Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κώστα Λαδάκη αν νομίζεις ότι μου καίγεται καρφί πλέον για την Κορίνα είσαι βαθιά νυχτωμένος. Την Κορίνα την αγαπώ γιατί την έχω γαμήσει 100 φορές αλλά είναι μια κακή πουτάνα που δεν αντιλαμβάνεται το λειτούργημα που κάνει.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.525
Πόντοι
2.886
Στέκα 72 , η κοτούλα ο Πικεράκος σε
αποκάλεσε κότα !  :2funny: :2funny: :2funny:

θα γίνει μάχη !  :2funny: :2funny:

hqdefault.jpg

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όταν πας να τη γαμήσεις πες της πόσο καλά πέρασα σήμερα με τη Νικόλ στο ίδιο σπίτι. Και ότι θα πηγαίνω συνέχεια.  :-*

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.525
Πόντοι
2.886
Κώστα Λαδάκη αν νομίζεις ότι μου καίγεται καρφί πλέον για την Κορίνα είσαι βαθιά νυχτωμένος. Την Κορίνα την αγαπώ γιατί την έχω γαμήσει 100 φορές αλλά είναι μια κακή πουτάνα που δεν αντιλαμβάνεται το λειτούργημα που κάνει.

Η Κορίνα είναι πολύ καλή , με στενό μουνάκι
καβλώνει, είναι όμορφη και νέα και είναι
από τις καλύτερες στο Μετάξι !  :rockon:

Εχει μαυρίσει κιόλας και είναι ανανεωμένη
από τις διακοπές , και θα την απολαύσω το βράδι
στο Κολωνού 23 !  :rockon: :rockon:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.566
Πόντοι
566
Ο Στέκας και ο Γάσπαρης αποτελούν τη ντροπή της δεξιάς. Ο πραγματικός δεξιός όταν θέλει να ξενογαμήσει το λέει στα ίσια στη γυναίκα του και αυτή το δέχεται γιατί αντιλαμβάνεται την κατωτερότητά της. Ο Στέκας όμως, σαν μια κότα χωρίς αρχίδια που είναι, περιμένει να φύγει η γυναίκα του και να πάει στο χωριό μπας και μπορέσει να ξενογαμήσει.

Εμεις πικερ είμαστε το καμαρι της δεξιάς. Τιμαμε την γυναίκα μας και την γκομενα μας, την εχουμε παντα ψηλά, κανουμε οικογένεια και παιδιά και οποτε θέλουμε γαμαμε και πουτάνες, χωρίς να τους δίνουμε λογαριασμό.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Στέκα είπα για σένα στη δουλειά μου σε κάτι συνάδελφους πραγματικούς δεξιούς και κόντεψαν να ξεράσουν. Μου είπαν να σου πω ότι είσαι ΠΑΣΟΚ και γνήσιο πνευματικό τέκνο του αρχιλαμόγιου Ανδρέα Παπανδρέου. Αν νομίζεις ότι ο πραγματικός δεξιός είναι μια κότα σαν εσένα που κρύβεται από τη γυναίκα του για να μη φάει παντόφλα είσαι γελασμένος.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Στέκα είπα για σένα στη δουλειά μου σε κάτι συνάδελφους πραγματικούς δεξιούς και κόντεψαν να ξεράσουν. Μου είπαν να σου πω ότι είσαι ΠΑΣΟΚ και γνήσιο πνευματικό τέκνο του αρχιλαμόγιου Ανδρέα Παπανδρέου. Αν νομίζεις ότι ο πραγματικός δεξιός είναι μια κότα σαν εσένα που κρύβεται από τη γυναίκα του για να μη φάει παντόφλα είσαι γελασμένος.

γιατι ρε μεγαλε ειναι αρχιλαμογιο ο αντρεας;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εδώ μαλάκα θα σε κάνω να ντρέπεσαι που δηλώνεις δεξιός. Με ποιον νομίζεις ότι έχεις περισσότερες ομοιότητες ρε λαμόγιο; Με τον Καραμανλή και τον Μητσοτάκη ή με τον Ανδρέα Παπανδρέου; Που θα μου πεις εσύ ότι είσαι δεξιός.  :birdman:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο νόμος του Picker είναι ξεκάθαρα υπέρ της επαναφοράς του νόμου περί μοιχείας που ίσχυε μέχρι το 1982 και κατήργησε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Στη χώρα αυτή θα επανέλθει η τάξη. Τα μπουρδέλα εδώ λέγονται ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ και οι πουτάνες εκτελούν λειτούργημα για τους μοναχικούς άντρες. Κανένα παντρεμένο λαμόγιο δεν θα γαμάει στα μπουρδέλα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
πικερ ολα αυτα πεφτουν σε τερστιες ιδεολογικες αντιφασεις

κυριο οικοδομημα της δεξιας ειναι η οικογενεια

τα μπουρδελα βεβαια συντηρουνται ως παραοικονομια επειδη ιδεολογικα ολα τα λουμπεν στοιχεια εντασσονται σε αυτο το χωρο

τωρα ενας δεξιος παντρεμενος ειναι υποκριτης και παει στα μπουρδελα

δεν θα τα αλλαξεις εσυ τωρα

ο στεκας ειναι γνησιος δεξιος και εκφραζει σωστα την λαμογια του μεσα απο την ιδεολογια του

πρεπει να βρεις αλλη ιδεολογια διοτι συντηριτισμος και υποκρισια πανε πακετο

ο λογος που οι καθολικοι και οι ορθοδοξοι εχουυν κουρτινες στα σπιτια τους ειναι ακριβως για να κρυβεται η υποκρισια

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εγω πιστευω οτι εισαι ενας ιδεαλιστης που δεν εκφραζεσαι απο κανεναν χωρο πολιτικα μονο απο τον ατομικισμο και τον οπορτουνισμο

εχεις στοιχεια απο ακρα αριστερα το αντικληρικο σου μενος και οτι δεν σε ενδιαφερει το εθνος και θωρεις αδερφια τους μεταναστες μεχρι και την ακρα δεξια που εισαι κατα του φεμινισμου

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
θα επρεπνα αναπτυξεις τη φιλοσοφια σου σαν ενας γκουρου ενας αποκληρος της κοινωνιας ενας φιλοσοφος του περιθωριου

βεβαια αμα παντρευτεις θα ενταχθεις στον μικροαστισμο που τοσο ζηλευεις

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
πολυ δυσκολο να εφαρμοστει ο νομος του πικερ η κοινωνια μας εχει μαθει στην υποκρισια και τα ψεματα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

τα μπουρδελα βεβαια συντηρουνται ως παραοικονομια επειδη ιδεολογικα ολα τα λουμπεν στοιχεια εντασσονται σε αυτο το χωρο

ο στεκας ειναι γνησιος δεξιος και εκφραζει σωστα την λαμογια του μεσα απο την ιδεολογια του

ο λογος που οι καθολικοι και οι ορθοδοξοι εχουυν κουρτινες στα σπιτια τους ειναι ακριβως για να κρυβεται η υποκρισια

ενω αν εισαι αθεος παπαρα και πας και κανεις το σταυρο σου εισαι ειλικρινης;

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.566
Πόντοι
566

Ελα ρε πουσι....

Ενω εσύ κομμουνιστης και πουτανιάρης, χαιρεσαι τα "αγαθά" της πρωην ΕΣΣΔ  και γαμας πουτανες.

Αυτό και αν είναι λαμογιά και υποκρισία....

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.566
Πόντοι
566

Ειναι καμαρι μου να είμαι δεξιος πικερ.
Καμια σχεση με τον Ανδρέα Παπανδρέου, αυτος και τα λαμογια του φταινε για την καταστροφή μας.
Την γυναικα μου την εχω ψηλά, δεν την μπλεκω με τις πουτανες οπως κανεις εσύ.
Η πουτάνα είναι αγαθο της ελευθερης αγοράς, οποιος εχει χρημα αγοραζει το μουνι της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom