Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Επιστρέφω λοιπόν στη Νέα Δημοκρατία όντας σίγουρος ότι ο εθνάρχης και ιδρυτής του κόμματος Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν άνθρωπος του ήθους και της αλήθειας και θα συμφωνούσε μαζί μου και όχι με αυτά τα σιχάματα που παριστάνουν τους Νεοδημοκράτες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Στο σημείο αυτό εφιστώ και πάλι την προσοχή όλων των γνήσιων μοναχικών μπουρδελιάρηδων και τους λέω ότι: από τη στιγμή που τα δεσμευμένα λαμόγια γαμάνε τις πουτάνες μας έχουμε κάθε ηθικό δικαίωμα να γαμήσουμε κι εμείς τις δικές τους.  :rockon:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Επιστρέφω λοιπόν στη Νέα Δημοκρατία όντας σίγουρος ότι ο εθνάρχης και ιδρυτής του κόμματος Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν άνθρωπος του ήθους και της αλήθειας και θα συμφωνούσε μαζί μου και όχι με αυτά τα σιχάματα που παριστάνουν τους Νεοδημοκράτες.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το λαμογιο ο πισωγλεντης :2funny: :2funny: :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Από τη στιγμή που αυτά τα λαμόγια απατούν τις γυναίκες τους τις καθιστούν αυτόματα διεκδικήσιμες και τις υποβιβάζουν σε πουτάνες. Δεν μπορούν αυτοί οι γαμιόληδες να τα έχουν όλα δικά τους. Τους γαμάμε τις γυναίκες από κώλο και μουνί.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες ξυπνήστε, αρκετά κάναμε τα κορόιδα τόσα χρόνια. Δεν έχουμε κανένα κοινό με τα λαμόγια, εμείς είμαστε πάντα μόνοι ενώ αυτοί φεύγουν από το μπουρδέλο και πάνε σε μια αγκαλιά. Όποιος ανέχεται αυτή την ανισότητα, δέχεται να τον κοροϊδεύουν μέσα στη μούρη του. Ξυπνήστε επιτέλους αδέρφια, δεν είναι συναγωνιστές μας αυτοί!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Πικερ συμφωνεις οτι ο Εθναρχης κατεστρεψε την Αθηνα με την αντιπαροχη;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Άκου εδώ λαμόγιο: εμείς στερηθήκαμε τον έρωτα γιατί ήμασταν αληθινοί. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να διαλέξεις: ή θα έχεις γκόμενα ή θα γαμάς πουτάνες. Σου εγγυώμαι ότι στο εξής κανένας γνήσιος μοναχικός μπουρδελιάρης δεν θα ανεχτεί την κοροϊδία αυτή. Εφόσον γαμάς τις πουτάνες μας, θα δεχτείς να πάμε να γαμήσουμε κι εμείς τη δικιά σου!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Άκου εδώ λαμόγιο: εμείς στερηθήκαμε τον έρωτα γιατί ήμασταν αληθινοί. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να διαλέξεις: ή θα έχεις γκόμενα ή θα γαμάς πουτάνες. Σου εγγυώμαι ότι στο εξής κανένας γνήσιος μοναχικός μπουρδελιάρης δεν θα ανεχτεί την κοροϊδία αυτή. Εφόσον γαμάς τις πουτάνες μας, θα δεχτείς να πάμε να γαμήσουμε κι εμείς τη δικιά σου!

Στοκος και μαλακας είσαι.... θα μπορουσα να σε ενταξω στις αποκλεινουσες προσωπικότητες, δηλαδή σε αυτούς που ότι κανουν το κανουν με εντελως διαφορετικό τροπο από τους αλλους.

Εννοείται πως εγώ οποτε γουσταρω θα γαμαω πουτάνες και εσυ ΠΟΤΕ την γυναίκα που ή την γυναικα αλλου γνήσιου πουτανιάρη.

Επισκέπτης
sweAEOE.jpg

Απαιτω απο Διαχειριστικη ομαδα Bou να γινει emoticon αυτο το πραγμα.... :2funny: :2funny: :2funny:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Ήμουν στη δουλειά και μίλησα με τους Νεοδημοκράτες φίλους μου. Είναι άνθρωποι σοβαροί, οικογενειάρχες, της εκκλησίας. Εγώ μπορεί να μην είμαι ακριβώς έτσι αλλά μοιραζόμαστε τους ίδιους κανόνες ηθικής. Μου είπαν λοιπόν οι φίλοι μου να μην επηρεάζομαι από σιχάματα που παριστάνουν τους Νεοδημοκράτες όπως ο Γάσπαρης και ο Στέκας. Τα άτομα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με τη ΝΔ. "Είναι παρείσακτοι, γελοίοι και ντροπιάζουν την παράταξη" μου είπαν.

Ετσι είμαι εγώ πικερ, μπορεί να μιλαγες με εμένα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Οι φίλοι μου αυτοί είναι οργανωμένοι στο κόμμα και διαβάζουν το νόμο του Picker - όχι γιατί είναι μπουρδελιάρηδες αλλά γιατί απλά τους αρέσουν αυτά που γράφω. Μου είπαν ότι θα είναι λάθος μου να προδώσω την παράταξη για 2-3 παρείσακτα ελεεινά λαμόγια. Έτσι σκέφτομαι πάλι να αλλάξω γνώμη για το τι θα ψηφίσω, ακολουθώντας τη συμβουλή τους.

Σε δουλευουν, ειναι πουτανιάριδες σαν εμένα :grin:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αδέρφια εμείς δεν έχουμε σχέση με την αριστερά όσο κι αν θέλουν να μας αποπροσανατολίσουν. Εμείς είμαστε η πραγματική φωνή της κεντροδεξιάς. Η θεωρία μας βασίζεται στον ανδρισμό και στο ήθος, η λογική μας είναι βγαλμένη μέσα από τις 10 εντολές. Δεν θα αφήσουμε κάποιους τυχάρπαστους να καπηλευτούν τον χώρο μας. Εμείς είμαστε οι ΜΟΝΟΙ μπουρδελιάρηδες!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566

Εχω την φωτο σου, κανονισε να σε βρω μεσα σε καμιά τοπική της ΝΔ, θα σε πετάξω εξω με τις κλωτσιες...

Δεν εχεις σχεση με το κομμα μας, να πας αλλου, ο γεροξεκουτης ο Λεβεντης είναι οτι πρεπει για εσένα  :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom