Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Πικερ τι εχεις να απαντησεις στους σχεσακηδες που λενε οτι αυτοι τις γυναικες τους τις πηδανε αποκλειστικα, ενω εσυ τις γυναικες σου τις μοιραζεσαι με πολλους;

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
Πικερ τι εχεις να απαντησεις στους σχεσακηδες που λενε οτι αυτοι τις γυναικες τους τις πηδανε αποκλειστικα, ενω εσυ τις γυναικες σου τις μοιραζεσαι με πολλους;

θα σου πεταξει κατι παρομοιο με το παρακατω αρθρο

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.171
Πόντοι
10.686
Είναι η μόνιμη απορία που έχω και αντιβαίνει την κοινή Αριθμητική:πώς γίνεται όλοι να γαμάνε αποκλειστικά μουνάρες κι από την άλλη να κρυφογαμάνε και τις γκόμενες των άλλων; :think:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
800
Πόντοι
656
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

και πως αφού είσαι γνήσιος μοναχικός μπουρδελιάρης έκανες σε γκόμενες από εδώ μέσα προτάσεις (παρακαλούσες) να κάνετε παιδάκια και να παντρευτείτε ?
πυρφόρε  :birdman:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
και πως αφού είσαι γνήσιος μοναχικός μπουρδελιάρης έκανες σε γκόμενες από εδώ μέσα προτάσεις (παρακαλούσες) να κάνετε παιδάκια και να παντρευτείτε ?
πυρφόρε  :birdman:
και να ηταν μονο γκομενες

και σε γυναικειο νικ που εκανε αντρας
την επεσε ο γνησιος μοναχικος μπουρδελιαρης
:headbaning1:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
Εγώ ποτέ δεν το έπαιξα γκόμενος ή γόης. Την πρώτη μου "τζάμπα" γκόμενα την είχα στα 29. Από τότε έχω γαμήσει άλλες 5. Καμία όμως δεν ήταν τόσο όμορφη όσο οι πουτάνες που γαμάω. Να σου το πω αλλιώς; Καμία από αυτές που μου κάθισαν "τζάμπα" δεν θα την πλήρωνα για να τη γαμήσω - με μόνη εξαίρεση ίσως μια Ρωσίδα τουρίστρια που μου κάθισε στο Μοναστηράκι. Άρα γιατί να συνεχίσω να χάνω το χρόνο μου σε ελεεινά καμάκια αφού ξέρω ότι ποτέ δεν θα βρω κάτι που πραγματικά θέλω; Καλύτερα να γαμάω ωραίες 20-χρονες πουτάνες χωρίς κανένα κόπο και με ελάχιστο χρήμα. Με πιάνεις;  :-*

Φανταζομαι τι μπαζα ηταν, σε τρομαξαν και τρεχεις στις πουτανες για  :fuck2: των 5 λεπτων και για κωλοδακτυλιασματα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duke Nukem συνεχίζω να πιστεύω ότι τις περισσότερες ιερόδουλες τις βάζουν στη δουλειά οι γκόμενοί τους. Η απάντησή μου σε αυτό το θέμα είναι "ας πρόσεχαν". Και αυτές και εμείς για κάποιο λόγο πέσαμε στα σκατά και μάθαμε να κολυμπάμε.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Για τα λαμόγια που καυχιούνται ότι μου γαμάνε τις πόρνες ενώ εγώ δεν γαμάω τις δικές τους έχω μιλήσει πολλές φορές και ξέρεις την άποψή μου. Καλύτερα να μη συχνάζουν στα μπουρδέλα γιατί όλο και κάποιος μοναχικός γαμιάς θα τους ξέρει.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κατά τ' άλλα, ο νόμος του Picker αφορά αποκλειστικά τους μοναχικούς άντρες και δεν μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάνε όλοι αυτοί που μπαίνουν εδώ μέσα και με τόση εμπάθεια μου τη λένε. Κάποιο κόμπλεξ τους ερεθίζω, δεν εξηγείται αλλιώς.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
800
Πόντοι
656
Κατά τ' άλλα, ο νόμος του Picker αφορά αποκλειστικά τους μοναχικούς άντρες και δεν μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάνε όλοι αυτοί που μπαίνουν εδώ μέσα και με τόση εμπάθεια μου τη λένε. Κάποιο κόμπλεξ τους ερεθίζω, δεν εξηγείται αλλιώς.

απλά ο τίτλος μπουρδελιάρης είναι τεράστιος για να τον χρησιμοποιούν πυρφόροι :P

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Old devil το μπουρδελιακό μου επίπεδο είναι πλέον πολύ υψηλό. Λίγοι εδώ μέσα μπορούν να με συναγωνιστούν. Ξέρω ακριβώς τι πρέπει να κάνω από την πρώτη στιγμή που μπαίνει η πουτάνα στο δωμάτιο έτσι ώστε να μη χάσω τα λεφτά μου.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Θα σου πω απλά το εξής: μέχρι στιγμής μέσα στο 2017 έχω δώσει στα μπουρδέλα 1.590 ευρώ και έχω τελειώσει 149 φορές. Αυτό σημαίνει ότι μόνο 10 φορές δεν κατάφερα ως τώρα να τελειώσω και αναγκάστηκα να δώσω 20 (αντί για 10) ευρώ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αν είμαι εγώ πυρφόρος που γαμάω και τελειώνω (σχεδόν) πάντα με 10 ευρώ, τότε ποιος είναι ο μάγκας ο μπουρδελιάρης;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο νόμος του Picker θεωρεί ιδανικό το να μπορεί κάποιος να γαμάει και να χύνει 4 φορές την εβδομάδα. Παρόλα αυτά, επειδή ο νόμος μπορεί να εφαρμοστεί και σε μπουρδέλα των 20 ευρώ, 3 φορές την εβδομάδα είναι μια επίσης καλή συχνότητα σεξ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom