Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πάμε ένα στοίχημα ότι οι πραγματικοί δεξιοί σου ρίχνουν 10 μούντζες; Καταρχήν όταν το μάθει η γυναίκα σου θα σου φέρει το τηγάνι στο κεφάλι. Έχετε μαζευτεί εδώ μέσα 10-20 λαμόγια ψευτοδεξιοί και ντροπιάζετε το κόμμα της ΝΔ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Επί εποχής Κωνσταντίνου Καραμανλή αυτό που κάνεις θα ήταν παράνομο και κατακριτέο. Μετά ήρθε το ίνδαλμά σου ο Αντρέας Παπανδρέου και νομιμοποίησε τη μοιχεία για να μπορούν τα λαμόγια σαν εσένα να ξενογαμάνε χωρίς φόβο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Pussy wagon δεν έχω καμία σχέση με την αριστερά, χωρίς όμως να είμαι και δεξιός. Είμαι κεντρώος προς κεντροδεξιός.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το ότι δεν με πειράζει να γαμάω παρέα με τους Πακιστανούς δεν με κάνει αριστερό. Θέλω να υπάρχει αυστηρός έλεγχος των μεταναστών που περνάνε τα σύνορα, δεν μπορεί να έρθει όλο το Πακιστάν στην Ελλάδα. Επίσης μπορεί να μην είμαι θρήσκος αλλά δεν είμαι και άθεος. Δεν είμαι εθνικιστής αλλά είμαι φανατικός ευρωπαϊστής - πιστεύω στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση. Μόνο μέσα σε μια ενωμένη Ευρώπη μπορεί η Ελλάδα να προστατευτεί από την Τουρκία. Ποιος Έλληνας πολιτικός και ποιο ελληνικό κόμμα υποστήριξε από την αρχή την ευρωπαϊκή ιδέα; Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και η Νέα Δημοκρατία φυσικά. Το ΠΑΣΟΚ π.χ. τότε είχε σαν σύνθημα το: "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο".

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Επίσης δεν είναι όλοι οι δεξιοί υπέρ της δημιουργίας οικογένειας. Ο Κώστας Πρέκας π.χ. έχει έναν γιο που μεγάλωσε μόνο με τη μάνα του και θεωρεί ότι τα παιδιά μεγαλώνουν μια χαρά χωρίς πατέρα. Όταν εξάλλου πιστεύεις σε μια ενωμένη Ευρώπη του 1 δισ. κατοίκων όλο και κάποιοι θα βρεθούν να κάνουν παιδιά, δεν χρειάζεται να είσαι εσύ - αν και δεν το αποκλείω και πάλι για τον εαυτό μου. Σίγουρα οι δεξιοί είναι πάντως πιο φαλλοκράτες και σίγουρα θεωρούν ότι το να είσαι gay είναι - έστω και λίγο - υποτιμητικό. Κι εγώ το ίδιο πιστεύω, άσχετα αν σας τρόλαρα εδώ μέσα με τον κώλο μου.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το γεγονός επίσης ότι είμαι φανατικός οπαδός της ψυχρής λογικής του Δρ. Σόιμπλε και μνημονιακός δεν νομίζω ότι έχει κάποια σχέση με την αριστερά. Και, τέλος, αριστερός και μπουρδελιάρης δεν γίνεται. Το απαγορεύει ο φεμινισμός.

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
Picker σου εχει σπασει ποτε καποτα σε μπουρδελο?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Θέλω να  Ποιος Έλληνας πολιτικός και ποιο ελληνικό κόμμα υποστήριξε από την αρχή την ευρωπαϊκή ιδέα; Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και η Νέα Δημοκρατία φυσικά.

Το ΠΑΣΟΚ π.χ. τότε είχε σαν σύνθημα το: "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο".

ποια ευρωπαικη ιδεα ρε μαστορα
πουλησε την κυπρο και πηρε το κατιτις του
η υστεροφημια του τον ενοιαζε
ρωτησε κανενα ;εκανε δημοψηφισμα ;

και ειχε δικιο ιδιες συμμοριες ειναι

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Pussy wagon δεν είναι όλοι οι δεξιοί υποκριτές. Εγώ γνωρίζω δεξιούς που είναι πολύ τίμιοι και πολύ ειλικρινείς απέναντι στις γυναίκες τους. Μην κρίνεις από εδώ μέσα. Οι δεξιοί που ξέρω εγώ χλευάζουν άτομα σαν τον Στέκα. Η υποκρισία και η λαμογιά στην ελληνική κοινωνία οφείλονται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. Θα έχεις ακούσει αυτό που λένε, ότι όλη η Ελλάδα ακόμα και σήμερα κατά βάθος είναι ΠΑΣΟΚ. Ξέρεις τι εννοούν; Ότι η λαμογιά μπήκε στο πετσί του Έλληνα ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων από τον Ανδρέα και μετά.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.525
Πόντοι
2.886
Pussy wagon δεν είναι όλοι οι δεξιοί υποκριτές. Εγώ γνωρίζω δεξιούς που είναι πολύ τίμιοι και πολύ ειλικρινείς απέναντι στις γυναίκες τους. Μην κρίνεις από εδώ μέσα. Οι δεξιοί που ξέρω εγώ χλευάζουν άτομα σαν τον Στέκα. Η υποκρισία και η λαμογιά στην ελληνική κοινωνία οφείλονται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. Θα έχεις ακούσει αυτό που λένε, ότι όλη η Ελλάδα ακόμα και σήμερα κατά βάθος είναι ΠΑΣΟΚ. Ξέρεις τι εννοούν; Ότι η λαμογιά μπήκε στο πετσί του Έλληνα ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων από τον Ανδρέα και μετά.

Σωστό, αλλά και οι " δεξιοί " είναι λαμόγια.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ας πούμε, και ο Στέκας κατά βάθος ΠΑΣΟΚ είναι αν και ψηφίζει δεξιά. Ο Καραμανλής ποτέ δεν θα επικροτούσε συμπεριφορές σαν του Στέκα, γι' αυτό είχε και τη μοιχεία παράνομη. Ο Παπανδρέου, αντίθετα, θα του χαμογελούσε πονηρά και θα του έκλεινε το μάτι. Η ελληνική κοινωνία "πασοκοποιήθηκε" από το 1981 και μετά, και δυστυχώς αυτό πληρώνουμε σήμερα ως χώρα. Η κρίση δεν είναι οικονομική αλλά πρωτίστως ΗΘΙΚΗ. Και προβλέπω ότι δικαιολογημένα θα έχουμε για πολλά χρόνια ακόμα μνημόνια μέχρι να εξοντωθούν ή να βάλουν επιτέλους μυαλό τα λαμόγια.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.525
Πόντοι
2.886

Τι λες ρε Πικεράκο ;

Ο Καραμανλής ήταν μπαϊ και οππουρτουνιστής.

Σιγά το...ακέραιο χαρακτήρα !

Μας έβαλε στην ΕΟΚ, και πήρε μίζες.

Όσον αφορά για την κρίση, η κρίση οφείλεται
στις τράπεζες 100% , που δάνειζαν χρήματα χωρίς
εγγύηση ( " διακοποδάνειο" κτλ.) και χρήματα που
δεν είχαν , παρά μόνο λογιστικά τρυκ έκαναν.

fodra

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
1
Η Κορίνα είναι πολύ καλή , με στενό μουνάκι
καβλώνει, είναι όμορφη και νέα και είναι
από τις καλύτερες στο Μετάξι !  :rockon:

Εχει μαυρίσει κιόλας και είναι ανανεωμένη
από τις διακοπές , και θα την απολαύσω το βράδι
στο Κολωνού 23 !  :rockon: :rockon:
Ξαναπήγα απόψε να την ξαναγαμησω και έλειπε. Στη θέση της ήταν μια αλβανιαρα με φουλ.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
O rigormortis δεν έχει κόψει τη μαλακία όπως εγώ και γι' αυτό δεν μπορεί να εκτιμήσει την αξία του σεξ, την αξία του να ανοίγει - έστω και με χρήματα - μια γυναίκα τα πόδια της για σένα. Αυτό είναι το κυριότερο νόημα του σεξ για έναν άντρα και όχι η ηδονή ούτε η συμμετοχή. Και το λέω εγώ που οι πουτάνες μαζί μου χύνουν και έχω κάνει στα μπουρδέλα απίστευτα γαμήσια με τρομερή συμμετοχή από τα κορίτσια καθώς εκτιμούν την αληθινή αγάπη που τους έχω.

εφόσον είσαι ειλικρινής γιατί δεν απαντάς στο ερώτημα που σου έκανα ?
πας ή δεν πάς στο μετάξι , όχι επειδή σου αρέσει αλλά για να μην σε πουν μαλάκα ?

υγ: χύνουν μαζί σου στο μετάξι επειδή τις αγαπάς πραγματικά ε ? αχ βρε κακόμοιρε πικεράκο δεν έχεις ιδέα απο μουνί ...

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
υγ: χύνουν μαζί σου στο μετάξι επειδή τις αγαπάς πραγματικά ε ? αχ βρε κακόμοιρε πικεράκο δεν έχεις ιδέα απο μουνί ...
ναι αλλα
σε μια σταση με 4λεπτο κοκορογαμησι
να τα λεμε ολα

bokolis$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Κριτικές
8
Like
428
Πόντοι