ένας γνωστος αστυνομικος μας ελεγε τις προαλλες ότι σε μια περιοχη ηταν μια τρελή που ειχε κάτι φασαρίες με κάποιον και ολο φωναζε την αστυνομια πηγαινε στον εισαγγελεα για να του κάνουν συστάσεις.
στο τέλος πέθανε η κωλογρια και βρηκαν ολοι την ησυχια τους. Έλεγε και αυτή ότι έχει άκρες με την αστυνομια και απειλουσε.
Στο εξοχικο,στο διαμερισμα της αδερφης μου διπλα μενει μια κωλογρια Ελληνοαμερικανα,αξιοσεβαστη (παρα)μορφωμενη καθηγητρια,συνταξιουχος τωρα.Ενα χρονο το εχει αγορασει το διαμερισμα η αδερφη μου και πηγαινει για διακοπες μονο,καλοκαιρι,Πασχα.Λιγες εβδομαδες.Ε,το τι φασαριες κανει η διπλανη κωλογρια δε λεγεται.Παιρνει την εταιρια διαχειρησης συνεχεια με το παραμικρο και κανει παραπονα.Ωσπου ηρθε ο διαχειρηστης και αναγκαστηκε να ομολογησει οτι παντα ετσι κανει,εχει με ολους αντιδικιες,τους παιρνει στην εταιρια καθε πεντε λεπτα τηλεφωνο να κανει τα φανταστικα παραπονα της,παιρνει τηλεφωνο και την αστυνομια που συνηθως τη γραφει και κανει αφειδως μηνυσεις με το παραμικρο αφου εχει χρηματα.Μαλιστα απειλει,Εχεις χρηματα να πας στο δικαστηριο; με οποιον τσακωνεται.Ειχε παει ο αδερφος μου με τη κοπελα του να φιλοξενηθει εκει μια μερα,και ετυχε και χτυπησε απο τον αερα η εξωθυρα.Βγηκε η τρελη ουρλιαζοντας και απειλωντας ωσπου ο συνηθως ηρεμος αδερφος μου της ειπε,Βουλωσε το ρε,επιτηδες το εκανα;Και το βουλωσε η κωλογρια.