Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έχω στη δουλειά μου δεξιούς οικογενειάρχες που όταν τους είπα τις μαλακίες που λέει ο Στέκας έδειξαν αηδιασμένοι μαζί του. Ένας πραγματικός δεξιός ΠΟΤΕ δεν κοροϊδεύει τη γυναίκα του. Όταν θέλει να ξενογαμήσει έχει τα ΑΡΧΙΔΙΑ και της το λέει. Μόνο κάτι ελεεινά αριστερά λαμόγια όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου ξενογαμούσαν στα κρυφά σαν τις κότες.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.525
Πόντοι
2.886
:2funny: :2funny: :2funny:

Μαδημένη κοτούλα Πικεράκο, κο, κο, κο !  :2funny:

7080744_f520.jpg

Τα κοτόπουλα κάθονται στα αυγουλάκια τους και
δεν το παίζουν μάγκες !  :2funny:  κοτ, κοτ, κοτ  :2funny:

Τράβα ρε να γραφτείς στο Γυμναστήριο, σε είδα
στο Μετάξι και είσαι σαν κρατούμενος στο Άουσβιτς, κοκκαλιάρης !
Φάε καμιά πρωτεϊνη !
Πήγαινε στη DHI να κάνεις εμφύτευση μαλλιών !
Πάρε το andropenis, να βελτιωθείς μπαμιοκοτοπουλάκι !

Γίνε επιτέλους άντρας ΜΑΜΑΚΙΑ !
Κατόρθωσες και σε έδιωξε ένα από τα καλύτερα μουνάκια
του Μεταξιού, η Κορίνα, διότι της έγινες ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ
Πιρφορο-Πίκερ !  :2funny: :2funny: :2funny:

ΠΟΤΕ δεν είναι αργά, να γίνεις άντρας, ΜΑΜΑΚΙΑ !

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Γελοίο υποκείμενο Λαδάκη εσύ είσαι μόνο για να γελάμε. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.525
Πόντοι
2.886

Πίκερ, κο, κο, κο  :2funny: :2funny:

Μαδημένη κοτούλα, το κοροϊδάκι της Κορίνας ήσουν
και τώρα είσαι ένα μοναχικό κοτοπουλάκι !  :2funny:

Είσαι και κρυφή λούγκρα, Πικερίνα !  :2funny: :2funny:

weird-funny-chicken-picture-01.jpg

Βρε ΜΑΜΑΚΙΑ , Πίκερ, γίνε άντρας !

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.525
Πόντοι
2.886

Πίκερ, έχωσα τη σκληρή πουτσάρα μου στο μουνάκι
της Κορίνας και βόγγαγε ωραία !

Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν θα σε ανέφερα στην Κορίνα
διότι ήταν καλή μέσα, και αν της έλεγα το όνομά σου
θα χάλαγε όλη η ομορφιά της συντροφιάς της !

Είναι ζώδιο ΖΥΓΟΣ και της αρέσει να τη γαμάνε δυνατά
με σκληρές πουτσάρες, σαν τη δική μου.  :rockon:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.566
Πόντοι
566
Μπήκε καινούριος μήνας και βρίσκομαι σε έναν απίστευτο φιλοσοφικό οργασμό. Μείνετε μαζί μου αγαπημένοι μου φίλοι.

Πικερ πως βλεπεις την προκριματική φαση για MR MALAKAS 2017?

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.566
Πόντοι
566
Σκέφτηκα πάλι σήμερα διεξοδικά την πολιτική διάσταση του νόμου του Picker και αποφάσισα ότι ανήκει καθαρά στην κεντροδεξιά. Δεν έχει καμία σχέση αν αυτός που εφαρμόζει το νόμο δεν κάνει οικογένεια και παιδιά ή αν γαμάει παρέα με αλλοδαπούς. Ο νόμος δεν έχει σχέση με την αριστερά, ανήκει καθαρά στον χώρο του συντηρητικού φιλελευθερισμού.

Να δω ποτε παλι θα αλλαξεις γνώμη...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.566
Πόντοι
566
Έχω στη δουλειά μου δεξιούς οικογενειάρχες που όταν τους είπα τις μαλακίες που λέει ο Στέκας έδειξαν αηδιασμένοι μαζί του. Ένας πραγματικός δεξιός ΠΟΤΕ δεν κοροϊδεύει τη γυναίκα του. Όταν θέλει να ξενογαμήσει έχει τα ΑΡΧΙΔΙΑ και της το λέει. Μόνο κάτι ελεεινά αριστερά λαμόγια όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου ξενογαμούσαν στα κρυφά σαν τις κότες.

Προφανως σε δουλευαν πικερ, αλλα που να καταλάβεις... :jerking: :jerking: :jerking:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.220
Πόντοι
7.786
ολοι οι ανδρες ξενογαμανε  δεν αντχεις να γαμας οσοι ειστε παντρευμενοι  την ιδια γυναικα   

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
Πικερ πως βλεπεις την προκριματική φαση για MR MALAKAS 2017?
ο πικερ ειναι σαν την ισιμπαγιεβα...

αφηνε τους αλλους να αγωνιζονται μονοι τους
εβγαινε οταν ολοι τελειωναν
και εκανε μονη της το παγκοσμιο ρεκορ
:wanker:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Πίσω στα πολιτικά τώρα, δεν δεχόμαστε μαθήματα ιδεολογίας από λαμόγια όπως ο Γάσπαρης και ο Στέκας που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι είναι ΝΔ. Τα άτομα αυτά στην πραγματικότητα είναι γνήσια πνευματικά τέκνα του αρχιλαμόγιου Ανδρέα Παπανδρέου και δεν έχουν την παραμικρή ιδεολογική σχέση με τη δεξιά. Για να είσαι δεξιός δεν αρκεί να έχεις οικογένεια αλλά πρέπει να έχεις και ΗΘΟΣ. Τα συγκεκριμένα άτομα δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για το τι σημαίνει ΗΘΟΣ.

γιατι εχει ηθος η δεξια;

απο ποτε;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
picker παραδέχεσαι ότι στο μετάξι κοκορογαμείς όχι επειδή σου αρέσει αλλά για να μην σε πουν μαλάκα όσοι γαμούν κανονικά ?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
O rigormortis δεν έχει κόψει τη μαλακία όπως εγώ και γι' αυτό δεν μπορεί να εκτιμήσει την αξία του σεξ, την αξία του να ανοίγει - έστω και με χρήματα - μια γυναίκα τα πόδια της για σένα. Αυτό είναι το κυριότερο νόημα του σεξ για έναν άντρα και όχι η ηδονή ούτε η συμμετοχή. Και το λέω εγώ που οι πουτάνες μαζί μου χύνουν και έχω κάνει στα μπουρδέλα απίστευτα γαμήσια με τρομερή συμμετοχή από τα κορίτσια καθώς εκτιμούν την αληθινή αγάπη που τους έχω.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.566
Πόντοι
566
Ο rigormortis και κάποιοι άλλοι εξυπνάκηδες προσπαθούν συνεχώς να μειώσουν τους μοναχικούς μπουρδελιάρηδες που γαμάνε μόνο στα μπουρδέλα. Παραδεχόμαστε λοιπόν ότι στα μπουρδέλα καταλήξαμε από ανάγκη, όταν καταλάβαμε ότι δεν μας ήθελαν οι γυναίκες. Μισήσαμε τις γκόμενες, αγαπήσαμε τις πουτάνες και είμαστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ που μπορούμε και ΓΑΜΑΜΕ - έστω και στα μπουρδέλα. Βγάλτε λοιπόν το σκασμό οι εξυπνάκηδες και ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ εμάς τους μοναχικούς τύπους.

Αρα καλα σου λεω ότι εκφραζεις τον loser πουτανιάρη που δεν σταυρωνει γκομενα ποτέ. Βεβαια εσύ πικερ επειδη κωλοδακτυλιαζεσαι και στραπονιαζεσαι προφανώς έχεις και μια πλευρά  :gay: :gay: :gay:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.566
Πόντοι
566
O rigormortis δεν έχει κόψει τη μαλακία όπως εγώ και γι' αυτό δεν μπορεί να εκτιμήσει την αξία του σεξ, την αξία του να ανοίγει - έστω και με χρήματα - μια γυναίκα τα πόδια της για σένα. Αυτό είναι το κυριότερο νόημα του σεξ για έναν άντρα και όχι η ηδονή ούτε η συμμετοχή. Και το λέω εγώ που οι πουτάνες μαζί μου χύνουν και έχω κάνει στα μπουρδέλα απίστευτα γαμήσια με τρομερή συμμετοχή από τα κορίτσια καθώς εκτιμούν την αληθινή αγάπη που τους έχω.

Παψε ρε μαλακα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο Στέκας και ο Γάσπαρης αποτελούν τη ντροπή της δεξιάς. Ο πραγματικός δεξιός όταν θέλει να ξενογαμήσει το λέει στα ίσια στη γυναίκα του και αυτή το δέχεται γιατί αντιλαμβάνεται την κατωτερότητά της. Ο Στέκας όμως, σαν μια κότα χωρίς αρχίδια που είναι, περιμένει να φύγει η γυναίκα του και να πάει στο χωριό μπας και μπορέσει να ξενογαμήσει.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.525
Πόντοι
2.886
Πικεράκο , θα γαμήσω και σήμερα το βράδι την Κορίνα

στο Κολωνού 23 !  :2funny: