Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Φίλε μην ασχολείσαι με τις μαλακίες του rigormortis...

Rigormortis θα μου έδινες τη γκόμενά σου να "μαλακιστώ" λίγο στο μουνάκι της; Δεν πιστεύω να σε πείραζε, ε; Αφού εσύ αυτό το θεωρείς μαλακία. Μπορεί να πόναγε λίγο αλλά - μην ανησυχείς - δεν θα συμμετείχε.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
O fodra είναι ένας από αυτούς που έχουν πιάσει το νόημα του νόμου του Picker. Ο Καβάφης έγραφε:

"Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις."

Αυτό ακριβώς σου λέει κι ο νόμος του Picker. Αν έχεις καταλάβει ότι δεν το έχεις στις γκόμενες, μη χάνεις άλλο το χρόνο σου μαζί τους. Πάρ' το απόφαση ότι δεν μπορείς να έχεις για γκόμενα κάποια σαν αυτές που θέλεις και μην υποβιβάζεις το εγώ σου με δεύτερες λύσεις. Γάμα όμορφες πουτάνες, δόξα τω θεώ υπάρχουν πολλές.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εγώ ποτέ δεν το έπαιξα γκόμενος ή γόης. Την πρώτη μου "τζάμπα" γκόμενα την είχα στα 29. Από τότε έχω γαμήσει άλλες 5. Καμία όμως δεν ήταν τόσο όμορφη όσο οι πουτάνες που γαμάω. Να σου το πω αλλιώς; Καμία από αυτές που μου κάθισαν "τζάμπα" δεν θα την πλήρωνα για να τη γαμήσω - με μόνη εξαίρεση ίσως μια Ρωσίδα τουρίστρια που μου κάθισε στο Μοναστηράκι. Άρα γιατί να συνεχίσω να χάνω το χρόνο μου σε ελεεινά καμάκια αφού ξέρω ότι ποτέ δεν θα βρω κάτι που πραγματικά θέλω; Καλύτερα να γαμάω ωραίες 20-χρονες πουτάνες χωρίς κανένα κόπο και με ελάχιστο χρήμα. Με πιάνεις;  :-*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
O fodra είναι ένας από αυτούς που έχουν πιάσει το νόημα του νόμου του Picker. Ο Καβάφης έγραφε:

"Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις."

Αυτό ακριβώς σου λέει κι ο νόμος του Picker. Αν έχεις καταλάβει ότι δεν το έχεις στις γκόμενες, μη χάνεις άλλο το χρόνο σου μαζί τους. Πάρ' το απόφαση ότι δεν μπορείς να έχεις για γκόμενα κάποια σαν αυτές που θέλεις και μην υποβιβάζεις το εγώ σου με δεύτερες λύσεις. Γάμα όμορφες πουτάνες, δόξα τω θεώ υπάρχουν πολλές.

Κι ο Καβάφης πούστης ήταν. Γι αυτό σε "αγγίζει" η ποίησή του.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κι ο Καβάφης πούστης ήταν. Γι αυτό σε "αγγίζει" η ποίησή του.

Το αν είμαι πούστης ή μαλάκας το ξέρεις καλά κι εσύ και οι άλλοι. Γελοίοι όμως έχετε καταντήσει πια.  :-*

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είναι μερικοί εδώ μέσα που δεν έχουν συνειδητοποιήσει σε τι παράδεισο ζούμε. Σε άλλες χώρες δεν υπάρχουν καν μπουρδέλα. Τις προάλλες ήρθε ένας Ιταλός δημοσιογράφος και έκανε ρεπορτάζ στη Φυλής γιατί στους Ιταλούς μοιάζει αδιανόητο ότι στο κέντρο της Αθήνας υπάρχουν 200 μπουρδέλα φόρα παρτίδα με τιμές που ξεκινούν από 10 ευρώ.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Το αν είμαι πούστης ή μαλάκας το ξέρεις καλά κι εσύ και οι άλλοι. Γελοίοι όμως έχετε καταντήσει πια.  :-*

Εμείς το ξέρουμε.  :)

Να δούμε εσύ πότε θα το αποδεχθείς επιτέλους.  :)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αν όμως για κάποιους είναι τελείως ανούσιο, για εμάς τους γνήσιους μοναχικούς μπουρδελιάρηδες είναι η ζωή μας. Αν έκλειναν ποτέ τα μπουρδέλα θα χάναμε ό,τι πολυτιμότερο έχουμε, το νόημα της ζωής μας.

Υπάρχει αυτή τη στιγμή το φεμινιστικό κίνημα του "Σουηδικού Μοντέλου" στην πορνεία που συνεχώς εξαπλώνεται και έχει ήδη εφαρμοστεί σε 5 ευρωπαϊκές χώρες (Σουηδία, Νορβηγία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Γαλλία) ενώ έχει υπερψηφιστεί και στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ως μη δεσμευτική (ευτυχώς) οδηγία μετά από πρόταση των σοσιαλιστών.

Ε λοιπόν, δεν θα το αφήσουμε αυτό να συμβεί στην Ελλάδα. Είμαστε στο site αυτό γιατί είναι χρέος μας να πολεμήσουμε για την ελευθερία μας και τη ζωή μας. Ζήτω οι γνήσιοι περήφανοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες!

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.253
Πόντοι
506
Άρα γιατί να συνεχίσω να χάνω το χρόνο μου σε ελεεινά καμάκια αφού ξέρω ότι ποτέ δεν θα βρω κάτι που πραγματικά θέλω; Καλύτερα να γαμάω ωραίες 20-χρονες πουτάνες χωρίς κανένα κόπο και με ελάχιστο χρήμα.
πικη σου ´χω τραγουδακι  :rockon: :rockon: :rockon:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Είναι μερικοί εδώ μέσα που δεν έχουν συνειδητοποιήσει σε τι παράδεισο ζούμε. Σε άλλες χώρες δεν υπάρχουν καν μπουρδέλα. Τις προάλλες ήρθε ένας Ιταλός δημοσιογράφος και έκανε ρεπορτάζ στη Φυλής γιατί στους Ιταλούς μοιάζει αδιανόητο ότι στο κέντρο της Αθήνας υπάρχουν 200 μπουρδέλα φόρα παρτίδα με τιμές που ξεκινούν από 10 ευρώ.

τα νομιμα ομως δεν ειναι ουτε 10

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Αυτό εννοείται! Γκόμενα δε θα γαμησει ποτέ γιατί ο νόμος λέει ότι δεν πρέπει να δίνουμε καμία αξία στις γκόμενες. Ο νόμος απευθύνεται στο μέσο αποτυχημένο άνθρωπο. Δηλαδή σε σένα, στον Πίκερ και πρωτίστως σε μένα. Μην ξεχνάς αυτο που ήσουν και είσαι Ριγκορ. Ας κλέψει ο καθένας απόλαυση όπως μπορεί, πριν το τέλος.

δεν ανήκω στον μέσο αποτυχημένο άνθρωπο , οι μαλακιες του πικερ απευθυνονται σε ναυαγια της ζωής που αυνανιζονται στο μεταξουργειο για να μην αυνανιστουν στην χουφτα τους
Φίλε μην ασχολείσαι με τις μαλακίες του rigormortis...

Rigormortis θα μου έδινες τη γκόμενά σου να "μαλακιστώ" λίγο στο μουνάκι της; Δεν πιστεύω να σε πείραζε, ε; Αφού εσύ αυτό το θεωρείς μαλακία. Μπορεί να πόναγε λίγο αλλά - μην ανησυχείς - δεν θα συμμετείχε.
δεν ειμαι νταβατζης καμιας γκομενας για να στη δωσω να αυνανιστεις πανω της ...γιατί για να θέλει καποια απο μονη της  να κάτσει διπλα σου ποσο μαλλον να δεχθει να τριφτεις πανω της είναι μάλλον απίθανο ...οποτε μαλλον θα πληρωνεις ροζ χαρτακια για να τραβάς μαλακια στο μεταξι για παντα

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
175
Πόντοι
16
o piker γαμαει μονο μεταξι? φυλλη δε καταδεχεται?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Rigormortis γλείφεις αγόρι μου πατουσάκι; Γλείφεις καθόλου μουνάκι; Λες στα πουτανάκια ερωτόλογα; Γαμάς πιπώνοντας ταυτόχρονα τα δάχτυλα των ποδιών τους; Αφού είσαι ξενέρωτος ρε μαλάκα, τι γαμήσι να ευχαριστηθείς εσύ στα μπουρδέλα;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σας καίει πολύ μουνάκια που ο Picker ρίχνει 4 γαμησάρες την εβδομάδα με 40 ευρώ. Είναι αλτρουιστής όμως και φροντίζει για όλους. Γι' αυτό ο νόμος του Picker περιλαμβάνει και τους σιχασιάρηδες που γαμάνε μόνο με δικό τους σεντόνι στη Φυλής.

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
Οχι θα ψευτογαμαω στα βρωμικα σεντονια που εχουν χυσει οι πακιστανοι που γαμιουνται μεταξυ τους στις τρογλες και στα πεζοδρομια και κουβαλανε ενα καρο ασθενειες

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Οι σιχασιάρηδες είναι για τον πούτσο τελείως. Πολλές 20-χρονες δουλεύουν στο Μετάξι γιατί δεν θέλουν τα ακάποτα τσιμπούκια που αναγκάζονται να κάνουν στη Φυλής. Πιο εύκολο είναι να κολλήσεις κάτι στη Φυλής από ό,τι στο Μεταξουργείο με τις γκόμενες που πηγαίνω εγώ. Γιατί οι περισσότερες από αυτές δουλεύουν στο Μετάξι ακριβώς γιατί θέλουν safe sex.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom