Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Στέκα μαλάκα αν σε ήξερα προσωπικά να είσαι σίγουρος ότι θα είχες ήδη χωρίσει. Και προτρέπω όποιον από εδώ σε ξέρει προσωπικά να σε δώσει ΑΥΡΙΟ κιόλας στεγνά στη γυναίκα σου. Είσαι μια κότα και σε πλακώνω στο ξύλο όποτε θέλω.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
το φαινόμενο ότι ο πικερ το παίζει μαγκας και γαμάω και μπουρδελιάρης απο επιλογή
και όταν του κάτσει γκομενα και μετα τον σουτάρει (γιατι είναι βεβαιο ότι θα τον σουτάρει)
και αρχίζει μετα τα παρακάλια και τα κλαψουρίσματα στην γκομενα για να γυρίσει
και μετά ξαναμπαινει στο sιte για να το ξαναπαίξει δήθεν ότι "δεν δινουμε σημασία στις γκομενες και γαμαμε απο
επιλογή στα μπουρδέλα" ...το έχει καταλάβει κάποιος για να μου το εξηγήσει και μένα ?

O Picker στα 40 μονο 6 γκομενες εχει γαμησει με τα παρακάλια και τα κλαψουρίσματα τυπε... και σιγουρα τρελα μπαζα!!!

Οποτε εξ αναγκης "πουλάει" τα γαμησια των 5 λεπτών ως μεγάλο επιτευγμα.

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
6
κ.Πίκερ σας πααρκαλώ,εσείς έχετε και ένα επίπεδο..ίσα και όμοια με τον αχρείο  πορνοβοσκό Στέκα?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Γαμιόλη Στέκα, ντροπή της δεξιάς, μη με προκαλείς γιατί θα χάσεις. Θα σου γαμήσω ό,τι έχεις και δεν έχεις και τη γυναίκα σου πρώτα. Θα της δώσω της πουτάνας σου το μουνί στο χέρι. Όποιος γνωρίζει προσωπικά τον Στέκα να μου στείλει άμεσα pm.

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
6
Γαμιόλη Στέκα, ντροπή της δεξιάς, μη με προκαλείς γιατί θα χάσεις. Θα σου γαμήσω ό,τι έχεις και δεν έχεις και τη γυναίκα σου πρώτα. Θα της δώσω της πουτάνας σου το μουνί στο χέρι. Όποιος γνωρίζει προσωπικά τον Στέκα να μου στείλει άμεσα pm.
κ.Πίκερ σας παρακαλώ,μας διαβάζουν ανήλικοι και γυναίκες

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έχω γαμήσει 7 γκόμενες με την τσατσά μέσα. Τώρα που θα γαμήσω και την ξεκωλιάρα τη γυναίκα σου θα τις κάνω 8.  :knockinb:

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
6
Κ.πΊΚΕΡ μπορώ να σας θέσω διευκρινιστική ερώτηση σχετικά με το νόμο?

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Εισαι τυχερος που δεν σε παιρνω στα σοβαρά χαζουλη πικερ. Την γυναικα μου δεν μπορείς να την γαμήσεις θα σε πλακωσει στο ξυλο προτου καταλαβεις από που σου ήρθαν....και στο τελος θα σου βαλει το σκουποξυλο στον κωλο....

Και εγω απλα θα καμαρωνω την γυναικαρα μου να σε εχει κανει τουλουμι στο ξύλο.

Και μετα θα την  :fuck2: ετσι επειδη εχω γυναικαρα με τσαμπουκα που δερνει μαλακες σαν εσένα.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ποιος ανδρας φοβαται ότι αυτός ο μαλακας μπορεί να πειραξει εστω την γυναικα του?  :2funny: :2funny: :2funny:

tYVL4Ju.jpg

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κωλώνεις όμως να βάλεις φωτό. Για βάλε φωτό να δούμε πόσο μάγκας είσαι. Και θα δούμε μετά ποιος θα γαμήσει ποιον.  :sunglasses:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Μαλακας σαν εσενα ειμαι για να βαλω φωτο βρε χαζουλη? Βλεπεις πολλα μελη να βαζουν φωτος τους? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Στέκα μαλάκα η γυναίκα σου μια ξεκωλιάρα είναι και σου τα φοράει κανονικά. Σου έχει γαμήσει το κέρατο ρε κακομοίρη.  :birdman:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Έχω γαμήσει 7 γκόμενες με την τσατσά μέσα.

Η τσατσα δεν μετράει, αρα 6 γκομενες... εισαι 40, αρα ανα 3,5 περιπου χρονια γαμας μια γκομενα...φοβερες εμπειρίες... :jerking: :jerking: :jerking:

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
Στέκα μαλάκα η γυναίκα σου μια ξεκωλιάρα είναι και σου τα φοράει κανονικά. Σου έχει γαμήσει το κέρατο ρε κακομοίρη.  :birdman:

παρολο που σε θεωρω λιγο λακαμα picker σε αυτο  εχεις δικιο σιγουρα ξερει τι κερατο εχει φαει απο τον steka  η γυναικα του και τον εχει κερατωσει και αυτη  

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Στέκα μαλάκα η γυναίκα σου μια ξεκωλιάρα είναι και σου τα φοράει κανονικά. Σου έχει γαμήσει το κέρατο ρε κακομοίρη.  :birdman:

Εδω διπλα μου είναι πικερ...της εδειξα φωτο σου και λυθηκε στα γέλια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Η τσατσά ουσιαστικά μετράει στις γκόμενες γιατί δεν εκδιδόταν ποτέ και τη γαμούσα σπίτι της με χαρτζιλίκι όσο ήθελα εγώ. Συνήθως της έδινα 10 ευρώ και μερικές φορές 15. Δεν είχε ταρίφα, δεν ήταν ποτέ πουτάνα, ήταν χωρισμένη με 4 παιδιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom