Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Η τσατσά ουσιαστικά μετράει στις γκόμενες γιατί δεν εκδιδόταν ποτέ και τη γαμούσα σπίτι της με χαρτζιλίκι όσο ήθελα εγώ. Συνήθως της έδινα 10 ευρώ και μερικές φορές 15. Δεν είχε ταρίφα, δεν ήταν ποτέ πουτάνα, ήταν χωρισμένη με 4 παιδιά.

Αγοραιος ερωτας με αντιτιμο 10 ευρώ, αλλα δεν ηταν πουτανα επαγγελματιας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τουλαχιστον εφαγαν ψωμι τα παιδιά της...η ταλαιπωρη τι θα περασε... :S :S :S :S :S :S :S

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
6
Γιατί δεν υιοθέτησες κανένα απ αυτά?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τυπικά ήταν πουτάνα γιατί μου ζήταγε 10 ευρώ αλλά ουσιαστικά ήταν κανονική γκόμενα. Και όταν είπα κάποτε εδώ ποια ήταν κανένας δεν βγήκε να πει ότι την έχει γαμήσει. Άρα τη βάζω κανονικά στις γκόμενες.

Το θέμα όμως είναι ότι εγώ είμαι ένα τέρας ειλικρίνειας και χάνω τζάμπα το χρόνο μου μιλώντας με ένα λαμόγιο σαν εσένα που μπορεί να μην είσαι καν παντρεμένος και να λες ψέματα. Μπορεί να μην ισχύει τίποτα από όσα λες!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Τυπικά ήταν πουτάνα γιατί μου ζήταγε 10 ευρώ αλλά ουσιαστικά ήταν κανονική γκόμενα. Και όταν είπα κάποτε εδώ ποια ήταν κανένας δεν βγήκε να πει ότι την έχει γαμήσει. Άρα τη βάζω κανονικά στις γκόμενες.

Το θέμα όμως είναι ότι εγώ είμαι ένα τέρας ειλικρίνειας και χάνω τζάμπα το χρόνο μου μιλώντας με ένα λαμόγιο σαν εσένα που μπορεί να μην είσαι καν παντρεμένος και να λες ψέματα. Μπορεί να μην ισχύει τίποτα από όσα λες!

Θα την βαλεις στις πουτάνες, τελος.

Και ναι ειμαι παντρεμένος, αλλα μην περιμενεις και ληξιαρχικη πραξη γαμου, δεν γίνεται....

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Η αληθεια ειναι οτι εδω μεσα μονο ο πικερ και ο ντιουκ νιουκεμ εχουν ποσταρει τις φατσες τους!!!!

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
6
Ο ΛΊΛΑς?μέχρικαι τη σούφρα του έχει

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
το φαινόμενο ότι ο πικερ το παίζει μαγκας και γαμάω και μπουρδελιάρης απο επιλογή
και όταν του κάτσει γκομενα και μετα τον σουτάρει (γιατι είναι βεβαιο ότι θα τον σουτάρει)
και αρχίζει μετα τα παρακάλια και τα κλαψουρίσματα στην γκομενα για να γυρίσει
και μετά ξαναμπαινει στο sιte για να το ξαναπαίξει δήθεν ότι "δεν δινουμε σημασία στις γκομενες και γαμαμε απο
επιλογή στα μπουρδέλα" ...το έχει καταλάβει κάποιος για να μου το εξηγήσει και μένα ?

Ναι φιλε. Στα μπουρδελα γαμαμε απο αναγκη γιατι δε μπορουμε να γινουμε υποκριτες, αλλα το κανουμε και απο επιλογη γιατι δε θελουμε να γινουμε υποκριτες.

Δεν παιζουμε το παιχνιδι του φλερτ που μας υποβιβαζει σαν κυριαρχα αρσενικα αλλα αν πρωτα εχουμε κυριαρχησει επι ενος θηλυκου με το σεξ μετα μπορουμε να παρακαλαμε ή ρομαντζαρουμε χωρις αυτο να μας υποβιβαζει αφου η κυριαρχηση ειναι κατι μη αναιρεσιμο αν συμβει απαξ.

Παιξε λιγο Magic The Gathering να εξασκηθεις και μετα οι κανονες του Πικερ θα σου φαινονται ευκολοι.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν θα χάσω άλλο το χρόνο μου με μαλακίες. Ας πούμε κάτι σημαντικό. Σήμερα, μετά από σκέψη, αποφάσισα ότι ο νόμος του Picker μπορεί να εφαρμοστεί όχι από τα 18 αλλά και από τα 15. Εφόσον είναι νόμιμο να πάει κάποιος σε μπουρδέλο από τα 15 (ηλικία συναίνεσης στην Ελλάδα), άρα ο νόμος μπορεί να εφαρμοστεί από τα 15. Ίσως είναι κάπως ανώριμη ηλικία και θα χρειαστεί λίγη βοήθεια από τον πατέρα ή από κάποιον μεγαλύτερο αδερφό αλλά πιστεύω ότι, ναι, είναι εφικτό!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
6
κ.Πίκερ έχετε μήπως μία εμμονή με το Στέκα?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Στεκα αν μαθεις οτι σε απατησε η γυναικα σου θα της το συγχωρησεις;

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Πικερ-Στεκας και Λιλα-Εντουρο τα....»ελ κλασικο» του μπου!!!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Στις γκόμενες θα τη βάλω. Πήγαινε μόνο με πολύ λίγα άτομα που γούσταρε. Έχω γαμήσει 7 γκόμενες. Τέλος!

Στις πουτανες θα μετρήσει...εκτός ότι την πληρωνες, θα ηταν αδύνατον να σε γουσταρει... Μενεις στο 6 και με μηδενικες πιθανοτητες να φτασεις το 7. Τέλος!!! :s&m_1:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duke Nukem φοβερά εύστοχη η απάντησή σου στον rigormortis. Έχεις κατανοήσει πλήρως το πνεύμα του νόμου του Picker.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Στέκα η τσατσά με καραγούσταρε και τα 10 ευρώ μου τα ζήταγε από ζήλεια επειδή της γάμαγα όλες τις πουτάνες. Ποτέ δεν ήταν η ίδια πουτάνα. Την πρόταση της την είχα κάνει από το 2012 και τελικά με φώναξε σπίτι της το 2013. Έκτοτε πήγα συνολικά 21 φορές. Βρες μου εσύ 1 πουτάνα που να δέχεται πελάτες σπίτι της με 10 ευρώ και τότε θα τη βάλω στις πουτάνες!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Στέκα η τσατσά με καραγούσταρε και τα 10 ευρώ μου τα ζήταγε από ζήλεια επειδή της γάμαγα όλες τις πουτάνες. Ποτέ δεν ήταν η ίδια πουτάνα. Την πρόταση της την είχα κάνει από το 2012 και τελικά με φώναξε σπίτι της το 2013. Έκτοτε πήγα συνολικά 21 φορές. Βρες μου εσύ 1 πουτάνα που να δέχεται πελάτες σπίτι της με 10 ευρώ και τότε θα τη βάλω στις πουτάνες!

Ηλικια? Εμφάνιση? πως ήταν? ποσους πελατες είχε στο σπιτι της?

Στο τελευταίο εχεις ενα δικιο, αν και για μενα είναι ποιο κατω και απο πουτανα αφου εκανε το σπιτι της μπουρδέλο!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το αποκλείω να είχε πάει με πολλούς πελάτες, σίγουρα ήταν μονοψήφιος ο αριθμός. Έμενε με το γιο της. Δεν μπορώ να βάλω στις πουτάνες μια γυναίκα με 4-5 γκόμενους από τους οποίους ζητά ένα μικρό χαρτζιλίκι αντί για κέρασμα σε κάποιο καφέ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom