Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Μισος ταξικο...
το φαινόμενο ότι ο πικερ το παίζει μαγκας και γαμάω και μπουρδελιάρης απο επιλογή
και όταν του κάτσει γκομενα και μετα τον σουτάρει (γιατι είναι βεβαιο ότι θα τον σουτάρει)
και αρχίζει μετα τα παρακάλια και τα κλαψουρίσματα στην γκομενα για να γυρίσει
και μετά ξαναμπαινει στο sιte για να το ξαναπαίξει δήθεν ότι "δεν δινουμε σημασία στις γκομενες και γαμαμε απο
επιλογή στα μπουρδέλα" ...το έχει καταλάβει κάποιος για να μου το εξηγήσει και μένα ?
κ.Πίκερ σας παρακαλώ,μας διαβάζουν ανήλικοι και γυναίκεςΓαμιόλη Στέκα, ντροπή της δεξιάς, μη με προκαλείς γιατί θα χάσεις. Θα σου γαμήσω ό,τι έχεις και δεν έχεις και τη γυναίκα σου πρώτα. Θα της δώσω της πουτάνας σου το μουνί στο χέρι. Όποιος γνωρίζει προσωπικά τον Στέκα να μου στείλει άμεσα pm.
Γαμιόλη Στέκα, ντροπή της δεξιάς, μη με προκαλείς γιατί θα χάσεις. Θα σου γαμήσω ό,τι έχεις και δεν έχεις και τη γυναίκα σου πρώτα. Θα της δώσω της πουτάνας σου το μουνί στο χέρι. Όποιος γνωρίζει προσωπικά τον Στέκα να μου στείλει άμεσα pm.
Έχω γαμήσει 7 γκόμενες με την τσατσά μέσα.
Στέκα μαλάκα η γυναίκα σου μια ξεκωλιάρα είναι και σου τα φοράει κανονικά. Σου έχει γαμήσει το κέρατο ρε κακομοίρη.
Στέκα μαλάκα η γυναίκα σου μια ξεκωλιάρα είναι και σου τα φοράει κανονικά. Σου έχει γαμήσει το κέρατο ρε κακομοίρη.
EIΣΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟΣΕδω διπλα μου είναι πικερ...της εδειξα φωτο σου και λυθηκε στα γέλια