stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
πλοιο της αγαπης εκανες Πικερ; :S :S :S
E συγουρα θα ειχε κανει τυπε...
Πικερ ειχες οπλο ή ήσουν Ι4?
πλοιο της αγαπης εκανες Πικερ; :S :S :S
Masazonomaxos άκου λίγο να σου πω γιατί δεν με ξέρεις καθόλου καλά. Στο στρατό ήμουν 9 μήνες στην 50 ΤΑΞ ΠΖ στο Σουφλί. Θεωρείται ένα από τα χειρότερα στρατόπεδα που υπάρχουν. Εκεί, ένα χρόνο πριν πάω εγώ, είχαν φάει τον Ρωμιόπουλο που ο πατέρας του έβγαινε μετά στα κανάλια με το μούσι και ζητούσε να βρεθούν οι ένοχοι για τη δολοφονία του γιου του.
Από την πρώτη μέρα που πάτησα στο στρατόπεδο κατάλαβα πώς λειτουργούσε το σύστημα εκεί πέρα. Αν ήθελες να επιβιώσεις έπρεπε να κάνεις κάθε μέρα τις αγγαρείες και τις υπηρεσίες όχι μόνο τις δικές σου αλλά και των παλιών. Έπρεπε επίσης να πηγαίνεις να τους παίρνεις πράγματα και καφέ όποτε γούσταραν αυτοί από το ΚΨΜ. Έβλεπες λοιπόν άτομα 30 χρονών με πτυχία να ρεζιλεύονται κάθε μέρα υπακούοντας τις διαταγές κάτι 20-χρονων τσουτσεκιών που την είχανε δει εκεί μέσα στρατηγοί. Μια κατάσταση ελεεινή πέρα από κάθε λογική, και το χειρότερο ήταν ότι όλοι την αποδέχονταν ως κάτι φυσιολογικό. Όλοι εκτός από εμένα. Ήμουν ο μόνος από τη σειρά μου που από την πρώτη στιγμή αρνήθηκα να κάνω το μαλάκα. Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν να γίνω μισητός στα τσουτσέκια και να με έχουν όλοι άχτι. Έφτασα στο σημείο 2-3 φορές να έρθω στα χέρια - χωρίς να τις φάω γιατί αν και δεν είμαι σωματώδης έχω νεύρο - και 1 φορά ένα ελεεινό τσουτσέκι μου έβαλε την ξιφολόγχη στο λαιμό γιατί αρνήθηκα να του κουβαλήσω το λουκάνικο. Σε πληροφορώ ότι όλοι από τη σειρά μου που έκαναν τουμπεκί μου έλεγαν να κάνω κι εγώ το ίδιο γιατί "έτσι πάει το σύστημα". Εγώ όμως δεν μπορούσα να καταλάβω πώς είναι δυνατόν να σε διατάζει ένα τσουτσέκι που έχει ακριβώς τον ίδιο βαθμό με σένα. Και γι' αυτό ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΑ ΠΟΤΕ. Μέχρι που τελικά πάλιωσα και ηρέμησα, και φυσικά εγώ σαν παλιός δεν έκανα ποτέ τα ίδια αίσχη στους νέους.
Σου τα λέω αυτά για να καταλάβεις με τι τύπο ανθρώπου έχεις να κάνεις. Σε όλη μου τη ζωή τα λαμόγια και τα τσουτσέκια τα έχω για πρωινό. Επίσης τη ζωή μου μπροστά στην τιμή μου την έχω για τον πούτσο, και δεν ξέρεις γενικά τι έχω περάσει. Τώρα βέβαια έχω και πλάτες στην αστυνομία αλλά αυτό δεν αλλάζει και πολλά. Γι' αυτό πάρε μαλάκα τις απειλές και βάλ' τες στον κώλο σου. Εγώ είμαι άλλωστε ο μόνος εδώ που είχε τα αρχίδια να δείξει τη φάτσα του. Και όποιος θέλει ας έρθει να με βρει.
E συγουρα θα ειχε κανει τυπε...
Πικερ ειχες οπλο ή ήσουν Ι4?
έχει πλατες τους μπάτσους τυπε προσεξε πως μιλάς
δεν μασάει είναι και νευρικος.
Πικερ μπορει να μη συμβιβαστηκες αλλα δεν εμεινες αλωβητος. Η εμπειρια του στρατου σου δημιουργησε αθεραπευτα ψυχολογικα νοσηματα.
Κατσε να μαθουν στην δουλεια του οτι βγηκε MR MALAKAS 2016 και θα ηρεμίσει τυπε.
Ασε που θα παιξει γερα και για MR MALAKAS 2017.
Κοίτα ρε μαλάκα ένα γελοίο κόμμα:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω στα ελεγα πικερ το κομμα αυτο εχει διαβρωθει και κανουν κουμαντο λαμογια σαν το στεκα
Δυστυχώς έτσι είναι. Όσο και να θέλεις, δεν γίνεται να ψηφίζεις το ίδιο κόμμα με αυτά τα γελοία υποκείμενα.
Jhonny64 αποφάσισα οριστικά σήμερα να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ. Γαμιούνται τα τσουτσέκια της ΝΔ.![]()