Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Πικερ τι εχεις να απαντησεις στους σχεσακηδες που λενε οτι αυτοι τις γυναικες τους τις πηδανε αποκλειστικα, ενω εσυ τις γυναικες σου τις μοιραζεσαι με πολλους;
Πικερ τι εχεις να απαντησεις στους σχεσακηδες που λενε οτι αυτοι τις γυναικες τους τις πηδανε αποκλειστικα, ενω εσυ τις γυναικες σου τις μοιραζεσαι με πολλους;
Δυσκολα θα χρησιμοποιησει το ευκολο επιχειρημα.θα σου πεταξει κατι παρομοιο με το παρακατω αρθρο
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker![]()
και να ηταν μονο γκομενεςκαι πως αφού είσαι γνήσιος μοναχικός μπουρδελιάρης έκανες σε γκόμενες από εδώ μέσα προτάσεις (παρακαλούσες) να κάνετε παιδάκια και να παντρευτείτε ?
πυρφόρε![]()
και να ηταν μονο γκομενες
και σε γυναικειο νικ που εκανε αντρας
την επεσε ο γνησιος μοναχικος μπουρδελιαρης
![]()
Ψωλές, ίσως.Και τι έχει ανάγκη τελικά?
Ψωλές, ίσως.
Εγώ ποτέ δεν το έπαιξα γκόμενος ή γόης. Την πρώτη μου "τζάμπα" γκόμενα την είχα στα 29. Από τότε έχω γαμήσει άλλες 5. Καμία όμως δεν ήταν τόσο όμορφη όσο οι πουτάνες που γαμάω. Να σου το πω αλλιώς; Καμία από αυτές που μου κάθισαν "τζάμπα" δεν θα την πλήρωνα για να τη γαμήσω - με μόνη εξαίρεση ίσως μια Ρωσίδα τουρίστρια που μου κάθισε στο Μοναστηράκι. Άρα γιατί να συνεχίσω να χάνω το χρόνο μου σε ελεεινά καμάκια αφού ξέρω ότι ποτέ δεν θα βρω κάτι που πραγματικά θέλω; Καλύτερα να γαμάω ωραίες 20-χρονες πουτάνες χωρίς κανένα κόπο και με ελάχιστο χρήμα. Με πιάνεις; :-*
Ε τότε κάνε το ψυχικό.Ψωλές, ίσως.
Κατά τ' άλλα, ο νόμος του Picker αφορά αποκλειστικά τους μοναχικούς άντρες και δεν μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάνε όλοι αυτοί που μπαίνουν εδώ μέσα και με τόση εμπάθεια μου τη λένε. Κάποιο κόμπλεξ τους ερεθίζω, δεν εξηγείται αλλιώς.