Αυτό για το οποίο αγωνίζεται ο νόμος του Picker είναι να σταματήσει επιτέλους η υποκρισία στην ελληνική κοινωνία. Βαρέθηκες τη γυναίκα σου; Πες της το στα ίσια και άσε να τη γαμήσει και κανένας άλλος. Ποιος είσαι εσύ ρε λαμόγιο που θες να έχεις και τη γυναίκα σπίτι σου και να γαμάς και πουτάνες στα κρυφά; Αν όμως η γυναίκα του δέχεται αυτή την κατάσταση, τότε ο τύπος αυτός είναι παντελονάτος και άντρας. Είναι μαγκιά του το να δέχεται η γυναίκα του την πολυγαμικότητά του και να του είναι αυτή πιστή. Σημαίνει ότι αναγνωρίζει την ανωτερότητά του!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στην Αμερική δεν υπάρχουν μπουρδέλα, γι' αυτό προσπαθούν να συμβιβάσουν τους άντρες με τη μαλακία!
Trial έχεις βλέπω ένα κόλλημα με τον Λίλα. Δεν έχω πάει ποτέ με άντρα, τραβεστί ή τρανσέξουαλ και ούτε πρόκειται. Εξάλλου ο τύπος των γυναικών που μου αρέσει είναι τα πολύ γλυκά στρογγυλά πρόσωπα με μηδέν έκφυλα χαρακτηριστικά.
urban
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
κ.Πίκερ ,ο Στέκας .έβγαλε στο νήμα του, βρώμα ότι θέλετε να πηδήξετε το Λίλα,αληθεύει?
Χλωμό να πηδήξει ο Πίκερ οτιδήποτε. Δακτυλα μεσα στον κώλο του γουστάρει
σας ευχαριστώ κ.Πίκερ που αντιλαμβάνεστε το καϋμό μου.Σας ΕΎΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑTrial έχεις βλέπω ένα κόλλημα με τον Λίλα. Δεν έχω πάει ποτέ με άντρα, τραβεστί ή τρανσέξουαλ και ούτε πρόκειται. Εξάλλου ο τύπος των γυναικών που μου αρέσει είναι τα πολύ γλυκά στρογγυλά πρόσωπα με μηδέν έκφυλα χαρακτηριστικά.
Χλωμό να πηδήξει ο Πίκερ οτιδήποτε. Δακτυλα μεσα στον κώλο του γουστάρει
Ένα μηδενικό είσαι μπροστά μου. Είμαι ο άρχοντας της πιάτσας, όλες οι πουτάνες με λατρεύουν γιατί και εγώ τις αγαπώ.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Picker
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
urban
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Ένα μηδενικό είσαι μπροστά μου. Είμαι ο άρχοντας της πιάτσας, όλες οι πουτάνες με λατρεύουν γιατί και εγώ τις αγαπώ.
Σε λατρεύουν γιατί με ένα αντε δύο αντε τρια δακτυλάκια στον κώλο σου χύνεις αμέσως. Γλυτώνουν το γαμήσι
Είσαι το πιο εύκολο δεκαρικάκι Πίκερ
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.683
- Πόντοι
- 6.056
Εμείς ως γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες έχουμε την υποχρέωση να τεστάρουμε τη γυναίκα του κάθε παντρεμένου αν ξέρει το ποιόν του άντρα της. Αν αυτή μας πει ότι ξέρει πως ο άντρας της γαμάει στα μπουρδέλα την αφήνουμε ήσυχη. Αν όμως μας πει ότι δεν το ξέρει και ότι πέφτει από τα σύννεφα, τότε εμείς τη συμπονούμε, της δίνουμε τον ώμο μας για να κλάψει και τη γαμάμε σαν πουτάνα. Επιτέλους όλες οι γυναίκες στην Ελλάδα θα πρέπει να μάθουν την αλήθεια!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
πικερ την γυναικα του λαμογιου
πως θα την γαμαμε?
λες σαν πουτανα
εννοεις χωρις πιπα σε μια σταση για 5 λεπτα?
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
Εμείς ως γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες έχουμε την υποχρέωση να τεστάρουμε τη γυναίκα του κάθε παντρεμένου αν ξέρει το ποιόν του άντρα της. Αν αυτή μας πει ότι ξέρει πως ο άντρας της γαμάει στα μπουρδέλα την αφήνουμε ήσυχη. Αν όμως μας πει ότι δεν το ξέρει και ότι πέφτει από τα σύννεφα, τότε εμείς τη συμπονούμε, της δίνουμε τον ώμο μας για να κλάψει και τη γαμάμε σαν πουτάνα. Επιτέλους όλες οι γυναίκες στην Ελλάδα θα πρέπει να μάθουν την αλήθεια!
Αν μαθαινε η γυναικα μου οτι γαμαω και πουτανες, τοτε πικερ εσυ δεν θα γαμαγες ποτέ ξανα.... θα σε εκανα να μην μπορείς να ξανασηκωθείς στα ποδια σου ποτέ....
![Ευλόγησον :priest: :priest:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/priest.gif)
![Ευλόγησον :priest: :priest:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/priest.gif)
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
Βαρέθηκες τη γυναίκα σου; Πες της το στα ίσια και άσε να τη γαμήσει και κανένας άλλος.
Ακομα και αυτό να συμβεί εσύ ποτέ δεν προκειται να γαμησεις την γυναίκα αλλου χαζουλη πικερ.
Σκεψου μόνο, οτι φτανεις τα 40 και εχεις γαμήσει μονο 6 γκομενες, πιθανόν μπαζα τελειωμένα σαν εσένα.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.476
- Πόντοι
- 24.596
στεκα ο πικερ ευτυχως που δεν εχει λεφτα για φυλης
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Αυτο ειναι προκληση προς καθε χυλοπιτιασμενο να μπαινει αναμεσα στα αντρογυνα. Ερχονται μερες μεγαλης κοινωνικης διχονοιας στην Ελλαδα. Ιδιωτικοι υπαλληλοι εναντιον δημοσιων. Αιωνια μπακουρια εναντιον σχεσακηδων κ παντρεμενων. Ατεκνοι εναντιον γονεων. Φτωχογειτονιες εναντιον κυριλε προαστιων.Ακομα και αυτό να συμβεί εσύ ποτέ δεν προκειται να γαμησεις την γυναίκα αλλου χαζουλη πικερ.
Σκεψου μόνο, οτι φτανεις τα 40 και εχεις γαμήσει μονο 6 γκομενες, πιθανόν μπαζα τελειωμένα σαν εσένα.
Θα χυθει αιμα λαμογια.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.476
- Πόντοι
- 24.596
Αυτο ειναι προκληση προς καθε χυλοπιτιασμενο να μπαινει αναμεσα στα αντρογυνα. Ερχονται μερες μεγαλης κοινωνικης διχονοιας στην Ελλαδα. Ιδιωτικοι υπαλληλοι εναντιον δημοσιων. Αιωνια μπακουρια εναντιον σχεσακηδων κ παντρεμενων. Ατεκνοι εναντιον γονεων. Φτωχογειτονιες εναντιον κυριλε προαστιων.
Θα χυθει αιμα λαμογια.
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
Αυτο ειναι προκληση προς καθε χυλοπιτιασμενο να μπαινει αναμεσα στα αντρογυνα. Ερχονται μερες μεγαλης κοινωνικης διχονοιας στην Ελλαδα. Ιδιωτικοι υπαλληλοι εναντιον δημοσιων. Αιωνια μπακουρια εναντιον σχεσακηδων κ παντρεμενων. Ατεκνοι εναντιον γονεων. Φτωχογειτονιες εναντιον κυριλε προαστιων.
Θα χυθει αιμα λαμογια.
Ο μπακουρης ονειρευεται να βρει γκομενα και γυναίκα τυπε.... κοιταζει την παρτη του και πως θα σπασει τον φαυλο κύκλο της μπακουριασης που βρισκεται...
Σε σπανιες περιπτωσεις ο μπακουρας θα συμβιβαστει και θα τρεχει μονο στα μπουρδέλα...
Ο Πικερ βεβαια είναι κατηγορία από μόνος του, ποιος πουτανιάρης θα ηθελε να είναι σαν αυτόν τον
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Ο μπακουρης ονειρευεται να βρει γκομενα και γυναίκα τυπε.... κοιταζει την παρτη του και πως θα σπασει τον φαυλο κύκλο της μπακουριασης που βρισκεται...
Το ιδιο και ο φτωχος και ο ανεργος μεχρι να χασει καθε ελπιδα... Και τοτε επιτιθεται σε αυτον που εχει και κατεχει.
Ο Πικερ δεν τα εχει πιασει αυτα. Λεει συναγωνιστες μας οσους εχουν γυναικα καπαρωμενη.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.100
- Πόντοι
- 20.605
το φαινόμενο ότι ο πικερ το παίζει μαγκας και γαμάω και μπουρδελιάρης απο επιλογή
και όταν του κάτσει γκομενα και μετα τον σουτάρει (γιατι είναι βεβαιο ότι θα τον σουτάρει)
και αρχίζει μετα τα παρακάλια και τα κλαψουρίσματα στην γκομενα για να γυρίσει
και μετά ξαναμπαινει στο sιte για να το ξαναπαίξει δήθεν ότι "δεν δινουμε σημασία στις γκομενες και γαμαμε απο
επιλογή στα μπουρδέλα" ...το έχει καταλάβει κάποιος για να μου το εξηγήσει και μένα ?
και όταν του κάτσει γκομενα και μετα τον σουτάρει (γιατι είναι βεβαιο ότι θα τον σουτάρει)
και αρχίζει μετα τα παρακάλια και τα κλαψουρίσματα στην γκομενα για να γυρίσει
και μετά ξαναμπαινει στο sιte για να το ξαναπαίξει δήθεν ότι "δεν δινουμε σημασία στις γκομενες και γαμαμε απο
επιλογή στα μπουρδέλα" ...το έχει καταλάβει κάποιος για να μου το εξηγήσει και μένα ?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 371
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις