Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Jhonny64 αποφάσισα οριστικά σήμερα να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ. Γαμιούνται τα τσουτσέκια της ΝΔ.  :rockon:

Αυτοί θα σου κλεισουν τα μπουρδελα πικερ.... θα την κανεις λαστιχο λέμε ....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
sweAEOE.jpg

Ετσι κανεις όταν γαμαω τα πουτανακια σου πικερ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Πουσι, γιατί δεν του λες να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ; Τι φοβάσαι;

δεν χρειαζεται στην επομενη συγκυβερνηση το πασοκ θα χρειαστει

ο πικερ μπορει να βολευτει και καπου
οπωτε θα τα βρουμε στη μεση

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
δεν χρειαζεται στην επομενη συγκυβερνηση το πασοκ θα χρειαστει

ο πικερ μπορει να βολευτει και καπου
οπωτε θα τα βρουμε στη μεση

To ΠΑΣΟΚ ειναι το δικος μας πουτανακι, εσεις έχετε τους ΑΝΕΛ.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
To ΠΑΣΟΚ ειναι το δικος μας πουτανακι, εσεις έχετε τους ΑΝΕΛ.

εγω σου λεω οτι στην επομενη κυβερνηση ο πικερ θα εχει καποιο ποστο οχι πολυ μεγαλο αλλα θα κανει δουλιτσα σε καποιον τομεα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
η φωτο του πικερ ειναι πειραγμενη
παλια επαιζε και χωρις τους καπνους

πιο ωραια τωρα πιο μυστηριακη

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
τι έγινε ρε πικερ ? πέτυχε κανα μυξοκλαψούρισμα και πανηγυρίζεις ?

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
εγω σου λεω οτι στην επομενη κυβερνηση ο πικερ θα εχει καποιο ποστο οχι πολυ μεγαλο αλλα θα κανει δουλιτσα σε καποιον τομεα

Πουσι ειναι κριμα να τον κοροδευετε επειδή είναι χαζος και μαλακας.... βεβαια γι' αυτό σημερα κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ήμουν στη δουλειά και μίλησα με τους Νεοδημοκράτες φίλους μου. Είναι άνθρωποι σοβαροί, οικογενειάρχες, της εκκλησίας. Εγώ μπορεί να μην είμαι ακριβώς έτσι αλλά μοιραζόμαστε τους ίδιους κανόνες ηθικής. Μου είπαν λοιπόν οι φίλοι μου να μην επηρεάζομαι από σιχάματα που παριστάνουν τους Νεοδημοκράτες όπως ο Γάσπαρης και ο Στέκας. Τα άτομα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με τη ΝΔ. "Είναι παρείσακτοι, γελοίοι και ντροπιάζουν την παράταξη" μου είπαν.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Ήμουν στη δουλειά και μίλησα με τους Νεοδημοκράτες φίλους μου. Είναι άνθρωποι σοβαροί, οικογενειάρχες, της εκκλησίας. Εγώ μπορεί να μην είμαι ακριβώς έτσι αλλά μοιραζόμαστε τους ίδιους κανόνες ηθικής. Μου είπαν λοιπόν οι φίλοι μου να μην επηρεάζομαι από σιχάματα που παριστάνουν τους Νεοδημοκράτες όπως ο Γάσπαρης και ο Στέκας. Τα άτομα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με τη ΝΔ. "Είναι παρείσακτοι, γελοίοι και ντροπιάζουν την παράταξη" μου είπαν.
Πικερ,μιλουσα με κοπελα του επαγγελματος που δουλευει σε μπουρδελο και μου ειπε οτι πιο πολλοι ειναι οι παντρεμενοι πελατες της.Και οτι συμβαινει να ειναι παντρεμενος ο αλλος λιγες ημερες και να την επισκεπτεται.Ειπαμε,στις γυναικες δε χρειαζεται να τα λεμε και ολα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Οι φίλοι μου αυτοί είναι οργανωμένοι στο κόμμα και διαβάζουν το νόμο του Picker - όχι γιατί είναι μπουρδελιάρηδες αλλά γιατί απλά τους αρέσουν αυτά που γράφω. Μου είπαν ότι θα είναι λάθος μου να προδώσω την παράταξη για 2-3 παρείσακτα ελεεινά λαμόγια. Έτσι σκέφτομαι πάλι να αλλάξω γνώμη για το τι θα ψηφίσω, ακολουθώντας τη συμβουλή τους.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

συγγνωμη ρε μαστορα αλλα αυτοι οι σοβαροι οικογενειαρχες της εκκλησιας που ξερουν τον στεκα και βγαζουν συμπερασμα;

και συ που δεν εισαι ακριβως το ιδιο με τους φιλους σου - τους σοβαρους - πως εχετε τους ιδιους κανονες ηθικης;

καπου τα εχεις μπερδεψει

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
175
Πόντοι
16
Και τι λετε τε τυποι στις γυναικες σας;;;; οτι πατε βολτα το σκυλο;;; :think:

Stories

Νέο!