6.056
Γαμιέται η ΝΔ σας λαμόγια. Στις επόμενες εκλογές όλοι οι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες ψηφίζουμε Δημοκρατική Συμπαράταξη.
ρε πικερ εχεις αλλαξει 54 φορες τι θα ψηφισεις
δωσε μια σταθερη γραμμη

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.735
Πόντοι
736
Δημοκρατική Συμπαράταξη οριστικά. Με οποιονδήποτε αρχηγό.  :rockon:
Εγω προτείνω στις επόμενες εκλογές αποχή όσο το δυνατόν μεγαλύτερη , αλήθεια αυτο που έχω ακούσει οτι με πάνω απο 51% αποχη πρέπει να πάνε όσοι βάλανε υποψηφιότητα σπίτι τους ισχύει ?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Παει θα κλεισουν τα μπουρδελα.... ο πικερ θελει να κλεισουν τα μπουρδελα....

Σκάσε ρε λαμόγιο, ένας παρείσακτος στο site είσαι όπως και πολλοί εδώ μέσα. Λίγοι είναι οι γνήσιοι μπουρδελιάρηδες!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.063
Πόντοι
5.506
Εγω προτείνω στις επόμενες εκλογές αποχή όσο το δυνατόν μεγαλύτερη , αλήθεια αυτο που έχω ακούσει οτι με πάνω απο 51% αποχη πρέπει να πάνε όσοι βάλανε υποψηφιότητα σπίτι τους ισχύει ?

Οχι, δεν ισχυει.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Σκάσε ρε λαμόγιο, ένας παρείσακτος στο site είσαι όπως και πολλοί εδώ μέσα. Λίγοι είναι οι γνήσιοι μπουρδελιάρηδες!

Οντως, εσύ ομως είσαι η επιτομή του loser πουτανιάρη.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Στέκα εγώ είμαι η επιτομή του γνήσιου μπουρδελιάρη, που γαμάει μόνο πουτάνες 4 φορές την εβδομάδα και το λέει παντού. Και είμαι γνήσιος επειδή είμαι ειλικρινής για τη ζωή μου και δεν κρύβομαι όπως εσύ. Επίσης η τσατσά ήταν γκόμενά μου γιατί δεν εκδιδόταν, το έκανε μαζί μου αφού της το πρότεινα εγώ και απλά ήθελε λίγο χαρτζιλίκι. Άρα είχα 7 γκόμενες ως τώρα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Θα σας πω τώρα γιατί αποφάσισα να ψηφίσω κεντροαριστερά. Στα κράτη που οι σοσιαλιστές εφάρμοσαν το Σουηδικό Μοντέλο για την πορνεία (Σουηδία, Νορβηγία, Γαλλία) δεν υπήρχαν οίκοι ανοχής. Είχαν ήδη καταργηθεί προ πολλού. Σε κανένα κράτος με οίκους ανοχής δεν έχει εφαρμοστεί το Σουηδικό Μοντέλο ως τώρα. Στα κράτη που είχαν ενεργούς οίκους ανοχής (Γερμανία, Ολλανδία) οι σοσιαλιστές αγωνίστηκαν για τη νομιμοποίησή τους και την πέτυχαν, την ίδια στιγμή που οι συντηρητικοί σφύριζαν αδιάφορα αγνοώντας επιδεικτικά την πορνεία. Τι δείχνει αυτό; Ότι η κεντροαριστερά είναι ικανή για το χειρότερο αλλά και το καλύτερο όσον αφορά τα συμφέροντά μας. Η κεντροδεξιά απλά δεν θέλει να ασχολείται καν με την πορνεία αντιμετωπίζοντάς την με υποκρισία και υπεροψία. Έχουμε βάσιμες ελπίδες λοιπόν ότι η κεντροαριστερά στην Ελλάδα όχι μόνο δεν θα κλείσει τα μπουρδέλα αλλά θα διευκολύνει κιόλας την ομαλή τους λειτουργία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom