Pussy wagon είναι πολύ εύκολο να μεταπηδήσεις από σχέση στις πουτάνες και από τις πουτάνες σε σχέση. Σημαντικό είναι να μην παρασύρεσαι από τη σχέση και να γαμάς με την ίδια ακριβώς συχνότητα που θα γαμούσες αν ήσουν μόνος!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Duke Nukem εγώ κάνω πολύ πιο εύκολα παρέα με έναν τίμιο παντρεμένο που δεν έχει γαμήσει ποτέ σε μπουρδέλο παρά με ένα ελεεινό λαμόγιο που έχει γυναίκα και γαμάει πουτάνες στα κρυφά. Τον πρώτο θα τον σεβαστώ και ας μην είναι μπουρδελιάρης. Ο δεύτερος για μένα είναι ένα τίποτα, ένα σιχαμένο λαμόγιο. Και σίγουρα ΔΕΝ είναι γνήσιος μπουρδελιάρης αφού δεν έχει τα αρχίδια να πει στη γυναίκα του την αλήθεια γιατί φοβάται μη μείνει μόνος. Αυτό το λαμόγιο στερεί από κάποιον τίμιο μοναχικό άντρα μια γυναίκα. Αυτό το λαμόγιο λοιπόν θα το δώσω στεγνά και θα του γαμήσω σαν πουτάνα τη γυναίκα!
Δυστυχώς βέβαια έχει κάποια βάση αυτό που έγραψες για τους "προλετάριους", καθώς σε αυτή τη χώρα βασιλεύει το ψέμα και η λαμογιά και άρα συμβαίνει οι μισοί τουλάχιστον παντρεμένοι να είναι τέτοια ελεεινά λαμόγια. Γι' αυτό όμως έφτασε η χώρα στον πάτο και ήρθαν τα μνημόνια. Γιατί τα λαμόγια στον έρωτα είναι και λαμόγια παντού! Είναι γενικά ΛΑΜΟΓΙΑ!
urban
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Δεν παιζουμε το παιχνιδι του φλερτ που μας υποβιβαζει σαν κυριαρχα αρσενικα αλλα αν πρωτα εχουμε κυριαρχησει επι ενος θηλυκου με το σεξ μετα μπορουμε να παρακαλαμε ή ρομαντζαρουμε χωρις αυτο να μας υποβιβαζει αφου η κυριαρχηση ειναι κατι μη αναιρεσιμο αν συμβει απαξ.
Παιξε λιγο Magic The Gathering να εξασκηθεις και μετα οι κανονες του Πικερ θα σου φαινονται ευκολοι.
Τέτοια σκηνικά μου έχουν αποτυπωθεί. Αυτά μένουν..
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.357
- Πόντοι
- 6.056
με τις καριολες τις ελλεεινιδεςΤέτοια σκηνικά μου έχουν αποτυπωθεί. Αυτά μένουν..
που εχει τη ξινοφατσα της χωμενη στο κινητο
αυτα τα σκηνικα ειναι για τις ταινιες
:S
urban
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
με τις καριολες τις ελλεεινιδες
που εχει τη ξινοφατσα της χωμενη στο κινητο
αυτα τα σκηνικα ειναι για τις ταινιες
:S
Χαμηλα τα ποσοστά αλλά υπάρχουν.. Να μετακινήσε περισσότερο με ΜΜΜ
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Δυστυχώς βέβαια έχει κάποια βάση αυτό που έγραψες για τους "προλετάριους", καθώς σε αυτή τη χώρα βασιλεύει το ψέμα και η λαμογιά και άρα συμβαίνει οι μισοί τουλάχιστον παντρεμένοι να είναι τέτοια ελεεινά λαμόγια. Γι' αυτό όμως έφτασε η χώρα στον πάτο και ήρθαν τα μνημόνια. Γιατί τα λαμόγια στον έρωτα είναι και λαμόγια παντού! Είναι γενικά ΛΑΜΟΓΙΑ!
Οταν ο καπιταλισμος λειτουργει υπαρχει χωρος για πλουραλισμο και ανισοτητες γιατι υπαρχει κοινωνικη κοινωνικοτητα και ο φτωχος βλεπει οτι ειναι ρεαλιστικο το ενδεχομενο να ανεβει. Οταν η κοινωνικη κινητικοτητα παυσει και αυτοι που δεν εχουν τιποτα συνειδητοποιησουν οτι θα γερασουν και θα πεθανουν στα ιδια σκατα, τοτε ξεσπανε βιαιες συγκρουσεις μεταξυ των κοινωνικων ταξεων. Ειναι ενα φυσικο φαινομενο στο οποιο φυσικα γινονται θυματα δικαιοι ανθρωποι και απο τις δυο οχθες. Ο ανθρωπος κατα βαση ειναι ζωο. Η ηθικη και η δικαιοσυνη για να υπαρξουν απαιτουν κοινωνικες προυποθεσεις.
Duke Nukem το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι ταξικό αλλά ηθικό. Η λαμογιά υπάρχει σε όλες τις κοινωνικές τάξεις σε τεράστια ποσοστά, γι' αυτό και είμαστε η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που βρίσκεται σε τόσο άθλια κατάσταση. Εδώ δεν υπάρχει η λογική της τιμιότητας και του κοινού καλού που υπάρχει σε άλλες χώρες. Εδώ ο καθένας πράττει όπως τον βολεύει και χρησιμοποιεί κάθε πονηρό και αθέμιτο μέσο με σκοπό να περνάει ο ίδιος καλά και να ξεχωρίσει από τους άλλους.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Ε αν ειναι τετοιος ο λαος σκεψου τι κοινωνικες αναταραχες θα ερθουν. Ακομα οι πολλοι τρωνε το παραμυθι οτι οπου να ναι τα πραγματα θα αρχισουν να καλυτερευουν.
Οι "προλετάριοι" στην Ελλάδα είναι οι τίμιοι και ηθικοί άνθρωποι που βλέπουν επί χρόνια τα λαμόγια γύρω τους - φτωχά και πλούσια - να περνάνε καλά με ψέματα και απατεωνιές χωρίς καμία τιμωρία. Αυτοί οι "προλετάριοι" βλέπουν τα μνημόνια ως δώρα θεού και θεωρούν την τρόικα ως τη μοναδική ελπίδα και γιατρειά γι' αυτή την ηθικά αρρωστημένη χώρα!
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Ο παντρεμενος με την αφρατη γυναικουλα του, το σπιτακι του, το εξοχικο στο χωριο και καποια τιμια δουλιτσα, δεν ειναι προλεταριος.
Οι πεινασμενες μαζες θα εισβαλλουν στο σπιτι του, θα τον δεσουν και θα γαμησουν τη γυναικα του μπροστα του.
Οι πεινασμενες μαζες θα εισβαλλουν στο σπιτι του, θα τον δεσουν και θα γαμησουν τη γυναικα του μπροστα του.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Το μπου.κομ ειναι το οπιο των φτωχων.Όπως έλεγε κι ο Τζιμάκος ότι ''από τη Μύκονο θα ξεκινήσει η επανάσταση'',λέτε να ξεκινήσει από το bou.com;
Επισκέπτης
πικερ μην το παίζεις ιδεολόγος
ΞΕΡΕΙΣ πως ξεπούλησες ότι πίστευες απλά για εφήμερες σαρκικές απολαύσεις
γι αυτό μισείς τον εαυτό σου
γι αυτό σφίγγεται η καρδιά σου όταν βλέπεις έναν νεαρό σπυριάρη μεταλά που δεν καταδέχεται να πάει με πουτάνα
τον θαυμάζεις, τον ζηλεύεις και σου θυμίζει όλα όσα ξεπούλησες λόγω αδυναμίας
υπέκυψες πικερ
πουλήθηκες
έγινες κι εσύ άλλο ένα σάπιο μέλος της ανήθικης κοινωνίας που τόσο μισείς
γι αυτό σφίγγεται η καρδιά σου όταν βλέπεις έναν νεαρό σπυριάρη μεταλά που δεν καταδέχεται να πάει με πουτάνα
υπέκυψες πικερ
πουλήθηκες
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.309
- Πόντοι
- 5.506
πικερ μην το παίζεις ιδεολόγος
υπέκυψες πικερ
πουλήθηκες
Τον απαξίωσες τον πικερ τώρα τύπε.
Έχεις δίκιο Bardamu εν μέρει. Είχα μια ρομαντική άποψη για τον έρωτα για πολλά χρόνια, μέχρι που κατάλαβα ότι αν συνέχιζα έτσι θα έμενα αγάμητος για πάντα. Έχω πει πολλές φορές ότι ο γνήσιος μπουρδελιάρης είναι αυτός που αναγκάστηκε να πέσει στα σκατά και να γίνει ένα με αυτά. Ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι στα 40 μου θα γύριζα σχεδόν κάθε μέρα στα μπουρδέλα. Τους "σπυριάρηδες μεταλλάδες" τους βλέπω ακόμα με συμπάθεια αλλά και τους λυπάμαι γιατί ξέρω ότι είναι τίμιοι και ρομαντικοί.
Duke Nukem δεν μας ενοχλούν οι παντρεμένοι, αρκεί να είναι τίμιοι και ειλικρινείς. Όταν μου τρώει κάποιος μια γκόμενα που γουστάρω θα τον σεβαστώ αν είναι μαζί της σωστός. Αν μου φάει τη γκόμενα αλλά συνεχίσει να μου γαμάει και τις πουτάνες θα τον ξεσκίσω. Γιατί εγώ τις πουτάνες αυτές τις γαμάω από ανάγκη. Δεν είναι δυνατόν το κάθε βολεμένο λαμόγιο να γαμάει τις ίδιες πουτάνες με μένα για διασκέδαση και την ίδια στιγμή να έχει τη γκόμενα που γουστάρω σπίτι του να τον περιμένει και να χλευάζει εμένα γιατί είμαι δηλωμένος μπουρδελιάρης. Αυτό είναι σαν να με κοροϊδεύει και δεν πρόκειται εγώ να το ανεχτώ.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις