Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.129
Πόντοι
6.796
4 φορες την εβδομαδα επι 10 λεπτα η καθεμια πας στα 40 λεπτα την εβδομαδα... το μηνα 4 επι 40 = 160 λεπτα, δηλαδη γαμας 2.5 ωρες τον μηνα...???

Με 2.5 ωρες τον μηνα γαμησι δε πας πουθενα..

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ampelales τόσο γαμάνε όλοι. Η μέση διάρκεια πραγματικού σεξ είναι 5,4 λεπτά. Ο υπόλοιπος χρόνος είναι αγκαλίτσες και φιλιά. Δες την επιστημονική έρευνα που παρέθεσα λίγες σελίδες πιο πριν. Ο νόμος του Picker πιστεύει πάντα στη σκληρή λογική.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

fodra

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
1
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:
ΖΗΤΩ Ο ΝΟΜΟΣ!
ΖΗΤΩ Ο ΠΙΚΕΡΙΣΜΟΣ!
ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΟΓΑΜΙΣΜΟΣ!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
Ampelales τόσο γαμάνε όλοι. Η μέση διάρκεια πραγματικού σεξ είναι 5,4 λεπτά. Ο υπόλοιπος χρόνος είναι αγκαλίτσες και φιλιά. Δες την επιστημονική έρευνα που παρέθεσα λίγες σελίδες πιο πριν. Ο νόμος του Picker πιστεύει πάντα στη σκληρή λογική.

Τοσο γαμανε όσοι εχουν προωρη εκσπαιρμάτωση....

Ο νόμος του Picker δεν καλύπτει τις αναγκες ενος πραγματικού άνδρα, έχει μεσα του την ρουφιανιά, το μίσος για την πατρίδα και τις γυναίκες.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
Αν είμαι εγώ πυρφόρος που γαμάω και τελειώνω (σχεδόν) πάντα με 10 ευρώ, τότε ποιος είναι ο μάγκας ο μπουρδελιάρης;

Με 20 λεπτα γαμησια την εβδομαδα μαλάκας είσαι και κωλοδακτυλιασμένος.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
τα 5 λεπτά γαμήσι είναι καλά για να αυνανιστεί ένα κοκόρι

αλλά άντε πες ότι τόσο είναι ...ποιος καυλώνει στα 10'' με την πουτάνα να μπαινει μέσα
και να σου λέει κάτσε στο κρεβάτι βγάλε το βρακί σου να παίρνει αμυντική στάση
και να σου αρχίζει μια αερόπιπα ?

ε ξεφτύλα πια

και μετά σπάνε τα νευρα σου που δεν λειτουργείς καλά υπ'αυτές τις συνθήκες ...

αυτός ο φαυλος κύκλος της μαλακίας δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική ηδονή

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Για τα λαμόγια που καυχιούνται ότι μου γαμάνε τις πόρνες ενώ εγώ δεν γαμάω τις δικές τους έχω μιλήσει πολλές φορές και ξέρεις την άποψή μου. Καλύτερα να μη συχνάζουν στα μπουρδέλα γιατί όλο και κάποιος μοναχικός γαμιάς θα τους ξέρει.
Υπαρχουν και αυτοι που απλα λενε οτι τη δικη τους γυναικα δεν την πηδαει αλλος. Ενω εσυ μοιραζεσαι τις γυναικες σου με αλλους αντρες.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.171
Πόντοι
10.686
τα 5 λεπτά γαμήσι είναι καλά για να αυνανιστεί ένα κοκόρι

αλλά άντε πες ότι τόσο είναι ...ποιος καυλώνει στα 10'' με την πουτάνα να μπαινει μέσα
και να σου λέει κάτσε στο κρεβάτι βγάλε το βρακί σου να παίρνει αμυντική στάση
και να σου αρχίζει μια αερόπιπα ?

ε ξεφτύλα πια

και μετά σπάνε τα νευρα σου που δεν λειτουργείς καλά υπ'αυτές τις συνθήκες ...

αυτός ο φαυλος κύκλος της μαλακίας δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική ηδονή
Το καίριο ερώτημα είναι αν η ηδονή οριοθετείται σε εντός ή εκτός αγοραίου έρωτα χώρους και καταστάσεις,ή οριοθετείται σε επιμέρους είδη και ποιότητες;Πιο συγκεκριμένα αποκλείεις την ηδονή στο Μεταξουργείο και τη δέχεσαι στη Φυλής ή στα στούντιο;Αποκλείεις την ηδονή στα μπουρδέλα και τη δέχεσαι σε κωλόμπαρα ή στριπτιζάδικα;Αποκλείεις την ηδονή γενικά εφόσον υπάρχει χρηματική συναλλαγή;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
κοίτα φίλε μου επιρρεπή ...

γενικά δεν αποκλείω τίποτα και πάντα μπορείς να βρείς ηδονή παντού
απλά η ηδονή σε ένα μεγάλο ποσοστό είναι ανάλογα με τις εμπειρίες και τα βιώματά σου

δλδ:

άν είσαι ένας άπειρος καυλωμένος 16χρονος που έχει μουρλαθεί στην μαλακία τότε βλέπεις λίγο βυζί σου σηκώνεται και είσαι χαρούμενος με την μεγαλη ηδονη που άντλησες ...

αν απο την άλλη είσαι κάπως πιο έμπειρος , δεν έχεις κάποιο πρόβλημα στο να συναναστρέφεσαι με γυναίκες , πιστευω ότι
δεν σου αρκεί το μετάξι ούτε το μπουρδέλο θα τολμήσω να πω ...χωρίς βέβαια να αποκλείεται ότι μπορεί να αντληθεί ηδονή και εκεί αν πετύχει η χημεία και οι συγκυρίες ...

γενικα το κάθετί το συγκρίνεις με το στάνταρ επίπεδο ηδονής που έχεις συνηθισει να αντλείς

δλδ :

αν έχεις συνηθίσει πχ στο 100, δεν θα κάτσεις καν να ασχοληθείς με το 10
αν πάλι είσαι πεινασμένος στο 0, τότε το 10 σου φαίνεται ως κάτι πολύ ικανοποιητικό

προφανώς δεν είμαι κατά της ηδονής που προέρχεται απο τον πορνικο χώρο, μιας και θα γέλαγαν και οι πέτρες αν το έλεγα αυτό...
αλλά πχ είναι άλλο το μετάξι και άλλο να κλείσεις πχ όλο το βράδυ 2 καυλωμένες λεσβίες σε κάποιο χοτέλ
και συ να σαι εκεί έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα κοκαϊνης και σιλδεναφίλης...

ελπίζω να σου απάντησα  :hi:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
800
Πόντοι
656
Old devil το μπουρδελιακό μου επίπεδο είναι πλέον πολύ υψηλό. Λίγοι εδώ μέσα μπορούν να με συναγωνιστούν. Ξέρω ακριβώς τι πρέπει να κάνω από την πρώτη στιγμή που μπαίνει η πουτάνα στο δωμάτιο έτσι ώστε να μη χάσω τα λεφτά μου.

σε πειράζω  :)
μπουρδέλιασε - πυρφόρισε κάνε ότι σου αρέσει καλο είναι  :)

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16

φιλε οι πυρφοροι θελουν αγκαλιτσες και φιλακια δεν ειναι σαν εμας που γαμαμε ξερα εξω απο το μπουρδελο μας ειναι καγκελο ηδη παμε γαμαμε φευγουν τα χοντρα φευγουμε αυτοι πιανουνε και τη κουβεντα μετα με τη πουτανα :2funny:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.171
Πόντοι
10.686
κοίτα φίλε μου επιρρεπή ...

γενικά δεν αποκλείω τίποτα και πάντα μπορείς να βρείς ηδονή παντού
απλά η ηδονή σε ένα μεγάλο ποσοστό είναι ανάλογα με τις εμπειρίες και τα βιώματά σου

δλδ:

άν είσαι ένας άπειρος καυλωμένος 16χρονος που έχει μουρλαθεί στην μαλακία τότε βλέπεις λίγο βυζί σου σηκώνεται και είσαι χαρούμενος με την μεγαλη ηδονη που άντλησες ...

αν απο την άλλη είσαι κάπως πιο έμπειρος , δεν έχεις κάποιο πρόβλημα στο να συναναστρέφεσαι με γυναίκες , πιστευω ότι
δεν σου αρκεί το μετάξι ούτε το μπουρδέλο θα τολμήσω να πω ...χωρίς βέβαια να αποκλείεται ότι μπορεί να αντληθεί ηδονή και εκεί αν πετύχει η χημεία και οι συγκυρίες ...

γενικα το κάθετί το συγκρίνεις με το στάνταρ επίπεδο ηδονής που έχεις συνηθισει να αντλείς

δλδ :

αν έχεις συνηθίσει πχ στο 100, δεν θα κάτσεις καν να ασχοληθείς με το 10
αν πάλι είσαι πεινασμένος στο 0, τότε το 10 σου φαίνεται ως κάτι πολύ ικανοποιητικό

προφανώς δεν είμαι κατά της ηδονής που προέρχεται απο τον πορνικο χώρο, μιας και θα γέλαγαν και οι πέτρες αν το έλεγα αυτό...
αλλά πχ είναι άλλο το μετάξι και άλλο να κλείσεις πχ όλο το βράδυ 2 καυλωμένες λεσβίες σε κάποιο χοτέλ
και συ να σαι εκεί έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα κοκαϊνης και σιλδεναφίλης...

ελπίζω να σου απάντησα  :hi:
Σαφώς και συμφωνώ,με μία μόνον ένσταση:η ηδονή πιάνει εύκολα ταβάνι,κι αν είσαι γενικά ηδονιστής είναι πολύ εύκολο να ξεπεράσεις
τις διαχωριστικές γραμμές (αν υπάρχουν τέτοιες βέβαια...).Σήμερα είναι οι καυλωμένες λεσβίες,αύριο θα είναι το στραπονάρισμα,μεθαύριο θα μπούνε τα τρενάκια στο κόλπο και πάει λέγοντας,τελειωμό δεν έχει η φαντασία του ανθρώπου για να φτάσει στα όρια...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Σαφώς και συμφωνώ,με μία μόνον ένσταση:η ηδονή πιάνει εύκολα ταβάνι,κι αν είσαι γενικά ηδονιστής είναι πολύ εύκολο να ξεπεράσεις
τις διαχωριστικές γραμμές (αν υπάρχουν τέτοιες βέβαια...).Σήμερα είναι οι καυλωμένες λεσβίες,αύριο θα είναι το στραπονάρισμα,μεθαύριο θα μπούνε τα τρενάκια στο κόλπο και πάει λέγοντας,τελειωμό δεν έχει η φαντασία του ανθρώπου για να φτάσει στα όρια...

ναι ο κορεσμός είναι κάτι αναποφευκτο ...θυμάμαι με τι ενθουσιασμό είχα δει πρώτη φορά γυμνό σώμα... μου είχε γίνει κάγκελο αμέσως ...πλέον χρειάζονται πολλά παραπάνω γιατί τα "ήδη υπάρχοντα"  προκαλούν αδιαφορία και πάντα θα χρειάζεσαι το "καινουρίο" μέχρι να κορεστεί και αυτό...φαντασία να υπάρχει όπως λες και συ να δημιουργούνται καινουρια σκηνικά ...( κατα προτίμηση να μην μας γαμήσουν όμως ...αν και ποτέ δεν ξέρεις χαχαχαχα-πλακιτσα μην παρεξηγηθω! ) 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.171
Πόντοι
10.686
Οπότε το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι οι ολιγαρκείς είναι οι πιο κερδισμένοι αφού δεν χρειάζεται να επενδύσουν σωματικά και ψυχικά για να αντλήσουν την ίδια μονάδα ηδονής,ό,τι βέβαια ισχύει σε όλους τους τομείς της ζωής μας...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
μπορεί οι ολιγαρκείς να μην βιώσουν κορεσμό αλλά δεν θα βιώσουν και ποτέ μεγάλη  ηδονή
με τα θετικά και τα αρνητικά που συνεπάγεται αυτό ...

αν σου αρκουν και είσαι χαρουμενος πχ με το κάθε μέρα μισή μερίδα φασόλια τότε οκ
εμένα πχ δεν μου αρκούν

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.230
Πόντοι
7.786
για εμενα  να ειναι κερδισμενος καπου πρεπει  να ειναι σε ολους τους τομεις της ζωης του 

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
800
Πόντοι
656
Οπότε το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι οι ολιγαρκείς είναι οι πιο κερδισμένοι αφού δεν χρειάζεται να επενδύσουν σωματικά και ψυχικά για να αντλήσουν την ίδια μονάδα ηδονής,ό,τι βέβαια ισχύει σε όλους τους τομείς της ζωής μας...

ολιγάρκεια σε υλικό επίπεδο είναι αρετή σίγουρα.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.171
Πόντοι
10.686
Η εμπειρία από τα παγκόσμια δεδομένα δείχνει ότι αυτοί που γαμάνε είναι οι φτωχοί και οι πλούσιοι,οι πρώτοι γιατί δεν έχουνε κάποιαν άλλη απόλαυση,οι δεύτεροι γιατί τα έχουν όλα λυμένα!Αυτοί που είναι στη χειρότερη μοίρα είναι η μεσαία τάξη που διακατέχεται από το άγχος της επιτυχίας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom