Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Duke Nukem φοβερά εύστοχη η απάντησή σου στον rigormortis. Έχεις κατανοήσει πλήρως το πνεύμα του νόμου του Picker.

Ευχαριστω Δασκαλε.

Δεν υπαρχει τέτοια περίπτωση τυπε... η γυναικα μου είναι αρκετα συντηρητικη.  

Υποθετικα μιλαμε παντα. Θα της το συγχωρουσες;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duke Nukem έκανες μια φοβερή ανάλυση του νόμου του Picker. Δεν έχουμε γκόμενα, όχι μόνο γιατί δεν μπορούμε αλλά και γιατί ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να ακολουθήσουμε το δρόμο της υποκρισίας. Αυτό είναι το μειονέκτημα αλλά και το πλεονέκτημά μας απέναντι στα λαμόγια. Όταν λοιπόν το λαμόγιο μου τρώει τη γκόμενα που γουστάρω επειδή αυτός είναι ψεύτης ενώ εγώ ειλικρινής, το όπλο μου απέναντί του είναι η αλήθεια. Όταν μου τρώει αυτός τη γκόμενα με λαμογιά, εγώ θα του κάνω τη χαλάστρα με ρουφιανιά!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ειμαστε πολεμιστες, οχι γελοιοι κορτακηδες δανδηδες. Βαλε το τραγουδι της μερας Πικερ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν παιζουμε το παιχνιδι του φλερτ που μας υποβιβαζει σαν κυριαρχα αρσενικα αλλα αν πρωτα εχουμε κυριαρχησει επι ενος θηλυκου με το σεξ μετα μπορουμε να παρακαλαμε ή ρομαντζαρουμε χωρις αυτο να μας υποβιβαζει αφου η κυριαρχηση ειναι κατι μη αναιρεσιμο αν συμβει απαξ.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Γεια σου ρε δουκα με το διαστυμικο
Γυαλι!!!!!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Θα κάνω και μια αναφορά στον Hugh Hefner για να δείτε τι σημαίνει πραγματικός άντρας. Ο Hefner λοιπόν είχε δηλώσει ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΤΗΣΕ καμία γυναίκα παρόλο που είχε γαμήσει εκατοντάδες γυναίκες. Αιωνία του η μνήμη, πραγματικό ίνδαλμα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αυτό είναι το ζητούμενο και η μαγκιά για το νόμο του Picker. To να μπορέσεις να ζήσεις μια όσο το δυνατόν πληρέστερη σεξουαλική ζωή με τα μέσα που διαθέτεις χωρίς ποτέ να κοροϊδέψεις μία γυναίκα. Μπορείς να το κάνεις; Θα είσαι αρχηγός!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όταν γαμάς κοροϊδεύοντας το ασθενές φύλο και κρύβοντας την αλήθεια δεν είσαι άντρας αλλά χειρότερος από γυναίκα.  :sunglasses:

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
6
καλα κανω εγω που εχω αραξει με το λιλα και γραφω στ αρχιδια μου και πουτανες και γυναικες και το νομο του Πίκερ

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.121
Πόντοι
1.686
Αν μαθαινε η γυναικα μου οτι γαμαω και πουτανες, τοτε πικερ εσυ δεν θα γαμαγες ποτέ ξανα.... θα σε εκανα να μην μπορείς να ξανασηκωθείς στα ποδια σου ποτέ.... :priest: :priest: :priest:

:2funny: :2funny: :2funny:

Στέκα , απειλείς τον Πικεράκο ;  :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.121
Πόντοι
1.686

Πικεράκο, μην αγριεύεις τα μέλη
διότι θα πέσεις σε κανένα φορτωμένο,

θα σε πετύχει στο Μετάξι, και θα σου ρίξει
μπάτσες στον πωπώ !  :2funny:

Αν είμαι κοντά, θα έρθω να σε υπερασπίσω,
διότι είναι ανεπίτρεπτο να φαει ξύλο
το καψουράκι της Κορίνας, αλλά
αν είσαι μόνος , πως θα τα βγάλεις πέρα ;;;  :huh: :huh:

Πάρε γυαλιά σαν του Duke Nukem,
να μην σε αναγνωρίζουν !  :rockon: :rockon:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
[size=12pt]picker=madness[/size]
http://[URL unfurl="true"]www.ozzyhead.com/media/1980-1982/cat.jpg[/img[/URL]]
[MEDIA=youtube]yWfSyhcJyHw[/MEDIA]

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και πού ξέρεις εσύ ρε βλάκα Λαδάκη πόσο φορτωμένος είμαι εγώ; Είσαι σίγουρος ότι με ξέρεις καλά;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αυτά τα μουνόπανα που με απειλούν ξέρουν πολύ καλά τι κότες είναι. Προτρέπω όποιον γνήσιο μπουρδελιάρη τους ξέρει προσωπικά να τους δώσει ΣΗΜΕΡΑ κιόλας στη γυναίκα τους στεγνά. Έχουμε πολύ λιγότερα να χάσουμε από αυτά τα μουνιά!

Επισκέπτης
Και πού ξέρεις εσύ ρε βλάκα Λαδάκη πόσο φορτωμένος είμαι εγώ; Είσαι σίγουρος ότι με ξέρεις καλά;
O8tLc0U.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom