Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
27
Like
12.497
Πόντοι
14.615
Η εμπειρία από τα παγκόσμια δεδομένα δείχνει ότι αυτοί που γαμάνε είναι οι φτωχοί και οι πλούσιοι,οι πρώτοι γιατί δεν έχουνε κάποιαν άλλη απόλαυση,οι δεύτεροι γιατί τα έχουν όλα λυμένα!Αυτοί που είναι στη χειρότερη μοίρα είναι η μεσαία τάξη που διακατέχεται από το άγχος της επιτυχίας...
+1

Επισκέπτης
Η εμπειρία από τα παγκόσμια δεδομένα δείχνει ότι αυτοί που γαμάνε είναι οι φτωχοί και οι πλούσιοι,οι πρώτοι γιατί δεν έχουνε κάποιαν άλλη απόλαυση,οι δεύτεροι γιατί τα έχουν όλα λυμένα!Αυτοί που είναι στη χειρότερη μοίρα είναι η μεσαία τάξη που διακατέχεται από το άγχος της επιτυχίας...
αμάν ρε επιρρεπή...μας έχεις κουράσει με την ..."επιρρέπεια" σου...

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
ναι ο κορεσμός είναι κάτι αναποφευκτο ...θυμάμαι με τι ενθουσιασμό είχα δει πρώτη φορά γυμνό σώμα... μου είχε γίνει κάγκελο αμέσως ...

Ελπιζω οχι στο μαθημα της ανατομιας με πτωμα.

bakalos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
κοίτα φίλε μου επιρρεπή ...

γενικά δεν αποκλείω τίποτα και πάντα μπορείς να βρείς ηδονή παντού
απλά η ηδονή σε ένα μεγάλο ποσοστό είναι ανάλογα με τις εμπειρίες και τα βιώματά σου

δλδ:

άν είσαι ένας άπειρος καυλωμένος 16χρονος που έχει μουρλαθεί στην μαλακία τότε βλέπεις λίγο βυζί σου σηκώνεται και είσαι χαρούμενος με την μεγαλη ηδονη που άντλησες ...

αν απο την άλλη είσαι κάπως πιο έμπειρος , δεν έχεις κάποιο πρόβλημα στο να συναναστρέφεσαι με γυναίκες , πιστευω ότι
δεν σου αρκεί το μετάξι ούτε το μπουρδέλο θα τολμήσω να πω ...χωρίς βέβαια να αποκλείεται ότι μπορεί να αντληθεί ηδονή και εκεί αν πετύχει η χημεία και οι συγκυρίες ...

γενικα το κάθετί το συγκρίνεις με το στάνταρ επίπεδο ηδονής που έχεις συνηθισει να αντλείς

δλδ :

αν έχεις συνηθίσει πχ στο 100, δεν θα κάτσεις καν να ασχοληθείς με το 10
αν πάλι είσαι πεινασμένος στο 0, τότε το 10 σου φαίνεται ως κάτι πολύ ικανοποιητικό

προφανώς δεν είμαι κατά της ηδονής που προέρχεται απο τον πορνικο χώρο, μιας και θα γέλαγαν και οι πέτρες αν το έλεγα αυτό...
αλλά πχ είναι άλλο το μετάξι και άλλο να κλείσεις πχ όλο το βράδυ 2 καυλωμένες λεσβίες σε κάποιο χοτέλ
και συ να σαι εκεί έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα κοκαϊνης και σιλδεναφίλης...

ελπίζω να σου απάντησα  :hi:
:kneel: :kneel: :kneel: ;)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σήμερα το μεσημέρι στο Μετάξι:
- Ιάσωνος 20 δεξιά: Ντιάνα. Είναι απίστευτο να ζεις τον ΕΡΩΤΑ με 10 ευρώ. Μωρό μου σ' αγαπώ.  :smitten:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω με τις μαλακίες που διαβάζω εδώ μέσα... Ωχ Θεέ μου...  :(

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ρε αγόρι μου rigormortis παραδέξου επιτέλους ότι είσαι κομπλεξικός και δεν σου σηκώνεται πλέον στο Μετάξι.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο άλλος ο μαλάκας... Του παραθέτω επιστημονική έρευνα για τη μέση διάρκεια σεξ που είναι 5,4 λεπτά και συνεχίζει να λέει τις παπαριές του.  :idiot:

Επισκέπτης
Τυπε μεσος ορος ειναι το 5,4 που τσαμπουνας συνεχεια...μεσα εχει τυπους του μισαωρου και τυπους σαν και σενα του δευτερολεπτου. :S

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αυτό που είπε ο alexcord είναι. Ακριβώς αυτό. Υπάρχουν οι πραγματικοί γαμιάδες όπως εμείς που βιώνουμε την απόλυτη ηδονή και ευχαρίστηση στα 5-10 λεπτά και υπάρχουν και οι πυρφόροι που θέλουν 1 ώρα μόνο για να τους σηκωθεί και για να δικαιολογήσουν την ανικανότητά τους μας σνομπάρουν επειδή απλά εμείς μπορούμε!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Επίσης ο Επιρρεπής καλά του την είπε του rigormortis. Για κάντε ένα κόπο να ψάξετε τι σημαίνει ηδονισμός. Τα άτομα που δηλώνουν ηδονιστές ψάχνουν την ηδονή παντού και είναι πανεύκολο να πάνε με άτομα του ίδιου φύλου. Οι 9 στους 10 ηδονιστές είναι bisexual. Rigormortis γιατί δεν μας λες όλη την αλήθεια; Τον παίρνεις τελικά; Αν όχι, δεν είσαι ηδονιστής.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο νόμος του Picker βάζει την ηδονή σε δεύτερη μοίρα γιατί το κυριότερο χαρακτηριστικό του είναι η αντρική υπερηφάνεια. Η μεγαλύτερη ηδονή για εμάς είναι να γαμάμε 4 φορές την εβδομάδα και να μη μαλακιζόμαστε ποτέ. Να μην τρώμε ούτε μία χυλόπιτα και να πετάμε την ωμή αλήθεια στη μάπα των ελεεινίδων!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Από την ηλικία των 17-18 ετών κόβουμε στα παιδιά μας τη μαλακία και τα εισάγουμε στο νόμο του Picker. Αν τους την πέσει γκόμενα την οποία γουστάρουν κάθονται μαζί της μέχρι να τη βαρεθούν και τη γαμάνε 4 φορές την εβδομάδα. Όταν τη βαρεθούν της το λένε στα ίσια και ξαναγυρίζουν στα μπουρδέλα. Αυτό κάνουν οι πραγματικοί άντρες!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και επειδή νευρίασα τώρα θα επαναφέρω τη συχνότητα στις 4 φορές την εβδομάδα. Ακατέβατα! Και όποιος μπορεί!!!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Επισκέπτης
Αυτό που είπε ο alexcord είναι. Ακριβώς αυτό. Υπάρχουν οι πραγματικοί γαμιάδες όπως εμείς που βιώνουμε την απόλυτη ηδονή και ευχαρίστηση στα 5-10 λεπτά και υπάρχουν και οι πυρφόροι που θέλουν 1 ώρα μόνο για να τους σηκωθεί και για να δικαιολογήσουν την ανικανότητά τους μας σνομπάρουν επειδή απλά εμείς μπορούμε!
ρε τύπε έφτασες 29 για να γαμήσεις κανονική γκόμενα

ε...τι ψάχνεις τώρα...δε μπορείς να καταλάβεις κάποια πράγματα...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εσύ ρε μαλάκα Bardamu πού το είδες ότι στο Μετάξι ο χρόνος είναι 6 λεπτά;

Και να πω ότι είσαι αρχάριος, να το καταλάβω... Εγώ γιατί σε όλα - πλην ελαχίστων εξαιρέσεων - τα μπουρδέλα που πάω ακούω από τσατσάδες και πουτάνες τη φράση "10 ΕΥΡΩ, 10 ΛΕΠΤΑ";

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και ναι ρε φίλε, εγώ το παραδέχομαι ότι δεν μου είχε κάτσει γκόμενα "τζάμπα" ως τα 29. Ξέρεις όμως κάτι; Καλά που έγινε αυτό και κατάλαβα πόσο ΜΑΛΑΚΕΣ είναι αυτοί που εκθειάζουν τις γκόμενες σε σύγκριση με τις πουτάνες. Έχω γαμήσει 6 γκόμενες "τζάμπα" και πραγματικά τα καλύτερα γαμήσια μου με ΜΕΓΑΛΗ διαφορά τα έχω κάνει με πουτάνες!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εγώ προσωπικά όποτε είμαι με γκόμενα δεν έχω τι να πω. Δεν έχω τίποτα να συζητήσω μαζί της. Ο χρόνος που περνάω με τις γυναίκες ανάμεσα στα γαμήσια μου φαίνεται τελείως αδιάφορος. Απορώ πραγματικά τι μαλακίες συζητάτε μαζί τους!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom